Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės pyragėliai

QUOTE(Letune @ 2011 05 16, 14:05)
pienas turi būti tik šiltas, o ne karštas, t.y. tik kūno temperatūros arba dar vėsesnis, nes karštesniame mielės žūsta. O mieles aš naudoju šviežias ir visada jų kilimą patikrinu ištrynus jas su trupučiu cukraus ir išmaišius su trečdaliu stiklinės šilto pieno. Jos turi, jei stovi kambario temperatūroj, suputoti per kelias minutes. Taip pat reikėtų pasielgti ir su sausomis mielėmis, norint įsitikinti jų veiklumu.
O aš tavo tešlos neišmesčiau, bet bandyčiau į ją įmaišyti naujų mielių ir dar kartą kildinti.

Laura81r,jeigu jau užmušei su karštu pienu mieles neverta dvigubint naujų,nes tuomet pasijaučia mirusiu mielių skonis,tą galiu pasakyti iš savo patirties.

j
Atsakyti
Gal galit kas patarti kaip sutirstinti saldytas uogas kad neisbegtu, ruosiuosi kepti is sluoksniuotos mielines teslos pyragelius.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 05 19, 12:48)
Gal galit kas patarti kaip sutirstinti saldytas uogas kad neisbegtu, ruosiuosi kepti is sluoksniuotos mielines teslos pyragelius.

Žiūrint kokios uogos. Skaičiau, kad kai kurios kaitina su cukrum ir dar krakmolo įmaišo.
Arba kad tešla nesudrėktų, apibarsto džiuvėsėliais.
Atsakyti
na,pagaliau pagaliau,pavyko man issikepti tooookiu gardziu bandeliu!nors ir is antro karto,bet vistiek susidraugavau su mieline tesla ir,manau,kad ilgam biggrin.gif labai dekui uz receptuka!tesla super!viskas pavyko!bandeles minkstutes,gardutes,siltutes.dabar pati sedziu prisiragavus kaip bandele mieline lotuliukas.gif dabar belieka ijungti tik fantazija,ir,bus galima gaminti nors ir kiekviena sekmadieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 05 22, 20:37)
na,pagaliau pagaliau,pavyko man issikepti tooookiu gardziu bandeliu!nors ir is antro karto,bet vistiek susidraugavau su mieline tesla ir,manau,kad ilgam  biggrin.gif  labai dekui uz receptuka!tesla super!viskas pavyko!bandeles minkstutes,gardutes,siltutes.dabar pati sedziu prisiragavus kaip bandele mieline  lotuliukas.gif  dabar belieka ijungti tik fantazija,ir,bus galima gaminti nors ir kiekviena sekmadieni  biggrin.gif

Džiaugiuosi, kad pavyko pagaliau po nesėkmės biggrin.gif O pagal kokį receptą gaminai? Tai jei gerai gavosi, tai ir aš pabandyčiau kada...
Atsakyti
Mano šeimynai, tai pačios pačiausios šios bandelės
http://www.sonatinos...u-cinamonu.html

Jei įvairovei kokias kitas pakepu, tai vis tiek vaikai reikalauja šitų lotuliukas.gif
Atsakyti
Kuom glima aptepti bandeliu virsu, jei neturiu kiausiniu?
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2011 05 23, 19:44)
Kuom glima aptepti bandeliu virsu, jei neturiu kiausiniu?

grietinėle, pienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 05 22, 20:49)
Džiaugiuosi, kad pavyko pagaliau po nesėkmės  biggrin.gif O pagal kokį receptą gaminai? Tai jei gerai gavosi, tai ir aš pabandyčiau kada...

cia is forumietes http://skanusgyvenim...lasinukais.html jau jeigu man pavyko,tai manau ir visom kitom turi pavykti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 23 gegužės 2011 - 20:21
gal kuri turite ''pogacos'' bandelių receptą? http://imageshack.us...ogaca11sg6.jpg/ g.gif
Atsakyti
nai nanai...jau kad ismokinot cia draugiskai kepti bandeles,tai pasirodysiu savo antraji bandyma.. ax.gif vyras liko suzavetas,tik kita karta prase su mesa lotuliukas.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
arba su razinom blush2.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Sveikos mergytes!Gal galit pagelbet?reikia varskiniu spurgyciu receptuko 4u.gif
Zinau,kad jis kazkur cia yra,bet neturiu laiko ieskot doh.gif
Atsakyti