cia mano valentininis torciukas is formos isimt si kart pavyko gerai, aciu daividijai uz ideja su karstu peiliu , bet pasirode kad neturiu tokiai formai lekstes. Tai maggi cia tiko labiausiai, tikra maggi ideja
cia mano valentininis torciukas is formos isimt si kart pavyko gerai, aciu daividijai uz ideja su karstu peiliu , bet pasirode kad neturiu tokiai formai lekstes. Tai maggi cia tiko labiausiai, tikra maggi ideja
aciu *dev*,o del putesiu tai manau kad jie turetu tikrai issiimt.As pries pora dienu dariau kondensuoto pieno putesius tai issiime gerai, o jie nuo jogurto putesiu purumu nelabai muset ir skiriasi
aciu *dev*,o del putesiu tai manau kad jie turetu tikrai issiimt.As pries pora dienu dariau kondensuoto pieno putesius tai issiime gerai, o jie nuo jogurto putesiu purumu nelabai muset ir skiriasi
reik pabandyti, pabandzius ateisiu pasirodyti, tik nezinau kada prisiruosiu nes dabar kitokius skanumynus darau Papildyta:
o tas gelytes ant zeliuko pati darei? turi formeles?blem kaip as noriu tu formeliu
aciu *dew* uz komplimenta bet man iki tokiu kulinarijos aukstumu dar toli, as tas gelytes pirkau maximoj.O kadangi sirdeles gavosi biski su defektu teko pakavot juos po gelytem ju buvo ir rozyciu formos bet man sitos grazesnes , cia uzdejau tik ruzavas bet pakely dar buvo ir baltu
aciu *dew* uz komplimenta bet man iki tokiu kulinarijos aukstumu dar toli, as tas gelytes pirkau maximoj.O kadangi sirdeles gavosi biski su defektu teko pakavot juos po gelytem
ju buvo ir rozyciu formos bet man sitos grazesnes , cia uzdejau tik ruzavas bet pakely dar buvo ir baltu
Aš buvau ištikima putėsiams, darytiems iš kondensuoto pieno o va dabar išmėginau jogurtinius. Na, man patiko. Lengvas, skanus, neriebus ir svarbiausia greitas desertas bet negalėčiau pasakyti, kurie putėsiai skanesni..
Ai, kaip norėtusi dabar niu bet labai jau gundabčiai atrodo
Reiks ir man savo kondensuoto su vyšniom putėsius imesti, bet kažkaip jis man neišvaizdžiai gavosi
nu jau *dew* nesikuklink tas tavo paprastutis nepaprastai atrodo.Kaip tu darai balta sluoksni? As is gretineles ,bet man kazkaip ji neskani gaunasi, nors vaikai sako kad skanu. Bet jiems tai viskas skanu kas saldu