Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

QUOTE(jola1 @ 2010 02 14, 19:05)
esu dariusi zele putesius o cia jogurto dar  g.gif  gal galima butu receptuka siek tiek issamiau  ax.gif

Receptas is pirmo psl ax.gif
Zele ir jogurto putesiai
Tik as dariau is ananasinio/mango jogurto ir citrinu zele smile.gif
Atsakyti
as dar nedariau putesiu, bet reik pameginti, o kazi jie gerai issiimtu is zele ziedo g.gif
Atsakyti
cia mano valentininis torciukas ax.gif is formos isimt si kart pavyko gerai, aciu daividijai uz ideja su karstu peiliu aciuks.gif , bet pasirode kad neturiu tokiai formai lekstes. Tai maggi cia tiko labiausiai, tikra maggi ideja lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2010 02 15, 17:35)
cia mano valentininis torciukas ax.gif  is formos isimt si kart pavyko gerai, aciu daividijai uz ideja su karstu peiliu  aciuks.gif , bet pasirode kad neturiu tokiai formai lekstes. Tai maggi cia tiko labiausiai, tikra maggi ideja  lotuliukas.gif

user posted image

labai liux wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu *dev*,o del putesiu tai manau kad jie turetu tikrai issiimt.As pries pora dienu dariau kondensuoto pieno putesius tai issiime gerai, o jie nuo jogurto putesiu purumu nelabai muset ir skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2010 02 15, 23:12)
aciu *dev*,o del putesiu tai manau kad jie turetu tikrai issiimt.As pries pora dienu dariau kondensuoto pieno putesius tai issiime gerai, o jie nuo jogurto putesiu purumu nelabai muset ir skiriasi  g.gif

reik pabandyti, pabandzius ateisiu pasirodyti, tik nezinau kada prisiruosiu lotuliukas.gif nes dabar kitokius skanumynus darau blush2.gif
Papildyta:
o tas gelytes ant zeliuko pati darei? rolleyes.gif turi formeles?blem kaip as noriu tu formeliu dry.gif
Atsakyti
aciu *dew* uz komplimenta lotuliukas.gif bet man iki tokiu kulinarijos aukstumu dar toli, as tas gelytes pirkau maximoj.O kadangi sirdeles gavosi biski su defektu teko pakavot juos po gelytem blush2.gif
ju buvo ir rozyciu formos bet man sitos grazesnes , cia uzdejau tik ruzavas bet pakely dar buvo ir baltu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 17 vasario 2010 - 12:40
QUOTE(jola1 @ 2010 02 17, 12:39)
aciu *dew* uz komplimenta  lotuliukas.gif  bet man iki tokiu kulinarijos aukstumu dar toli, as tas gelytes pirkau maximoj.O kadangi sirdeles gavosi biski su defektu teko pakavot juos po gelytem  blush2.gif
ju buvo ir rozyciu formos bet man sitos grazesnes , cia uzdejau tik ruzavas bet pakely dar buvo ir baltu

aisku biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš buvau ištikima putėsiams, darytiems iš kondensuoto pieno biggrin.gif o va dabar išmėginau jogurtinius. Na, man patiko. Lengvas, skanus, neriebus ir svarbiausia greitas desertas biggrin.gif bet negalėčiau pasakyti, kurie putėsiai skanesni..
Atsakyti
na va atnesu paprastuti zeliuka.skanus buvo mirksiukas.gif
dar dariau braskiu jogurto ir zeles putesius, nu labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 22, 21:00)

Ai, kaip norėtusi dabar smile.gif niu bet labai jau gundabčiai atrodo 4u.gif
Reiks ir man savo kondensuoto su vyšniom putėsius imesti, bet kažkaip jis man neišvaizdžiai gavosi doh.gif
Atsakyti
[quote=*dew*,2010 02 22, 21:00]

nu jau *dew* nesikuklink tas tavo paprastutis nepaprastai atrodo.Kaip tu darai balta sluoksni? As is gretineles ,bet man kazkaip ji neskani gaunasi, nors vaikai sako kad skanu. Bet jiems tai viskas skanu kas saldu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 24 vasario 2010 - 23:03