QUOTE(leber @ 2010 01 30, 23:04)
Jei rimtai, autore, ar jums neatrodo, kad vyras abejoja jūsų jausmais, gal greičiau, tuo, kad jus patenkina mylintis. Ar negali būti, kad nori iš šalies pasitikrinti, kaip ten iš tikro yra. Tikisi, gal ir naiviai, bet tikisi, pamatyti iš šalies kaip jūs patiriate malonumą ir nori palyginti su tuo, ką jis mato mylėdamasis su jumis.
Ir vien del to, kad pamatytu is salies, kaip jo zmona patiria malonuma SU KITU, jis jai per prievarta (kaip matote, autore nelabai zavisi siuo vyro sumanymu) siulo myletis su kitais vyrais?
Jeigu is tikruju tas jis taip masto, kaip cia rasote jus, tai sakyciau tikrai keistuolis vyras cia kliuvo temos autorei. Savo gyvenime teko sutikti neistikimu savo zmonoms vyru, na ir abejingu, bet tokiu, kurie siulytu savo zmonai myletis su kitu vyru, o jis pats is sono stebetu, kaip ji su tuo kitu vyru patiria malonuma (kurio nepatiria su juo paciu), tai neteko. Cia gal koks lytinis nukrypimas? Man toks vyras butu greiciau isimtis, o ne daznai pasitaikantis.
Autore, auksciau nosyte. Esu kazka panasaus isgyvenusi, zinau, kaip jauciates. Zinau, kad skaudu. Ir kai taip vyras elgiasi ne paciu lengviausiu jums periodu. Butent tada kai jums labiausiai reikia jo pagalbos ir supratimo. Bet tik nereikia nusileisti, reikia ziureti ir savo noru ir geroves. Kai as laukiausi irgi panasiai jauciausi. Galvodavau, kazin kuris is musu cia yra nescias: as ar mano vyras? Jis mano nestumo metu elgesi kaip ispaikinta, kaprizinga princese. Tuo metu pakentejau, o paskui pastaciau ji i vieta. ir tada jis del tokio savo elgesio labai pasigailejo. Iki siol atsiprasineja