Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės pyragėliai

Radau radau clap.gif .
http://www_neringa-b...su-cukrumi.html

Rasyte, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 02, 19:26)
RIESTAINIAI SU CINAMONU

as vietoje cinamono ir cukraus dedu perlini cukru wub.gif super skanu wub.gif Receptas buvo ant perlinio cukraus pakuotes rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

gal kas žinot "Arbatinių" bandelių (su varške ir razinom viduj) receptuką?
Atsakyti
Sveikos megrinos smile.gif
as vakar pirma karta kepiau bandeles pagal AJ recepta:
http://aj-receptai.b...es-pynutes.html

na kai primas kartas ax.gif tai biski per daug miltu idejau, tai gavosi..na noretusi siek tiek minkstesniu, teshla dalinau per pus i kita puse dejau razinu ir dariau ne pinutes, o paprastas bandeles smile.gif kita diena ryte velagem su sviestu ir kava...nu man labai patiko. Tevai ragavo ir paeme pasizadejima kad per Velykas tokiu prikepsiu.
Aciu merginos kad dalinate receptais. notworthy.gif
foto:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2010 02 27, 18:34)
O as kepiau siandien ir man gavosi kuo puikiausiai.Gal tau egi mieles nesuveike,arba kildinti reikejo ilgiau.
O stai mano bandeles  ax.gif :
user posted image
user posted image
user posted image

Labai noreciau siu bandeliu receptuko ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Oho kokiu gėrybiu jus cia prikepe, tikrai saunuoles.4u.gif
As tai nekepu, nes kiek kepus tai kazkaip skaniai nesigauna. Jau pradejau galvoti, kad jeigu zinai recepta kuris visad gaunasi, tai duok man tai bus priesingai. lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaitės, gal kuri turi nuorodėlę į mielinį krepšelį, sumasčiau, kad velykom būtų stalo puošmena 4u.gif na tešlą tai manau pasidaryčiau, bet kaip ten pinti ir pan 4u.gif būčiau labai labai dėkinga už pagalbą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2010 03 17, 19:34)
mergaitės, gal kuri turi nuorodėlę į mielinį krepšelį, sumasčiau, kad velykom būtų stalo puošmena  4u.gif na tešlą tai manau pasidaryčiau, bet kaip ten pinti ir pan  4u.gif  būčiau labai labai dėkinga už pagalbą  blush2.gif

toki krepseli tikrai kepe daividija,paklausk jos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2010 03 17, 16:34)
mergaitės, gal kuri turi nuorodėlę į mielinį krepšelį, sumasčiau, kad velykom būtų stalo puošmena  4u.gif na tešlą tai manau pasidaryčiau, bet kaip ten pinti ir pan  4u.gif  būčiau labai labai dėkinga už pagalbą  blush2.gif

Kepiau kiausini
user posted image

Tesla dariau kiek kietesne,nei iprastai.
Kiausinio formos keksine aptepiau riebalais,apibarsciau miltais ir tada susipjauscius juostelemis pyniau,neturiu vaizdines medziagos,bet kazkur buvau radaus kaip daryti krepsi,jei rasiu imesiu

Papildyta:
radau-cia
Atsakyti
daividija, laaaabai dėkui 4u.gif tik dabar galvoju ką čia tokio apipint reikės, kad panašu į krepšį būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2010 03 17, 22:24)
daividija, laaaabai dėkui  4u.gif  tik dabar galvoju ką čia tokio apipint reikės, kad panašu į krepšį būtų biggrin.gif

As viena karta apipyniau stiklini kepimo inda:
user posted image
Atsakyti
jetau kokiagera mintis velykom, mielinis krepselis. Nu tikrai kepsiu. papuyosiu gelem, valgomom ir pridesi ukiausu. ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU uz minti ir ideja.

Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2010 03 17, 20:31)
Kepiau kiausini

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
dar apie krepseli smile.gif http://www.supermama...p;#entry8671354
Atsakyti