labas
bandziau kiausinius. na nesigavo...vienas dalykas lipo vidine kiausiniu pleve prie ju, neimanoma nulupt buvo, kai kur kiausiniai apsilupo.
o sluoksniai man visi susimaise, nors pyliau i tikrai atvesusi.
blynas prisviles, daugiau negaminsiu
labukas stai rodausi savo pirmaji zeliuka http://www.facebook....100000453153609
siandien bandysiu daryti kita, su jogurtiniu sluoksniu, ir vynuogemis laaabai visu grazus zeliukai, turite puikiu minciu kaip juos paruosti
siandien bandysiu daryti kita, su jogurtiniu sluoksniu, ir vynuogemis laaabai visu grazus zeliukai, turite puikiu minciu kaip juos paruosti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 08, 09:11)
labukas stai rodausi savo pirmaji zeliuka http://www.facebook....100000453153609
man nerodo praso ivesti prisijungimo varda ir slaptazodi
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 08, 09:11)
Nerodo
Dariau sluoksniuotą želė su jogurtu, šiaip viskas gerai, bet jogurtas nesustingo .
Turiu klausimėlį: kiek reikia dėti želatinos litrui jogurto? Ir kokį jogurtą jūs naudojat?
Neįsivaizduoju, kas galėjo būti, nes želatinos dėjau berods tris šaukštus
QUOTE(Mayfly @ 2010 04 08, 14:51)
Nerodo
Dariau sluoksniuotą želė su jogurtu, šiaip viskas gerai, bet jogurtas nesustingo .
Turiu klausimėlį: kiek reikia dėti želatinos litrui jogurto? Ir kokį jogurtą jūs naudojat?
Ant zelatinos jugi parasyta kokiam kiekiui skirta, as pvz. visad naudoju Oetker zelatina:
pakelis skirtas 1 litrui skyscio, tai mazdaug dedu viena pakeli i 700-800 ml jogurto. Gal galima ir daugiau jogurto, nebandziau Ir viskas puikiai sustingsta. O saukstais, tai cia jau nuo zelatinos stiprumo priklauso, nes kiekviena kitokia
O jogurta betkoki - dazniausiai perku kur buna pakeliuose po 900 ml jogurta, bet tinka betkoks pagal skoni
Nerodo
mano zeliukas daba saldytuve stingsta, tai naudojau pieno zvaigzdziu jogurta JO su persikais ir abrikosais. dejau 3 saukstus zelatinos, is pradziu ja uzpyliau saltu virintu vandeniu kad apsemtu, palaukiau kol isbrinks, tada ikisau i mikrobangu krosnele kad istirptu .kai praveso nuolat maisant supyliau i kambario temperaturos jogurta kol kas atrodo gerai susitnges, galutinis rezultatas bus rytoj kai is formos isversiu o nuotrauka turbut rodys tik toms , kurios prisiregistrave facebooke'e kitaip ikelti nemoku
QUOTE(lialytia @ 2010 04 08, 15:34)
Ant zelatinos jugi parasyta kokiam kiekiui skirta, as pvz. visad naudoju Oetker zelatina:
Ir aš tokią želatiną naudojau
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 08, 15:36)
mano zeliukas daba saldytuve stingsta, tai naudojau pieno zvaigzdziu jogurta JO su persikais ir abrikosais. dejau 3 saukstus zelatinos, is pradziu ja uzpyliau saltu virintu vandeniu kad apsemtu, palaukiau kol isbrinks, tada ikisau i mikrobangu krosnele kad istirptu .kai praveso nuolat maisant supyliau i kambario temperaturos jogurta kol kas atrodo gerai susitnges, galutinis rezultatas bus rytoj kai is formos isversiu o nuotrauka turbut rodys tik toms , kurios prisiregistrave facebooke'e kitaip ikelti nemoku
Lygiai taip pat dariau , na nesuprantu, kodėl tada nesigavo. Nors ne, gal mano jogurtas buvo per šaltas
Visai praėjo noras daryti želė
Nerodo
man irgi nerodo Rozines svajones zeliuko, nors ir prisijungiau prie facebook, raso kad nepasiekiamas.
jogurtas bet koks, i litra deti pakeli zelatinos, o jei perkate dideliais pokeliais tai apie 3 saukstus.
QUOTE(*dew* @ 2010 04 08, 17:09)
jogurtas bet koks, i litra deti pakeli zelatinos, o jei perkate dideliais pokeliais tai apie 3 saukstus.
Ačiū visoms už atsakymus . Padariau išvadą, kad per mažai buvo želatinos ir per šaltas jogurtas
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 09, 16:07)
o as nesuprantu kodel man jau antrasyk taip sunkiai issivercia? ir aliejum patepu, ir i silta vandeni trumpam panardinu, bet tik tas sluoksnis kur ant dugno biski aptirpsta, o sonuos viskas prillipe
O kokioj formoj darei
QUOTE(laurindre @ 2010 04 09, 16:57)
O kokioj formoj darei
metalinej vienasyk kekso formoj, kita - paprastam puode