Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

QUOTE(diasaja @ 2010 03 17, 22:24)
o gal vertėtų įkelti?

Kad man gėda blush2.gif mano labai megėjiški, kai čia tokius grožius rodo, tai net nepatogu.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 03 26, 21:05)
mano labai megėjiški,

bet labai skanūs, įsivaizduoju tongue.gif Įdėk, nes aš nesugalvoju kokį daryti dabar.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 26, 20:07)
bet labai skanūs, įsivaizduoju tongue.gif Įdėk, nes aš nesugalvoju kokį daryti dabar.

Kad net neturiu nuotraukų dabar. Porą turėjau, tai tas kompas, kuriame saugojau paskolintas sesei į kelionę doh.gif kokia proga darysi? aš šian padariau paprastų putėsių, lengva, greita, bet skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 03 26, 21:13)
kokia proga darysi? aš šian padariau paprastų putėsių, lengva, greita, bet skanu  biggrin.gif

jokios progos. man patinka virtuvėje sukiotis. O putėsių niekad nedariau. Verta?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 26, 20:15)
jokios progos. man patinka virtuvėje sukiotis. O putėsių niekad nedariau. Verta?

Na, mano šeimai tai patinka. Vienu metu jau buvo pabodę želė, tai išbandžiau ir nenusivylėm. Lengva, neriebu. Tik čia jau paprasta, be įmantrių skonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 03 26, 21:18)
Tik čia jau paprasta, be įmantrių skonių  smile.gif

reikės paieškoti receptų. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 26, 20:22)
reikės paieškoti receptų. Dėkui.

Niekuo gi nepadėjau biggrin.gif Šiaip lengviausia daryti iš kondensuoto pieno, bet to nesaldinto. Plakti mikseriu kol padvigubėja maždaug ir supilti želė arba želatiną su cukrumi, aš dar įdedu želė tarkuotų įvairiaspalvių gabaliukų. Skanu smile.gif arba plakti pradėjusią stingti želė su jogurtu, lengvesni putėsiai gaunasi smile.gif
Atsakyti
Net ir nuotrauka tokia turiu mirksiukas.gif Sutirstinto nesaldinto pieno putesiai su zele gabaliukais bigsmile.gif
[attachmentid=195652]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 26 kovo 2010 - 21:35
QUOTE(laurindre @ 2010 03 26, 22:34)
Net ir nuotrauka tokia turiu mirksiukas.gif Sutirstinto nesaldinto pieno putesiai su zele gabaliukais bigsmile.gif

Skaniai atrodo tongue.gif O želė gabaliukus įsudėęti, kai baigi plakti su mikseriu?
Atsakyti
Taip, jau pacioj pabaigoj, kai visa kita sudeta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 03 26, 22:52)
Taip, jau pacioj pabaigoj, kai visa kita sudeta 4u.gif

bandysiu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos.Seilė man tysta,kai užeinu į šita temą,nuostabūs jūsų torčiukai ir ne tik wub.gif štai mano pirmasis bandymas smile.gif
user posted image
Atsakyti