Įkraunama...
Įkraunama...

Bandelės pyragėliai

QUOTE(*Keila* @ 2010 05 03, 06:58)
Va cia tai pakilusi thumbup.gif  Tai kiek suprantu viska reikia daryti ta pati iki kol pyne supini, tada galima nebekildinti pusantros valandos ir deti i saldytuva, ar reikia dar pakildinti ir tik po to i saldytuva? ax.gif

Jos pries tai mildinti nereikia,ji kyla saldytuve.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 05 03, 11:07)
Jos pries tai mildinti nereikia,ji kyla saldytuve.


Aciu Davidija
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 05 02, 21:45)
Lb aciu uz recepta. Vakar issikepiau. Tikras batonas, tik man miltu truputi maziau suejo ax.gif Kai iskepe, pluta buvo kietoka, bet apglosciau slapiom rankom ir suminkstejo.


Kad sios pynes plutele butu ne tokia kieta, ja reikia kepti formoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 05 04, 11:22)
Kad sios pynes plutele butu ne tokia kieta, ja reikia kepti formoje  mirksiukas.gif

Prasom pakomentuoti placiau biggrin.gif ,Tai padarau pynute ir dedu i forma?Ar kaip?Ir kodel tada suminksteja? Nu geda uz tokius klausimus, nu bet smalsu blush2.gif

Pasinaudojau Daividijos patarimu del kildinimo saldytuve, vakar vel kepaiu batona ir iskilo liuksiskai thumbup.gif
Atsakyti
Oi jau niekas bulkučiu nebekepa
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 05 14, 09:01)
Oi jau niekas bulkučiu nebekepa

Kepa, tik tyliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 05 04, 20:41)
Prasom pakomentuoti placiau biggrin.gif ,Tai padarau pynute ir dedu i forma?Ar kaip?Ir kodel tada suminksteja? Nu geda uz tokius klausimus, nu bet smalsu blush2.gif


Taip, padarot pynute ir dedat i kepimo popieriumi isklota pailga forma. Kildinat joje, ir kepat joje. As kepiau sia pynute is rusaiciu forumo, ir jos rase, kad formoje kepamos pynutes plutele minkstesne iseina, nei kepant be formos. O kodel - nezinau blush2.gif

As formoje kepiau, tai plutele tikrai plonyte ir nekieta gavos.
Atsakyti
Nežinau kurioje temoje paklausti, bet tinka ir čia.
Užmaišiau tešlą su mielėm, bet ji kaip sviestinė (mielės išbrinkinamos. mažam pieno kiekyje, i miltus supilamos mielės, idedamas margarinas, viskas suminkoma). Kai bandau pakočioti tešlą (pyragėliams), ji trupa. Kaip manot ar trupa, nes per daug margarino tešloje? Ar išgelbėčiau padėtį įdėjus dar miltų?
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Savaitgaliais mielinius pyragėlius kepame,
Prašome
user posted image
Atsakyti
merginos gal galit padėti 4u.gif jei 25 g šviežių mielių reikia dėti tai kiek čia gramų būtų sausų mielių? Neturiu šviežių, o noriu pakeisti į sausas doh.gif jaučiu kokie 4 a.š. ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 15 gegužės 2010 - 19:55
QUOTE(katanelis @ 2010 05 15, 20:46)
merginos gal galit padėti 4u.gif jei 25 g šviežių mielių reikia dėti tai kiek čia gramų būtų sausų mielių? Neturiu šviežių, o noriu pakeisti į sausas doh.gif jaučiu kokie 4 a.š. ar ne? g.gif


Lyg 25 g svieziu, atitinka 7 g sausu g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktute08 @ 2010 05 14, 20:56)
Sveikos,
Savaitgaliais mielinius pyragėlius kepame,
Prašome
user posted image


Kaip skaniai atrodo. O čia su įdaru?
Aš ta su aguonu įdaru kepiau jau kokius 3 kartus praeitą savaitę. Tik nenufotografavau smile.gif
Atsakyti