Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

QUOTE(jola1 @ 2010 02 24, 23:00)

nu jau *dew* nesikuklink tas tavo paprastutis nepaprastai atrodo.Kaip tu darai balta sluoksni? As is gretineles ,bet man kazkaip ji neskani gaunasi, nors vaikai sako kad skanu. Bet jiems tai viskas skanu kas saldu  biggrin.gif

biggrin.gif as dariau is braskiu jogurto mirksiukas.gif
Atsakyti
supratau. O jis man toks baltas nuotraukoj atrodo biggrin.gif Gal neitema bet paklausiu gal kuri esat dariusi tokius putesius kaip parduotuvese buna vaniliniai, sokoladiniai.Tiksliau tai jie pudingai vadinasi. Man jie taip patinka
Atsakyti
gal kas naudojate želatiną lapeliais, pirktą iš Thomas Philips? noriu kaip tik padaryti jogurtinį sluoksnį, tik nežinau kiek dėti tų lapelių unsure.gif ant pakelio neparašytą kuriam kiekiui ji doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 03 kovo 2010 - 23:20
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 04, 00:20)
gal kas naudojate želatiną lapeliais, pirktą iš Thomas Philips? noriu kaip tik padaryti jogurtinį sluoksnį, tik nežinau kiek dėti tų lapelių  unsure.gif ant pakelio neparašytą kuriam kiekiui ji  doh.gif

as turiu ne is thomo philips, bet jei tokie panasus tai 1 litrui 15 lapeliu.
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 04, 20:07)
as turiu ne is thomo philips, bet jei tokie panasus tai 1 litrui 15 lapeliu.

įdėmiai paskaičiau ir aš ant pakelio biggrin.gif 12 lapelių 1 litrui.... o aš naudojau 9 lapelius 1 litrui jogurto doh.gif aišku toks liūlia liūlia gavosi, bandysiu išimt iš formos, jei ką, teks kabliuot su šaukštu doh.gif
Atsakyti

o gal kas zino kur yra pirkti ziedo formu, nes labai graziu prisizurejau dalykeliu tai net pati uzsimanaiau pasidaryti.. smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaivilė: 09 kovo 2010 - 16:05
QUOTE(Gaivilė @ 2010 03 09, 16:02)
o gal kas zino kur yra pirkti ziedo  formu, nes labai graziu  prisizurejau dalykeliu tai net pati uzsimanaiau pasidaryti.. smile.gif ?

A kiek žinau tai tik tupperware jų yra, pati sakiausi prieš porą mėnesių rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi tik tuperware zieda zinau g.gif ji gali gauti is kaikurios tarpininkes ax.gif
pvz. cia

Bet dar galima ir kitokiu - panasiu indu zelei rasti Arivitoje

Atsakyti
Na ir grožių prisižiūrėjau wub.gif Visų tortukai želiukai nuostabūs thumbup.gif
Jungiamės į gamintojų gretas ir mes blush2.gif šyvakar su dukrytėm net tris šedevrus sukūrėm, ir visus skirtingus. Jei tortukai pavyks, tai įmesim foto pasigirt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rataute @ 2010 03 11, 22:42)
Na ir grožių prisižiūrėjau wub.gif  Visų tortukai želiukai nuostabūs thumbup.gif
Jungiamės į gamintojų gretas ir mes blush2.gif  šyvakar su dukrytėm net tris šedevrus sukūrėm, ir visus skirtingus. Jei tortukai pavyks, tai įmesim foto pasigirt rolleyes.gif

lauksim 4u.gif
Atsakyti
Žele mėgėjai, patariu pasižiūrėti štai čia thumbup.gif
Atsakyti
sveikos tortu kepejos, a jau grozis tortu, va man nesigauna, kai tik zele ipilu i jogurta tai zele susoka i mazus gabalelius, nors istirpusi buvo, ka cia netaip darau, padetik
Atsakyti