Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

bandys i ta mano forma drauge daryti jogurtini, liepiau gaisiai istepti aliejumi.
Atsakyti
*dew*, atsiprašau, kad tik dabar atsakau dėl tų putėsių blush2.gif ale ot aš višta, pamiršau pasakyti, kad per saldu toks kiekis cukrus doh.gif doh.gif pati pirmą kartą padariau, tai buvo žiauriai saldu, kitus kartus dėjau tik truputį cukraus, tai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
nieko nesigavo ir su jogurtu smile.gif grazinsiu forma i parde
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 07 16, 00:07)
*dew*, atsiprašau, kad tik dabar atsakau dėl tų putėsių  blush2.gif  ale ot aš višta, pamiršau pasakyti, kad per saldu toks kiekis cukrus  doh.gif  doh.gif  pati pirmą kartą padariau, tai buvo žiauriai saldu, kitus kartus dėjau tik truputį cukraus, tai pats tas  thumbup.gif

tai jau aciu aciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasiruosus vel daryti, stovi grietineles ir braskiu zele, bet niekaip neprisiruosiu daryt doh.gif
Atsakyti
Merginos noriu paklausi o jei neturiu mikserio,su kuo geriau plakti kondensuotą pieną,na kad putėsius pasigaminti g.gif turiu tik blenderį ir TW Qeekcheef gal sakau jame išsiplaktų,nes grietinėlė tai susiplaka kai noriu suplakti didesnį kiekį.
Dėkoju už atsakymą aciuks.gif

Superiniai Jūsų želiukai thumbup.gif mano žėlė žiedas jau keletą metų stovi nei karto nepanaudotas blush2.gif tai čia tiek grožių užmačiau,kad norisi kažką pasigaminti bigsmile.gif
Atsakyti
Quick Shefas turi isplakti 4u.gif Ir blenderis turetu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 17 liepos 2010 - 14:56
QUOTE(linanil @ 2010 07 14, 06:37)
Aš vakar ir susigundžiau pagaminti smile.gif tai manasai, liko laaaabai laimingas smile.gif Ir įvertinimas tikrai labai skanu smile.gif

P.s tik truputi vaizdui pakenkė, kad sausainėliai atsiskyre truputi kai kur pjaunant... bet gal sviesto mažokojai išlydžiau ar per mažai susmulkinau  g.gif  Na bet skoniui tai tikrai nekenkė  thumbup.gif

Merginos, pasakykit man, žioplei, koks tas kreminis varškės sūrelis? Kaip jis atrodo? Čia tas saldus sūrelis, suvyniotas į popieriuką, kur būna su razinom, bananinis ir t.t... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 18, 11:22)
Merginos, pasakykit man, žioplei, koks tas kreminis varškės sūrelis? Kaip jis atrodo? Čia tas saldus sūrelis, suvyniotas į popieriuką, kur būna su razinom, bananinis ir t.t...  blush2.gif

na as irgi nelabai zinau koks tai surelis, bet galite pagaminti pati, varske su cukrumi trinti blenderiu kol nebus gumuleliu, galite deti vaniles ir pan.as taip darau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2010 07 14, 08:37)
Aš vakar ir susigundžiau pagaminti smile.gif tai manasai, liko laaaabai laimingas smile.gif Ir įvertinimas tikrai labai skanu smile.gif

P.s tik truputi vaizdui pakenkė, kad sausainėliai atsiskyre truputi kai kur pjaunant... bet gal sviesto mažokojai išlydžiau ar per mažai susmulkinau  g.gif  Na bet skoniui tai tikrai nekenkė  thumbup.gif

skanu, o gal galima i tupawari zeline forma det, bet sausainiai lieka virsuje, kazin kaip gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2010 07 20, 13:10)
skanu, o gal galima i tupawari zeline forma det, bet sausainiai lieka virsuje, kazin kaip gautusi g.gif

galima, bet daryk dviem-trim sluoksniais ir sausainius dėk pabaigoje, tai sausainiai bus apačioje.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 20, 12:59)
galima, bet daryk dviem-trim sluoksniais ir sausainius dėk pabaigoje, tai sausainiai bus apačioje.

Aš ir galvojau daryti žiede, bet tai kaip suspausti laužytus sausainius, jei juos dedi paskutiniam sluoksnyje? Jie juk byrės...
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2010 07 20, 14:02)
bet tai kaip suspausti laužytus sausainius, jei juos dedi paskutiniam sluoksnyje? Jie juk byrės...

tai palikti tiek, kad eitų sudėti sausainius ir dar truputį norimo sluoksnio apšlakstyti
Atsakyti