Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės pyragėliai

QUOTE(inchik @ 2012 04 09, 22:34)
SVEIKOS,MERGINOS,GAL NEVISAI I TEMA,BET NEZINAU KUR DAR PAKLAUSTI...
IKI yra tokia bandele su plikytu kremu (toks geltonas),tai va klausimelis,gal kas zinot kaip ta krema pagamint?buciau labai dekinga uz atsakyma! 4u.gif

Man atrodo, kad sis geltonas plikytas kremas toks pat kaip pyrageliuose FLAN

http://sigitosvirtuv...-pyragas-8.html
Atsakyti
Bandelės su kakaviniu įdaru
Dariau pagal šį receptą, vietoj matcha powder dėjau kakavą, kažkur šalia yra toks receptas. Viską minkė, kildino duonkepė. Labai labai skanu.
user posted image

Ir mano naujausias atradimas, pats skaniausias iš visų Cinamono lapeliai: smile.gif
user posted image
Šįkart tešlą dariau pagal tą patį receptuką, kaip ir kakavinių. tik tepiau lydytu sviestu, barsčiau cinamonu, cukrum. Pjausčiau langiukais ir dėjau į keksiukų formelę.
Čia yra vaizdžiai parodyta, bet aš su picos pjaustykle supjaustau langiukus..

O čia ne keksiukų formelėj, o tiesiog stiklinėj formoj.. Dingsta akimirksniu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Megstu ir as cinamona ... Niam... Dabar kaip tik po visa intera landau, narsau, ieskau vienu pyrageliu is mokyklos laiku, gal kuri prisiminsit, ant sausainio (berods trapios deslos) uzpurkstas (I virsu einantis ir nusmailejantis ) baltas kremas, is pradziu galvojau, kad ten koks tai baltyminis kremas, bet , kad juos tai lyg ir dziovint orkaiteje reikia, o tu mano ieskomu nereikia.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 02 02, 16:05)
...... 2arb. sauks. sausu mieliu?

tai kokias cia jus mieles naudojat, kad net saukstais kabinat blush2.gif Man kiek teko matyti tai tik maisiukai po 7 g ar 11 gramu.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unera: 25 spalio 2012 - 19:41
QUOTE(Unera @ 2012 10 25, 20:41)
tai kokias cia jus mieles naudojat, kad net saukstais kabinat  blush2.gif  Man kiek teko matyti tai tik maisiukai po 7 g ar 11 gramu.... ax.gif

tai iš tų pakelių ir būna apie 2 arbatiniai šaukšteliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Unera @ 2012 10 25, 18:41)
tai kokias cia jus mieles naudojat, kad net saukstais kabinat  blush2.gif  Man kiek teko matyti tai tik maisiukai po 7 g ar 11 gramu.... ax.gif

Dar buna indeliais po 500 gramu mirksiukas.gif
Atsakyti
kepiau bandeles su obuoliais pagal sonatinos recepta,gavosi super skanios thumbup.gif

is tos pat teslos kepiau dar kelias su cinamonu bandeles,bet gavosi sausos,neskanios..ka daryt kad jos butu dregnesnes?
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2012 10 29, 20:21)
kepiau bandeles su obuoliais pagal sonatinos recepta,gavosi super skanios  thumbup.gif

is tos pat teslos kepiau dar kelias su cinamonu bandeles,bet gavosi sausos,neskanios..ka daryt kad jos butu dregnesnes?

darykit Sonatinos bandeles su cinamonu pagal kitą receptą (būtent kur su cinamonu). Mano vaikams jos pačios pačiausios.
Atsakyti
Siandiena kepiau tokias bandeles su idaru{lasinukai sudyti su raumenuku+svoguniukai}

Tesla ruosiau mieline bet....
i

miltus imaisiau{aviziniu dribsniu,kuriuos pakepinau keptuveje su sviestu+ipyliau linu seklu,pakepinau atvesinus susmulkinau su elektriniu trintuvu}

Gavosi puikios veliniu bandeles

Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 14, 10:43)

sveiki aš vakar irgi iškepiau pagal Sonatinos receptą Bandelės su obuoliais.

Štai. Gavosi tikrai skanios 4u.gif Kitą kart dar bandysiu kitokių įdarų dėti

user posted image
Atsakyti
user posted image

labai skanios ir minkstos bandeles su sezamais smile.gif
receptas nuorodoj.
http://jolantamuniuviene.blogspot.com/
Atsakyti
Sweiki,

Gal kas is jusu merginu esate dirbusios kokioje kelykleleje ar kepykloje? Reiktu jusu patarimo ir ptraktikos smile.gif

Atsakyti