Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

man labai grazu kada pas nuotaka ir pamerges puokstes buna vienodos.tiesiog super atrodo gaila kad foto negaliu ikelti blush2.gif o jeigu dar puoksciu spalva tokia kaip pageriu sukneliu tai tiesiog dieviska wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cipendeile @ 2010 02 02, 17:56)
man labai grazu kada pas nuotaka ir pamerges puokstes buna vienodos.tiesiog super atrodo gaila kad foto negaliu ikelti blush2.gif  o jeigu dar puoksciu spalva tokia kaip pageriu sukneliu tai tiesiog dieviska wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kazkaip bandau isivaizduoti, bet ar ne per daug vienodas-nuobodus vaizdas butu? viskas viena spalva.. taip ir nuotaka galima paskandinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipendeile @ 2010 02 02, 16:56)
man labai grazu kada pas nuotaka ir pamerges puokstes buna vienodos.tiesiog super atrodo gaila kad foto negaliu ikelti blush2.gif  o jeigu dar puoksciu spalva tokia kaip pageriu sukneliu tai tiesiog dieviska wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pas mane su pamergem puokstes buvo panasios,bet nevienodos,gelyciu kiekis skyresi,atspalvis,ir tik puoksteliu koteliai buvo apvyniuoti su juostele priderinta prie ju sukneles spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 02 01, 17:44)

p.s. ivesk i google vaizdu paieska "peony and calla" tai visokio grozio su bijunais ir kalijom pamatysi  mirksiukas.gif

aciu labai 4u.gif butinai paziuresiu thumbup.gif antra, trecia ir paskutine tai tiesiog thumbup.gif
o del puoksciu darymo pacioms... as siaip irgi apie tai svarstau drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Papildyta:
sita man grazi bigsmile.gif
Atsakyti
Paskutinė graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 31, 10:53)
Kaune žinau,bent 3.

Labai dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit issisaugojusios pavyzdziu su lelijom blush2.gif ? tokios dideliais ziedais buna, nzn kaip jos vadinas tiksliau, nelabai nusimanau apie gelytes ax.gif . aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o man labai grazi sita puokste
http://media.photobu...ew/DSC_6334.jpg
jauciu tokios ir noresiu per vestuves wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 02 01, 19:53)
Palaikau Mazgelį  4u.gif Mes daug ką darome patys - kvietimus, korteles, dalį dekoracijų. Nematau reikalo mokėti keliskart brangiau už tai, ką patys galim pasidaryt ir dar geriau. Tas pats su puokšte... jei aiškiai žinai ko nori, sudėliot gėlytes ir perrišt kaspinu daug mokslo nereikia. Aišku, čia priklauso nuo puokštės sudėtingumo ir pan., bet aš už tai, kad galima pasidaryt ir pačiai.

drinks_cheers.gif tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2010 02 03, 13:47)
gal kas turit issisaugojusios pavyzdziu su lelijom blush2.gif ? tokios dideliais ziedais buna, nzn kaip jos vadinas tiksliau, nelabai nusimanau apie gelytes ax.gif . aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Va:

[attachmentid=192642]

[attachmentid=192643]

[attachmentid=192641]

[attachmentid=192644]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (ne)eiline: 04 vasario 2010 - 04:18
viena puokste grazesne uz kita, super
Atsakyti