Sveikos,
Pyragėliai su 3 skirtingais įdarais, grybais, mėsos ir kopūstų.
O kiek liko padariau su dešrelėmis.
Prašom tešlos receptas:
0,5 ltr pieno, apie 30 gr.mielių, 3 kiaušiniai, apie 3 v. šaukštus cukraus, truputį druskos, galima vanilinio cukraus, 150 gr. margarino (ištirpinti), apie 1 kg miltų.
Ruošiama kaip visos mielinės tešlos.
Tešla gaunasi labai minkšta, jos neiškočiosite, pyragėlius reikia formuoti rankomis.
Kam daviau receptą, visos per daug prideda miltų ir gaunasi per kieti pyragėliai.
Patį pyragėlių formavimo principą reikia pamatyti, nes nemoku paaiškinti.
Pakilusią tešlą reikia išpilti ant stalo patepto aliejumi, nes tešla lipni. Rankas taip pat reikia patepti aliejumi, kad neliptų prie rankų. Išeiga apie 55-65 pyragėliai
Pyragėlius patepame išplaktu kiaušinio plakiniu. Kepti 250C temperatūroje elektrinėje orkaitėje antroje lentynoje nuo viršaus.
Geriausia būtų foto sesija, bet neturiu fotoaparato, o mobiliu nelabai gausis normalios nuotraukos.
Tai tiek. Kas bandysite linkiu sėkmės.
Kokios rusies miltus naudojate t.y. 550D ar 405D(EXTRA)?O su mesos idaru kai darote dedate jau virta ar sviezia mesa?