
Kepiau bandeles prie arbatos pagal cipciuko receptą. Aišku, labai gąsdino iškart tas nekonkretumas, t.y. produktų matavimas puodeliais, bet kadangi visos gyrėsi, kad gavosi, pasiryžau ir aš šiam žygdarbiui...
Tešlą užminkiau-ji labai lipo prie rankų, bet vis minkiau ir minkiau-po kokios valandos minkymo ji dar lipo šiek tiek prie prankų, bet jau jau buvo puė velnio, tad palikau aš ją ramybėje(tuo labiau, kad skubėjau dukrytę iė darželio parsivežt).Kaip ir rašė , palikau ją kilti lėtai, t.y. šaldytuve per visą naktį (nors ir ta mintis man nelabai patiko-surizikavau).
Ryte radau tešlą pakilusią, bet mano manymu, tikrai ne dvigubai. Bet kągi reik gi su ja kažką daryti-negi išmesi

Suraičiau pynutes, kurios beje gavosi labai gražios ir labai lengvai pasidaro pasirodo

Pirmu reisu labai bijojau perkept, tad vos tik pageltonavo biski viršus, iškart traukiau lauk. Paragavus nusivyliau-lyg nedakepę(vidus tikrai nepurus man gavosi), o be to kažkoks kartumas jaučiasi...
Antru reisu jau kepiau ilgiau, nes bijojau vėl nedakept, tai pakepiau kol biski parudavo-šįkart ryškiai perkepiau, nes kraštai kieti kaip akmuo pasidarė. Beje, ir šitose kartumas jautėsi

Kaip manote kur padariau klaidą???
Dėl to katumo, tai įtariu, kad kaltos mielės. Naudojau sausas is tokio didelio pakelio (Vilniaus maisto "Sausos mielės"). Šiaip visada naudoju sausas mieles Fermipan-jos iki šiol niekada nepavedė. Bet vyras kartą nerado šių ir nupirko anas, tai galvoju negi išmesi-reik sunaudot.

Tai va, bet aišku, nežadu nuleist rankų. Mat, neseniai kepiau bandeles su lašinukais irgavosi kuo puikiausiai,
Tik sakau gal turit kokių pamąstymų ką padariau netaip?