man labai sunku ir skaudu.Gal padesit kas susigaudyt jausmuose , gal kam taip buvo ar panasiai. Greit bus 15 metu musu santuokai, pries 10 menesiu gime musu pagrandukas,.... ir pries 3 menesius suzinojau kad mano vyras labai nori myletis su kitom. aiskino truksta sekso... kai as sustiprejau keiciau poziuri i seksa , labai atsipalaidavau stegiuosi ji labai ivairinti,nera jokiu tabu ir nieko vel gaidele ta pati . as labai vertinu istikimybe o jis sako nieko ce tokio nieko ce baisaus jei as ar jis mylesis su kitu. siulo grupini ( poromis ) .As beveik sutikai iskau poros bet as nenoriu myletis su kitu ,ji tai zino ir sako galim to nedaryti Nors ji labai nori ,ji atseit kentes nors ir bus sunku , as jauciuosi kaip padevetas rubas Vyras sako kad mane labai myli mane ir seksas geras , bet nori kitos moters jo tokios fantazijos. Daug kalbames , greiciau pykstames nes as negaliu suprasti ir isivaisduoti .kaip vyras myledamas mane gales myluoti kita moteri ,vyras sako kad daugumai vyru taip . As nebegaliu nieko suprasti... man labai sunku .daznai verkiu... matau kad vyras daug vilciu deda i ta grupini, nori kad as seksualiai atrodyciau as taip suprantu kitam vyrui...pradedu jo nekesti niekinti sakau kad as noriu susirasti gera istikima vyra o jis pasiepia, kad taip ir nugivencit kaip pensininkai , nieko nepatyre o ,man pyktis ima nes jis pats su seima kurnors isvykti ir papramogauti nenori,i jokius koncertus kartu ar panasiai neinam ...na laiko daug gal ir neturim bet ir jo nora ce mazai ,bet va kas del tos pramogos tai jau keli menesiai matau kaip jis pralinksmejau kai as pasakau kad gal sutiksiu jis man sako kad ir man patiks ... nebegaliu suprasti na jis man visada buvo istikimas, jis pats sako kad jam dabar kaskas uzejo nebegali saves apvaldyti,,, jam 35 man 36 , Nebezinau ka daryti ,kur man kreiptis pagalbos kad susigaudyciau..savo jausmuose, netbuvau sumaniusi meiluzi isitaisyti kad butu lengviau , ( bet jug tai kvaila ) Seip jis kaip vyras tikrai geras ,darbstus ,negeriantis , rodo man ir demesi ,mylimes ko ne kas dien.... padekit man nuraminti ta pavyda ir skauduli, nesuprantu kaip kitos moterys supranta savo vyrus ir atleidzia neistikimybe ,,padekit prasau ... ( atleiskit uz klaidas )
o tai jus pvz jam pasiulykit kitoki grupini-pvz du vyrai ir jus. nes JUS TAIP NORIT. ir paziurekit jo reakcija..
as aisku ironizuoju bet man isvis nesuprantami tokie dalykai..
suprasciau jei jus abu to noretumet , bet jei jus nenorit kokie gali buti vertimai? ateinat ir pasakot-ne, as to nedarysiu nes man tai nepriimtina.nezinau , kazkaip sunku patarinet nes saves tokioje situacijoje net teoriskai neisivaizduoju
as aisku ironizuoju bet man isvis nesuprantami tokie dalykai..
suprasciau jei jus abu to noretumet , bet jei jus nenorit kokie gali buti vertimai? ateinat ir pasakot-ne, as to nedarysiu nes man tai nepriimtina.nezinau , kazkaip sunku patarinet nes saves tokioje situacijoje net teoriskai neisivaizduoju
na jis manes kaip ir nevercia ... kas galit paaiskint vyro toki elgesi ( kaip man i jo norus nereguoti ) buti saltai ,,, 
Papildyta:
Keista bet jis sutiktu ,jam sako butu malonu tai matyti, bent fantazijose jis labai nuo to susijaudina ,
ti sako nezino kaip po to butu ar nepasislykstetu tokiu seksu ... tai va niekuo negaliu jo isgazdinti net meiluzi buvau isgalvojusi suvaidinau kad ji turiu, bet jis pasake kad manes nepavydi kad kitas mane pamyletu tik svarbu neiseik pas ji ( meiluzi ) na ir sako malonu nera kai zinai kad tu sikitu ,bet pavydo scenu nekelia gal kad jis jautis , o as skorpijone
ir man nervai ima

Papildyta:
QUOTE(Ditė @ 2010 01 28, 17:23)
Keista bet jis sutiktu ,jam sako butu malonu tai matyti, bent fantazijose jis labai nuo to susijaudina ,

QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 28, 16:26)
na jis manes kaip ir nevercia ... kas galit paaiskint vyro toki elgesi ( kaip man i jo norus nereguoti ) buti saltai ,,, 

As bandysiu speti. Butu idomu, jei parasytumet, kiek tinka.
Jusu vyrui 35-eri ir jis sako "taip ir pragyvensime kaip pensininkai".
Ka jis mano apie savo isvaizda? Panasu, kad atvirai bendraujate, tad gal zinote, kaip jis jauciasi?
Gal paskutiniu metu (nebutinai paskutiniais menesiais) jam slenka plaukai, pastorejo, isireze rauksliu, atsvente gimtadieni?
Kuo toliau, tuo laikas bega greiciau ir viena diena zmogus supranta, kad jaunyste, fizinis patrauklumas, pagaliau potencija nera amzini dalykai. Kad dar x (tokiu trumpu!) metu ir net noredamas nieko nebesusiras ir nebeisbandys. Isivaizduoja, kaip grausis tada nagus ir bando to isvengti. Amziaus vidurio krize, kitaip tariant.
Jis vertina su jumis sukurta seima, bet kartu nori ir seksualiniu naujoviu, astriu pojuciu.
Jus nenorite. Tai gal ir neprievartaukite saves. Toliau mylekites tik su juo, o jam leiskite pabuti treciu kitos poros grupiniuose zaidimuose.
As leisciau, su salyga, kad naudosis prezervatyvais, pasirupins diskretiskumu ir pasiliks detales sau.
O mainais gauta indulgencija neistikimybei kruopsciai paslepciau tai graziai dienai, kai ir man vel suplasnos drugeliai...

P.S. Man jis atrodo labai saunus vyras. Ypac patiko "pasimylek, tik, svarbu, neiseik".

QUOTE(Doremifa @ 2010 01 28, 17:55)
Ka jis mano apie savo isvaizda? Panasu, kad atvirai bendraujate, tad gal zinote, kaip jis jauciasi?
Gal paskutiniu metu (nebutinai paskutiniais menesiais) jam slenka plaukai, pastorejo, isireze rauksliu, atsvente gimtadieni?
Kuo toliau, tuo laikas bega greiciau ir viena diena zmogus supranta, kad jaunyste, fizinis patrauklumas, pagaliau potencija nera amzini dalykai. Kad dar x (tokiu trumpu!) metu ir net noredamas nieko nebesusiras ir nebeisbandys. Isivaizduoja, kaip grausis tada nagus ir bando to isvengti. Amziaus vidurio krize, kitaip tariant.
Jis vertina su jumis sukurta seima, bet kartu nori ir seksualiniu naujoviu, astriu pojuciu.
Jus nenorite. Tai gal ir neprievartaukite saves. Toliau mylekites tik su juo, o jam leiskite pabuti treciu kitos poros grupiniuose zaidimuose.
As leisciau, su salyga, kad naudosis prezervatyvais, pasirupins diskretiskumu ir pasiliks detales sau.
O mainais gauta indulgencija neistikimybei kruopsciai paslepciau tai graziai dienai, kai ir man vel suplasnos drugeliai...
P.S. Man jis atrodo labai saunus vyras. Ypac patiko "pasimylek, tik, svarbu, neiseik".

Papildyta:
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 28, 17:55)

Na panasios mintys kirba mano galvoje, bet va tas mano prakeiktas pavydas ... ir dar o jei jam kita patiks labiau.. as nelabai noriu gyvent kartu tik vien del vaikuciu,
QUOTE(Doremifa @ 2010 01 28, 16:55)
o jam leiskite pabuti treciu kitos poros grupiniuose zaidimuose.
Nieko sau, niekaip negaliu suprati kaip galima savo vyra su palaiminimu, kuri tu vis dar myli ir kuris tau brangus taip paimti ir isleisti pasimyleti su kuo papuola

15 metu kartu...Visa ta laika tipo istikimas... Nu jus pati pamislykit : jau esat taip atsibodus vyrui, blogiau nei duona kasdienine...Moteriai gera su tuo paciu vyru - kuo ilgiau kartu, tuo labiau moteris atsipalaiduoja, vyras atranda geriausius budus ja pamyleti ir tt. Bet vyrui - kitaip. Jis troksta pamylet kuo daugiau moteru savo gyvenime, taip uzkoduota jo smegenuose. Ir meile cia ne prie ko.
Nematau sprendimo budu. Kvailas diedas, pasipasakojo zmonai, dabar si turi progos paest save - nors is esmes yra bejege ka nors pakeist. Galejo tyliai susiorganizuot ta kita, igyvendint savo troskimus ir tylet. Dabar abu kankinas.
Nematau sprendimo budu. Kvailas diedas, pasipasakojo zmonai, dabar si turi progos paest save - nors is esmes yra bejege ka nors pakeist. Galejo tyliai susiorganizuot ta kita, igyvendint savo troskimus ir tylet. Dabar abu kankinas.
Tai vat stai jums taip trokstama tiesa ir saziningumas...
Idomu, kaip maziau skauda- suzinoti tai kaip ivykusi fakta, ar buti priverstai stebeti artimo blaskymasi aistrose be galimybes suteikti jam tai, ko troksta ?
Idomu, kaip maziau skauda- suzinoti tai kaip ivykusi fakta, ar buti priverstai stebeti artimo blaskymasi aistrose be galimybes suteikti jam tai, ko troksta ?
QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 28, 17:08)
geras ,darbstus ,negeriantis , rodo man ir demesi ,mylimes ko ne kas dien.... padekit man nuraminti ta pavyda ir skauduli,
1. Nustokit myletis kasdien. Lai seksas tampa ne pareiga, o malonumas. Kas zino, gal jus is baimes aukojates jam su seksu, o jis is baimes, kad jums reikia daugiau, aukojasi irgi kadien.
2. Kaip suprantu, jusu vyras nepervargsta bei turi laiko niekingom fantazijom:suraskit vyrui kita darba arba pradekit statyti namus

3. Leisti nubegti i sona-bloga mintis. Pagalvokit, kas bus, jei nubegs pas negimdziusia jauna mergina, kuriai 20 metu? Jus tikites, kad jis sugris atgal pas savo "prarugusia kasdienine duona"?
4. Pati isitaisiusi meiluzi jausites blogai simta sykiu, nes jus graus ne tik pavydas, bet ir kaltes jausmas. Kol kas jusu vyra kaltes jausmas ir laiko nesugriesijus. Jei jus ta padarysit pirma-vyrui liks atviras kelias i neistikimybe, su pasiteisinimu "o ji pirma pradejo".
5. Suprantu, kad mazyle jusu dar maziuke, betgal yra galimybe ja palikti tevams? Ir isvykti bent savaitei kur nors tik dviese? Pakeisti aplinka ir bandyti lipdyti JAUSMUS, prisimenant, kas buvo gera praeityje.
Grupiniai seksai ne vienos seimos neisgelbejo.