man labai grazu kada pas nuotaka ir pamerges puokstes buna vienodos.tiesiog super atrodo gaila kad foto negaliu ikelti o jeigu dar puoksciu spalva tokia kaip pageriu sukneliu tai tiesiog dieviska
man labai grazu kada pas nuotaka ir pamerges puokstes buna vienodos.tiesiog super atrodo gaila kad foto negaliu ikelti o jeigu dar puoksciu spalva tokia kaip pageriu sukneliu tai tiesiog dieviska
Pas mane su pamergem puokstes buvo panasios,bet nevienodos,gelyciu kiekis skyresi,atspalvis,ir tik puoksteliu koteliai buvo apvyniuoti su juostele priderinta prie ju sukneles spalvos
gal kas turit issisaugojusios pavyzdziu su lelijom ? tokios dideliais ziedais buna, nzn kaip jos vadinas tiksliau, nelabai nusimanau apie gelytes . aciu
Palaikau Mazgelį Mes daug ką darome patys - kvietimus, korteles, dalį dekoracijų. Nematau reikalo mokėti keliskart brangiau už tai, ką patys galim pasidaryt ir dar geriau. Tas pats su puokšte... jei aiškiai žinai ko nori, sudėliot gėlytes ir perrišt kaspinu daug mokslo nereikia. Aišku, čia priklauso nuo puokštės sudėtingumo ir pan., bet aš už tai, kad galima pasidaryt ir pačiai.
gal kas turit issisaugojusios pavyzdziu su lelijom ? tokios dideliais ziedais buna, nzn kaip jos vadinas tiksliau, nelabai nusimanau apie gelytes . aciu