Jau gal n-aji karta kepu sias bandeles,skonis dieviskas

darau is dvigubos porcijos.cia pateikta standartine porcija,jei kas nori didesne(dvieju skardu), tai dvigubinkite:)Padarome standartine tesla,ja minkome 7min. paliekame pakilti 40min.
Kai tešla pakyla išimame ją iš dubens ir iškočiojame 0,5 - 1 centimetro storio stačiakampį. Tešlos viršų ištepame puse nurodyto sviesto kiekio ir pabarstome daugiau nei puse kiekio cukraus ir cinamono mišiniu. Tada susukame tešlos gabalą į tamprų vyniotinį.
Kepimo skardos dugną ir kraštus ištepame likusiu sviestu ir ant jo suberiame likusį cukraus ir cinamono mišinį.
Susuktą vyniotinį supjaustome į norimą kiekį gabaliukų, tada bandeles sudedame į kepimo indą vieną šalia kitos, tačiau paliekame tarp bandelių tarpus, nes jos kildamos padvigubės.
Receptas is Beatos kepiniu knygos
Lipnios cinamonines bandelesReikės:
500 g. miltų,
250 ml. pieno,
1 šaukšto cukraus,
20 g. šviežių mielių (arba 10 g. sausų),
60g. sviesto,
1 kiaušinio,
1 šaukštelio druskos,
120 g. kambario temperatūros sviesto (įdarui),
150 g. cukraus (įdarui),
3 šaukštelių malto cinamono (įdarui).