Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

labas
bandziau kiausinius. na nesigavo...vienas dalykas lipo vidine kiausiniu pleve prie ju, neimanoma nulupt buvo, kai kur kiausiniai apsilupo.
o sluoksniai man visi susimaise, nors pyliau i tikrai atvesusi.

blynas prisviles, daugiau negaminsiu smile.gif
Atsakyti
labukas smile.gif stai rodausi savo pirmaji zeliuka smile.gif http://www.facebook....100000453153609
siandien bandysiu daryti kita, su jogurtiniu sluoksniu, ir vynuogemis smile.gif laaabai visu grazus zeliukai, turite puikiu minciu kaip juos paruosti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 08, 09:11)
labukas smile.gif stai rodausi savo pirmaji zeliuka smile.gif http://www.facebook....100000453153609   
siandien bandysiu daryti kita, su jogurtiniu sluoksniu, ir vynuogemis smile.gif laaabai visu grazus zeliukai, turite puikiu minciu kaip juos paruosti  4u.gif

man nerodo g.gif praso ivesti prisijungimo varda ir slaptazodi
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 08, 09:11)

Nerodo g.gif

Dariau sluoksniuotą želė su jogurtu, šiaip viskas gerai, bet jogurtas nesustingo doh.gif .
Turiu klausimėlį: kiek reikia dėti želatinos litrui jogurto? Ir kokį jogurtą jūs naudojat?

Neįsivaizduoju, kas galėjo būti, nes želatinos dėjau berods tris šaukštus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 04 08, 14:51)
Nerodo  g.gif

Dariau sluoksniuotą želė su jogurtu, šiaip viskas gerai, bet jogurtas nesustingo  doh.gif .
Turiu klausimėlį:  kiek reikia dėti želatinos litrui jogurto? Ir kokį jogurtą jūs naudojat?

Neįsivaizduoju, kas galėjo būti, nes želatinos dėjau berods tris šaukštus  g.gif

Ant zelatinos jugi parasyta kokiam kiekiui skirta, as pvz. visad naudoju Oetker zelatina:
user posted image
pakelis skirtas 1 litrui skyscio, tai mazdaug dedu viena pakeli i 700-800 ml jogurto. Gal galima ir daugiau jogurto, nebandziau ax.gif Ir viskas puikiai sustingsta. O saukstais, tai cia jau nuo zelatinos stiprumo priklauso, nes kiekviena kitokia mirksiukas.gif
O jogurta betkoki - dazniausiai perku kur buna pakeliuose po 900 ml jogurta, bet tinka betkoks pagal skoni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialytia: 08 balandžio 2010 - 14:35
Nerodo  g.gif

Dariau sluoksniuotą želė su jogurtu, šiaip viskas gerai, bet jogurtas nesustingo  doh.gif .
Turiu klausimėlį:  kiek reikia dėti želatinos litrui jogurto? Ir kokį jogurtą jūs naudojat?

Neįsivaizduoju, kas galėjo būti, nes želatinos dėjau berods tris šaukštus  g.gif

mano zeliukas daba saldytuve stingsta, tai naudojau pieno zvaigzdziu jogurta JO su persikais ir abrikosais. dejau 3 saukstus zelatinos, is pradziu ja uzpyliau saltu virintu vandeniu kad apsemtu, palaukiau kol isbrinks, tada ikisau i mikrobangu krosnele kad istirptu .kai praveso nuolat maisant supyliau i kambario temperaturos jogurta 4u.gif kol kas atrodo gerai susitnges, galutinis rezultatas bus rytoj kai is formos isversiu mirksiukas.gif o nuotrauka turbut rodys tik toms , kurios prisiregistrave facebooke'e doh.gif kitaip ikelti nemoku doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2010 04 08, 15:34)
Ant zelatinos jugi parasyta kokiam kiekiui skirta, as pvz. visad naudoju Oetker zelatina:

Ir aš tokią želatiną naudojau g.gif

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 08, 15:36)
mano zeliukas daba saldytuve stingsta, tai naudojau pieno zvaigzdziu jogurta JO su persikais ir abrikosais. dejau 3 saukstus zelatinos, is pradziu ja uzpyliau saltu virintu vandeniu kad apsemtu, palaukiau kol isbrinks, tada ikisau i mikrobangu krosnele kad istirptu .kai praveso nuolat maisant supyliau i kambario temperaturos jogurta  4u.gif  kol kas atrodo gerai susitnges, galutinis rezultatas bus rytoj kai is formos isversiu  mirksiukas.gif  o nuotrauka turbut rodys tik toms , kurios prisiregistrave facebooke'e  doh.gif  kitaip ikelti nemoku  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Lygiai taip pat dariau doh.gif , na nesuprantu, kodėl tada nesigavo. Nors ne, gal mano jogurtas buvo per šaltas g.gif
Visai praėjo noras daryti želė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayfly: 08 balandžio 2010 - 16:05
Nerodo  g.gif

man irgi nerodo Rozines svajones zeliuko, nors ir prisijungiau prie facebook, raso kad nepasiekiamas.

jogurtas bet koks, i litra deti pakeli zelatinos, o jei perkate dideliais pokeliais tai apie 3 saukstus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dew*: 08 balandžio 2010 - 16:10
QUOTE(*dew* @ 2010 04 08, 17:09)
jogurtas bet koks, i litra deti pakeli zelatinos, o jei perkate dideliais pokeliais tai apie 3 saukstus.

Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif . Padariau išvadą, kad per mažai buvo želatinos ir per šaltas jogurtas doh.gif
Atsakyti
o as nesuprantu kodel man jau antrasyk taip sunkiai issivercia? ir aliejum patepu, ir i silta vandeni trumpam panardinu, bet tik tas sluoksnis kur ant dugno biski aptirpsta, o sonuos viskas prillipe sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 09, 16:07)
o as nesuprantu kodel man jau antrasyk taip sunkiai issivercia? ir aliejum patepu, ir i silta vandeni trumpam panardinu, bet tik tas sluoksnis kur ant dugno biski aptirpsta, o sonuos viskas prillipe sad.gif

O kokioj formoj darei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 09, 16:57)
O kokioj formoj darei 4u.gif

metalinej g.gif vienasyk kekso formoj, kita - paprastam puode g.gif g.gif g.gif
Atsakyti