Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės pyragėliai

QUOTE(Nuska @ 2011 11 22, 10:35)

O iš orkaitės traukiu, vos tik švelniai pagelsta viršus, nelaukiu kol paruduos.

Va čia įariu ir buvo mano klaida doh.gif Bijojau nedakept, o pasirodo perkepiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2011 11 22, 14:26)
Va čia įariu ir buvo mano klaida doh.gif Bijojau nedakept, o pasirodo perkepiau doh.gif


nežinau, ką kepėt, bet paprastas bandeles (na kad ir su cinamonu), standartinio dydžio (na kaip paprastai įsivaizduojam bandelę) reikia kepti 15-20 min 180 laipsnių orkaitėj.
Atsakyti
Negalima perkept mieliniu gaminiu, sukieteja smile.gif
Atsakyti
clap.gif PAVYKO! clap_1.gif Iskepiau nuostabaus skanumo, nuostabaus minstumo ragelius su obuoliais. assa.gif Dabar galiu ir kitoms patarti. Mano beda buvo neiskilusios mieles, kadangi pildavau per mazai silto pieno (tiek rasydavo), bet ipilus mazai pieno i saltas mieles, jos nepradedavo kilti. Va cia ir beda. Pyliau pyliau piena, kol jos tapo siltos ir kad uzputojo, vos spejau indus keisti i didesnius... O pyrageliaus kepiau 10 min. Super. Aciu visoms uz patarimus !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamm: 25 lapkričio 2011 - 12:20
Tai mieles galima palaikyti kambario temperatūroje ir tada gal nereikės daug pieno g.gif Aš išimu mieles iš kameros, užpilu šiltu pienu (ar vandeniu) ir man jos putoja g.gif
Bet svarbiausia kad gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 25, 16:18)
Tai mieles galima palaikyti kambario temperatūroje ir tada gal nereikės daug pieno  g.gif Aš išimu mieles iš kameros, užpilu šiltu pienu (ar vandeniu) ir man jos putoja  g.gif
Bet svarbiausia kad gavos  thumbup.gif


Na taip, variantas, bet jeigu staiga sumastau, kad norim bandeliu, laukti kol jos susils nera laiko biggrin.gif O jus kameroje laikote sviezias mieles?
Atsakyti
Taip, laikau kameroj, nes nesunaudojus jos greit supelija. Ir net neatšildžius poto užpilu šiltu pieno, kiek priklauso ir viskas kuo puikiausiai pavyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamm @ 2011 12 01, 09:29)
Na taip, variantas, bet jeigu staiga sumastau, kad norim bandeliu, laukti kol jos susils nera laiko  biggrin.gif  O jus kameroje laikote sviezias mieles?

As naudoju visur tik sausas mieles. Labai patogu, jos ilgai negenda ir naudoti galima kada tik panorejus. bigsmile.gif Svieziu mieliu net nesu bandzius. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kas liečia mieles,jeigu aš jas naudoju žalias{šviežias ,ne džiovintas},jas paimu susmulkinusumaišau su trupučiu miltų ir sudžiovinu,patiesus ant lėkštutės.
Išdžiuvusias supilu į popierinį maišelį{takim nuo sveriamų arbatų}ir jos man stovi ir sunaudoju.

Labai gerai,kai neturi nereikia bėgt į parduotuvę biggrin.gif

Atsakyti
Man labai patiko šie portugališki pyragėliai, siūlau išbandyti pyrageliai
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2011 12 08, 06:44)
Man labai patiko šie portugališki pyragėliai, siūlau išbandyti pyrageliai

Na viskas gerai su tais pyrageliais, atrodo labai skaniai, bet kai pamatau recepta, kad reikalinga pirktine mase, tesla, tai atsoksta fantazija daryt, jau geriau butu parasyta kaip ta tesla sluoksniuota daryt....cia as sakau tik savo nuomone, zinoma, daugelis sakys, kad nuejai ir nusipirkai tos teslos, bet tada as sakau- kam ir daryt, gali nueit ir nusipirkt jau iskepta visa pyraga ar torta... ax.gif
dar karteli sakau- cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Isbandytos Sonatinos Mallorcan Ensaimadas ispaniškos pusryčių bandelės

user posted image

Na siaip labai skanios, bet pirma syki man tokia ziauriai lipni tesla buvo. Nors minkiau kaip parasyto, bet elastinga pasidare, bet rankas pastoviai tepiau alieju, nes be jo doh.gif
Atsakyti