Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

Kiek šaukštų žele reikai dėti į jogurto 1 litrą, jei juo planuoju biskvitą pertepti? Ačiū už atsakymą. Ar užteks dviejų šaukštų?
Atsakyti
Priklauso nuo zelatinos, nes ju stiprumas skirtingas. Manau turetu uztekti.

Atsildyti galima.
Atsakyti
laurindre o kaip darai separuotos varškės sluoksnį?su kažkuo maišai ar tiesiog trptis cukraus,vanilės ar rūgštelės ir viskas?galvoju ar nepertirštas būtų ar skiesti kažkuom g.gif (tik kuom?)
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 04 02, 22:26)
laurindre o kaip darai separuotos varškės sluoksnį?su kažkuo maišai ar tiesiog trptis cukraus,vanilės ar rūgštelės ir viskas?galvoju ar nepertirštas būtų ar skiesti kažkuom g.gif (tik kuom?)

Tik nuo taves priklauso, ko nori. Jei liesiau - skiedi su jogurtu, jei skaniau su grietinele. Jei nori purumo, grietinele galima isplakti. Man asmeniskai plakta per riebiai gaunasi. Man skaniau su neplakta. O skonis - nori citrinos sulciu, nori kokiu uogu. Eksperimentuok pagal savo norus ir skoni. Ragauk, kad tau skanu butu. Nepamirsk, kad sustingus skonio sumazeja, todel ir rugsteles ir cukraus reikia deti truputi daugiau negu paragavus norisi 4u.gif
Bet aplamai skiesti reiketu, nes vien varske sunku, man ir sprangu. Negarantuoju, kad visiems.
Atsakyti
Labas vakaras, ryt velykos ar bus zeliuku paroda ??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 03 balandžio 2010 - 20:46
QUOTE(jola1 @ 2010 04 03, 21:45)
Labas vakaras, ryt velykos ar bus zeliuku paroda ??? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal ir bus, jei rasim fotoaparata(nerandam g.gif ) ir jei gausis tai bus zeliniu kiausiniu 4u.gif
Atsakyti
Pas mane vienas pasleptas lotuliukas.gif O kitas ne saldus. schmoll.gif
Atsakyti
mano zeliniai kiausiniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 04 balandžio 2010 - 13:08
QUOTE(Dai'na @ 2010 04 04, 15:06)
mano zeliniai kiausiniai smile.gif

vau kokie kiausiniai... is kur forma gavot
Atsakyti
va mono velykinis sedevras ax.gif
http://public.fotki....i/sdc11379.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo son: 04 balandžio 2010 - 19:53
QUOTE(son @ 2010 04 04, 19:28)
vau kokie kiausiniai... is kur forma gavot

forma tikru kiausiu.Nu vyrisku omeny neturejau lotuliukas.gif kalbu apie vistu.Ispili trini su baltimu va tau ir forma
Atsakyti
pabandysiu ir as savo foto sesija velykine parodit ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti