Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 09, 17:44)
metalinej  g.gif  vienasyk kekso formoj, kita - paprastam puode  g.gif  g.gif  g.gif

Tai gal per daug skubi isimti. Kantrybes, kantrybes. Turetu issiimti g.gif
Atsakyti
Paprastas, is pakiuku zele darytas..tiesiog siaip payvairinti tema ikeliu nuotraukyte wink.gif
user posted image

Atsakyti
user posted image

viršutinis sluoksnis citrinų želė ir raudonos vynuogės
apatinis sluoksnis-vyšnių želė ir apelsinai
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
turiu vieną vienintelį želė pakelį ir nesugalvoju, ką iš jo padaryti galima būtų... g.gif gal kas ką patars.. kažkaip atrodo nerimta iš vieno pakelio tortus meistrauti, o daugiau želė pirkt irgi nenoriu, nelabai pas mane kas ją valgo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Aš rekomenduočiau šitą, pati dariau, patiko. smile.gif Receptas iš SM, tik niekaip nepamenu, kieno konkrečiai. Tikiuosi, kad nesupyks, kad paskelbiau. unsure.gif

Siūlau išbandyti va tokį desertą...
Pavadinčiau ji debesėliai ne...gal rožiniai debesėliai. Nes tokie lengvučiai Čia net nežinau kas...suflė gal...gal zefyras irgi..
Jums reiks:
pakelis želatinos (pas mane 20 gr.)
pakelis braškių žėlė, pas mane va toks
cukraus 200 gramų
galima pagal skonį vanilinio cukraus
Želatiną užpyliau maždaug 100 ml šalto virinto vandens ir palikau 10 min.
Į indą kur plaksime dedame cukrų ir žėlę. Išmaišome. Užpilame 300 ml karšto vandens ir labai gerai išmaišome kad viskas ištirptų.
Želatiną statome ant ugnies ir maišydami ištirpiname Užvirinti nereikia.
Dabar abi masės sumaišome .Paliekame kad atauštų iki kambario temperatūros.
Sunkiausias darbas...plakimas. Plakti reikia 15/20 min. Masė turi sutirštėti.
Imame formą, išklojame kepimo popieriumi ir išpilame masę. Išlyginame su šaukštu ir dedame į šaldytuvą. Geriausiai nakčiai.
Kai masė sustingsta apibarstome viršų cukraus pudra, apverčiame ir nuimame popierių. Supjaustome gabaliukais norimo dydžio. Kiekvieną gabaliuką apvoliojame cukraus pudroje.
Skanaus.

Atsakyti
dėkoju... reiks išbandyti smile.gif Jei gausis pranešiu, kaip skaniai suvalgėme 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 05 30, 00:32)
dėkoju... reiks išbandyti smile.gif Jei gausis pranešiu, kaip skaniai suvalgėme  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nėr už ką, tikiuosi, kad patiks, jei gaminsit bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien iš ryto pastačiau, kad stingtų, o po šešių, jau nebuvo nė vieno "saldainiuko" doh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gerai, kad bent iki svečių sulaukėm, tai buvau labai labai įvertinta thumbup.gif rolleyes.gif
Tik, kad man gavosi ne rožiniai (kaip supratau, turėjo gautis tokios spalvos kaip želė), o balti, tai daug kas pirma pamanė, kad baltyminis kremas sušaldytas arba paukščių pienas biggrin.gif

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką. Smagu, kad patiko thumbup.gif šiaip jie ir man gavosi švelnios spalvos, šviesiai rožiniai tokie. Mano draugės išgyrė, sakė, kad už pirktinius zefyrus skaniau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
slaptai paskaitau ką gaminat, ir pati eksperimentuoju, bet įdėti parodyt nedrįstu blush2.gif
Dabar atlėkiau help.gif
Paskutinį kart žele tortuką vežiausi į krikštynas, kavinėj išėmiau, virėjos atidavė tipo išplautą, aš spakaina dūšia grįžus įdėjau į stalčių, šian išsitraukiu bash.gif, dangtis negerai išplautas ir visas žiedas smirda pelėsiu verysad.gif
Sakykit kaip galėčiau išspręst šitą bėdą? skaičiusi kažkur, kad žiedas praktiškai sugadintas unsure.gif pas mane TW rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2010 05 31, 20:44)
Sveikutės 4u.gif
slaptai paskaitau ką gaminat, ir pati eksperimentuoju, bet įdėti  parodyt nedrįstu blush2.gif
Dabar atlėkiau  help.gif
Paskutinį kart žele tortuką vežiausi į krikštynas,  kavinėj išėmiau, virėjos atidavė tipo išplautą, aš spakaina dūšia grįžus  įdėjau į stalčių, šian išsitraukiu  bash.gif, dangtis negerai išplautas ir visas žiedas smirda pelėsiu verysad.gif
Sakykit kaip galėčiau išspręst šitą bėdą? skaičiusi kažkur, kad žiedas praktiškai sugadintas unsure.gif  pas mane TW rolleyes.gif

Isplauk su soda ir praskalauk su acto tirpalu. Ir palik atidengta 4u.gif
Atsakyti