Saldintas nesiplaka, per tirstas
QUOTE(*dew* @ 2010 02 10, 11:33)
as visada darau tik su liesa varske ir dabar esu pasiruosusi 200 gr liesos varskes ir 0,75 ml bananu ir kiviu jogurto, tai bus baltas sliuoksnis zeliukui ir desiu 30 g zelatinos
ačiukas
Jola, nereali si forma
kur pirkot?kiek mokejot
[/quote]
sita forma yra silikonine , pirkau kaune bazej ,50lt kainavo. Man ji patinka todel kad talpa 2l, mano seima didele ir dar zeliuku rajunai tai man ji tinka
[quote=jola1,2010 02 10, 22:39]
Jola, nereali si forma
kur pirkot?kiek mokejot
[/quote]
sita forma yra silikonine , pirkau kaune bazej ,50lt kainavo. Man ji patinka todel kad talpa 2l, mano seima didele ir dar zeliuku rajunai tai man ji tinka
[/quote]
super grazi forma, pas mus tokiu nesimato
Jola, nereali si forma
kur pirkot?kiek mokejot
[/quote]
[/quote]
super grazi forma, pas mus tokiu nesimato
QUOTE(jola1 @ 2010 02 10, 22:47)
cia manrodos liktai danu firmos jose galima ir kept bet as ieskojau zeliukams, tai tik vieninteliam sandely ir radau
pas mus irgi yra bazes, bet ten nera tokiu formu negaliu atsiziureti, kaip graziai gaunasi zeliukas joje
cipciukas savo zeliukus daro irgi graziose formelese
Papildyta:
ir ji minejo firma kur pirko is a raides pasivadina tik man dabar uzkrito nors tu ka neatsimenu. As intike ziurejau ten tikrai fantastiskos silikonines formos tik kai norejau pirkt tuo metu jie neprekiavo kazkodel
Papildyta:
tiesa dariau tuos putesius is kondensuoto pieno tai buvo tikrai skanu bet reik ziuret kiek cukraus det as truputi daugiau idejau ir kai sustingo buvo saldoka, nors drauges lapnojo ir sake kad viskas gerai , gal kad uz dyka
Papildyta:
ir ji minejo firma kur pirko is a raides pasivadina tik man dabar uzkrito nors tu ka neatsimenu. As intike ziurejau ten tikrai fantastiskos silikonines formos tik kai norejau pirkt tuo metu jie neprekiavo kazkodel
Papildyta:
tiesa dariau tuos putesius is kondensuoto pieno tai buvo tikrai skanu bet reik ziuret kiek cukraus det as truputi daugiau idejau ir kai sustingo buvo saldoka, nors drauges lapnojo ir sake kad viskas gerai , gal kad uz dyka
QUOTE(jola1 @ 2010 02 10, 23:05)
cipciukas savo zeliukus daro irgi graziose formelese
Papildyta:
Papildyta:
Si imone vadinasi "Arevitos iranga", o jos internetinis psl. yra cia
QUOTE(*dew* @ 2010 02 10, 19:28)
labai mazyte foto bet vistiek graziai atrodo
Kad aš susipykus su tuo nuotraukų kėlimu neišeina normaliai įkelt, nors tu ką
QUOTE(*dew* @ 2010 02 10, 20:47)
noriu pabandyti putesius su kondensuotu pienu, bet kiek esu skaicius, tai reik nesaldinto, o pas mane yra tik saldinto kazin ar galima padaryti
Vieną kartą iš nevilties draugė darė, nes nerado kitokio, tai sakė nesigavo, neišsiplakė
QUOTE(Aurinija @ 2010 02 11, 18:16)
Kad aš susipykus su tuo nuotraukų kėlimu neišeina normaliai įkelt, nors tu ką
Vieną kartą iš nevilties draugė darė, nes nerado kitokio, tai sakė nesigavo, neišsiplakė
tada ir nebandysiu norfoj visada buna nesaldinto
QUOTE(laurindre @ 2010 02 10, 09:42)
Geriau kai varske smulki, pertrinta. Labai tinka Musu svelnioji varske, sureliai, desertines varskes. As labai myliu Zemaitijos pieno separuota varske, parduodama tik zemaitijos pieno kioskeliuose ar skyriuose. Bet ji tokia grietines konsistencijos, as ja naudoju visiems idarams, pertepimams, varskes - surio pyragams. Net ir tiramisu su ja darau. Jos riebumas tik 9 %.
aš matau,kad lyg tu iš Klaipėdos gal gali konkrečią vietą nurodyt kur perki tą varškę.Vis ieškau kažko panašaus į Musu svelnioji varskė,bet nerandu
QUOTE(jola1 @ 2010 02 10, 16:58)
*dev* tu taip nesinervink as tik pajuokavau del tos parodos
Papildyta:
tiesa su jogurtu ziuriu daug kam nelabai skanus zeliukai o kaip su kefyru laukiu nuomoniu
Papildyta:
tiesa su jogurtu ziuriu daug kam nelabai skanus zeliukai o kaip su kefyru laukiu nuomoniu
aš jogurto sluoksnius mėgstu,bet tik tada kai daromas jogurtas su želatina,o kai daromas su želė iš pakelių,tai jau visai kitas skonis gaunasi