bandys i ta mano forma drauge daryti jogurtini, liepiau gaisiai istepti aliejumi.
nieko nesigavo ir su jogurtu grazinsiu forma i parde
QUOTE(Aurinija @ 2010 07 16, 00:07)
*dew*, atsiprašau, kad tik dabar atsakau dėl tų putėsių ale ot aš višta, pamiršau pasakyti, kad per saldu toks kiekis cukrus pati pirmą kartą padariau, tai buvo žiauriai saldu, kitus kartus dėjau tik truputį cukraus, tai pats tas
tai jau aciu aciu pasiruosus vel daryti, stovi grietineles ir braskiu zele, bet niekaip neprisiruosiu daryt
Merginos noriu paklausi o jei neturiu mikserio,su kuo geriau plakti kondensuotą pieną,na kad putėsius pasigaminti turiu tik blenderį ir TW Qeekcheef gal sakau jame išsiplaktų,nes grietinėlė tai susiplaka kai noriu suplakti didesnį kiekį.
Dėkoju už atsakymą
Superiniai Jūsų želiukai mano žėlė žiedas jau keletą metų stovi nei karto nepanaudotas tai čia tiek grožių užmačiau,kad norisi kažką pasigaminti
Dėkoju už atsakymą
Superiniai Jūsų želiukai mano žėlė žiedas jau keletą metų stovi nei karto nepanaudotas tai čia tiek grožių užmačiau,kad norisi kažką pasigaminti
Quick Shefas turi isplakti Ir blenderis turetu
QUOTE(linanil @ 2010 07 14, 06:37)
Aš vakar ir susigundžiau pagaminti tai manasai, liko laaaabai laimingas Ir įvertinimas tikrai labai skanu
P.s tik truputi vaizdui pakenkė, kad sausainėliai atsiskyre truputi kai kur pjaunant... bet gal sviesto mažokojai išlydžiau ar per mažai susmulkinau Na bet skoniui tai tikrai nekenkė
P.s tik truputi vaizdui pakenkė, kad sausainėliai atsiskyre truputi kai kur pjaunant... bet gal sviesto mažokojai išlydžiau ar per mažai susmulkinau Na bet skoniui tai tikrai nekenkė
Merginos, pasakykit man, žioplei, koks tas kreminis varškės sūrelis? Kaip jis atrodo? Čia tas saldus sūrelis, suvyniotas į popieriuką, kur būna su razinom, bananinis ir t.t...
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 18, 11:22)
Merginos, pasakykit man, žioplei, koks tas kreminis varškės sūrelis? Kaip jis atrodo? Čia tas saldus sūrelis, suvyniotas į popieriuką, kur būna su razinom, bananinis ir t.t...
na as irgi nelabai zinau koks tai surelis, bet galite pagaminti pati, varske su cukrumi trinti blenderiu kol nebus gumuleliu, galite deti vaniles ir pan.as taip darau
QUOTE(linanil @ 2010 07 14, 08:37)
Aš vakar ir susigundžiau pagaminti tai manasai, liko laaaabai laimingas Ir įvertinimas tikrai labai skanu
skanu, o gal galima i tupawari zeline forma det, bet sausainiai lieka virsuje, kazin kaip gautusi
QUOTE(son @ 2010 07 20, 13:10)
skanu, o gal galima i tupawari zeline forma det, bet sausainiai lieka virsuje, kazin kaip gautusi
galima, bet daryk dviem-trim sluoksniais ir sausainius dėk pabaigoje, tai sausainiai bus apačioje.
QUOTE(diasaja @ 2010 07 20, 12:59)
galima, bet daryk dviem-trim sluoksniais ir sausainius dėk pabaigoje, tai sausainiai bus apačioje.
Aš ir galvojau daryti žiede, bet tai kaip suspausti laužytus sausainius, jei juos dedi paskutiniam sluoksnyje? Jie juk byrės...
QUOTE(linanil @ 2010 07 20, 14:02)
bet tai kaip suspausti laužytus sausainius, jei juos dedi paskutiniam sluoksnyje? Jie juk byrės...
tai palikti tiek, kad eitų sudėti sausainius ir dar truputį norimo sluoksnio apšlakstyti