Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai-4

Saldintas nesiplaka, per tirstas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 10, 11:33)
as visada darau tik su liesa varske 4u.gif ir dabar esu pasiruosusi 200 gr liesos varskes ir 0,75 ml bananu ir kiviu jogurto, tai bus baltas sliuoksnis zeliukui 4u.gif ir desiu 30 g zelatinos mirksiukas.gif

ačiukas 4u.gif
Atsakyti

Jola, nereali si forma blush2.gif user posted image
kur pirkot?kiek mokejot ax.gif
[/quote]

sita forma yra silikonine , pirkau kaune bazej ,50lt kainavo. Man ji patinka todel kad talpa 2l, mano seima didele ir dar zeliuku rajunai tai man ji tinka biggrin.gif
Atsakyti
[quote=jola1,2010 02 10, 22:39]
Jola, nereali si forma blush2.gif user posted image
kur pirkot?kiek mokejot ax.gif
[/quote]

sita forma yra silikonine , pirkau kaune bazej ,50lt kainavo. Man ji patinka todel kad talpa 2l, mano seima didele ir dar zeliuku rajunai tai man ji tinka biggrin.gif
[/quote]
super grazi forma, pas mus tokiu nesimato schmoll.gif
Atsakyti
cia manrodos liktai danu firmos jose galima ir kept bet as ieskojau zeliukams, tai tik vieninteliam sandely ir radau
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2010 02 10, 22:47)
cia manrodos liktai danu firmos jose galima ir kept bet as ieskojau zeliukams, tai tik vieninteliam sandely ir radau

pas mus irgi yra bazes, bet ten nera tokiu formu schmoll.gif verysad.gif negaliu atsiziureti, kaip graziai gaunasi zeliukas joje wub.gif
Atsakyti
cipciukas savo zeliukus daro irgi graziose formelese
Papildyta:
ir ji minejo firma kur pirko is a raides pasivadina tik man dabar uzkrito nors tu ka neatsimenu. As intike ziurejau ten tikrai fantastiskos silikonines formos tik kai norejau pirkt tuo metu jie neprekiavo kazkodel g.gif
Papildyta:
tiesa dariau tuos putesius is kondensuoto pieno tai buvo tikrai skanu bet reik ziuret kiek cukraus det as truputi daugiau idejau ir kai sustingo buvo saldoka, nors drauges lapnojo ir sake kad viskas gerai , gal kad uz dyka g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2010 02 10, 23:05)
cipciukas savo zeliukus daro irgi graziose formelese
Papildyta:
ir ji minejo firma kur pirko is a raides pasivadina tik man dabar uzkrito nors tu ka neatsimenu. As intike ziurejau ten tikrai fantastiskos silikonines formos tik kai norejau pirkt tuo metu jie neprekiavo kazkodel  g.gif

Si imone vadinasi "Arevitos iranga", o jos internetinis psl. yra cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 10 vasario 2010 - 23:24
tai sita aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 10, 19:28)
labai mazyte foto doh.gif bet vistiek graziai atrodo ax.gif  4u.gif

Kad aš susipykus su tuo nuotraukų kėlimu doh.gif blush2.gif neišeina normaliai įkelt, nors tu ką blush2.gif

QUOTE(*dew* @ 2010 02 10, 20:47)
noriu pabandyti putesius su kondensuotu pienu, bet kiek esu skaicius, tai reik nesaldinto, o pas mane yra tik saldinto doh.gif kazin ar galima padaryti g.gif

Vieną kartą iš nevilties draugė darė, nes nerado kitokio, tai sakė nesigavo, neišsiplakė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 02 11, 18:16)
Kad aš susipykus su tuo nuotraukų kėlimu  doh.gif  blush2.gif  neišeina normaliai įkelt, nors tu ką  blush2.gif
Vieną kartą iš nevilties draugė darė, nes nerado kitokio, tai sakė nesigavo, neišsiplakė schmoll.gif

tada ir nebandysiu biggrin.gif norfoj visada buna nesaldinto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 02 10, 09:42)
Geriau kai varske smulki, pertrinta. Labai tinka Musu svelnioji varske, sureliai, desertines varskes. As labai myliu Zemaitijos pieno separuota varske, parduodama tik zemaitijos pieno kioskeliuose ar skyriuose. Bet ji tokia grietines konsistencijos, as ja naudoju visiems idarams, pertepimams, varskes - surio pyragams. Net ir tiramisu su ja darau. Jos riebumas tik 9 %. 4u.gif

aš matau,kad lyg tu iš Klaipėdos bigsmile.gif gal gali konkrečią vietą nurodyt kur perki tą varškę.Vis ieškau kažko panašaus į Musu svelnioji varskė,bet nerandu g.gif

QUOTE(jola1 @ 2010 02 10, 16:58)
*dev* tu taip nesinervink as tik pajuokavau del tos parodos  lotuliukas.gif
Papildyta:
tiesa su jogurtu ziuriu daug kam nelabai skanus zeliukai o kaip su kefyru  g.gif  laukiu nuomoniu  smile.gif

aš jogurto sluoksnius mėgstu,bet tik tada kai daromas jogurtas su želatina,o kai daromas su želė iš pakelių,tai jau visai kitas skonis gaunasi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptingoji: 11 vasario 2010 - 22:59