Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

QUOTE(diasaja @ 2010 03 17, 22:18)
O drugelis vienos ar kelių spalvų?

QUOTE(jola1 @ 2010 03 17, 22:21)
ir kaip ta drugeli darei su formele?

na daryti galima yvairiu spalvu, prideti vaisiu betkokiu, na forma drugelio, graziai gaunasi, tik foto neturiu.forma pirkau svarinej Londone uz svara, o ebay maciau irgi tokia pat yra tai gaunasi uz 4 svarus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 03 28, 18:52)
Sveikos.Seilė man tysta,kai užeinu į šita temą,nuostabūs jūsų torčiukai ir ne tik wub.gif  štai mano pirmasis bandymas smile.gif
user posted image

Saunu, jei pirmas tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Želiukas:

user posted image

Viršutinis sluoksnis-citrinų želė su obuoliukais iš formelių:

user posted image

Apatinis sluoksnis-jogurtas ir želė iš formelių.
Atsakyti
Sveikos.Gal galit patart unsure.gif 1litrui jogurto 3 saukstu zelatinos uzteks?Ir kaip man ja pasiruost,ta prasme ta zelatina uzpilt nedideliu kiekiu silto vandens ir poto det y jogurta?ana diena dariau,bet kazkas negerai buvo,nesustengo normaliai,ir ta zelatina lygtai sutraukta buvo,na zodziu tokei kaip siuliukai zelatinos jautesi jogurte,dar buvau dejusi ten varske,siaip skanu buvo tik nesustinge normaliai.Patarkit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2010 03 30, 22:53)
Sveikos.Gal galit patart unsure.gif 1litrui jogurto 3 saukstu zelatinos uzteks?Ir kaip man ja pasiruost,

Šios dienos želiuką dariau taip: į nepilna stiklinę karšto virinto vandens ištirpinau 3 šaukštus želatinos ir įpyliau 900ml jogurto. Stingo labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 30, 21:17)
Želiukas:

user posted image

Viršutinis sluoksnis-citrinų želė su obuoliukais iš formelių:

user posted image

Apatinis sluoksnis-jogurtas ir želė iš formelių.

labai graziai atrodo thumbup.gif , as irgi dariau is tu leduku formeliu bet labai jau sunkiai issiima biggrin.gif o kaip tu juos isimineji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 30 kovo 2010 - 22:05
QUOTE(jola1 @ 2010 03 30, 23:04)
o kaip tu juos isimineji

geriau išsiėmė tie, kurie buvo ne silikoninėje formoje ir didesni. Kraščiukyje kišau šaukštelio kotelį ir iššoko. O prieš pilant žele-aliejumi ištepiau.
Atsakyti
Ridma, zelatina uzpilk saltu vandeniu kad gerai pasemtu, gerai, jogurtas turi buti kambario temperaturos, zelatina istirpink vandens voneleje arba mikrobangeje, ir atvesink iki kambario temperaturos, ir supilk plona srovele maisydama i jogurta
Atsakyti
Dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(111neringa @ 2009 04 08, 19:31)
Laba 4u.gif o kiek gali stovet  pagaminta  jau zele  saldytuve? ax.gif gaila ismest ax.gif

cia senas klausimas, bet pasidalinsiu patirtim... biggrin.gif

mano pagaminta zele po 5-7 dienu (tiksliai nepamenu) saldytuve apipelijo doh.gif buvo pridengta su lekstute
o as gudruole galvojau, va is anksto uzsistingdinsiu zele.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 01 balandžio 2010 - 17:44
Kazkur skaiciau, kad zele ilgai laikyti nerekomenduojama schmoll.gif 2-3 dienas max.
Atsakyti
o galima zele atsildyt vel? jei vakar visiskai sustingo, o as dabar sugalvojau, kad biski kitaip darysiu. ir man reik vel ja suskystint blush2.gif
Atsakyti