Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 31, 12:53)
Kaune žinau,bent 3.
Kalmina" Tilžės g. 20, tel 8-37-363611, 8-37-362652
"Vaidrena" Jurbarko g. 5, tel 8-37-363512,
dar yra "Tik gėlės" jie dabar išsikėlė kažkur prie senukų, Draugystės gatvėje.

Geriausia ir pigiausia Vaidrenoj. Bent jau mano nuomone.Kitur buvus labai seniai
Važiuoti reikia kokį ketvirtadienį arba penktadienį, tada bus šviežios gėlės. Tačiau sav pradžioj, būna daug nukainuotų. Tarkim kuo puikiausios rožės po 50ct (pas mane stovi antra savaitė biggrin.gif )

Ačiū už info. 4u.gif
aš galvoju, kad nusipirksiu kokių nukainotų pasipraktikavimui (bandysiu puokštę pati daryt, jei ne pavyks, tai bent stalų papuošimus biggrin.gif ). Bet įdomu, kur Vilniuje kokia panaši bazė yra..
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2010 01 31, 14:21)
Ačiū už info. 4u.gif
aš galvoju, kad nusipirksiu kokių nukainotų pasipraktikavimui (bandysiu puokštę pati daryt, jei ne pavyks, tai bent stalų papuošimus  biggrin.gif ). Bet įdomu, kur Vilniuje kokia panaši bazė yra..

Tarp tų pigių galima labai gerų gėlių rast, ypatingai jei daug reikia.

Žiūrėk Vilniuje ką radau:

Pravažiavus Naujininkus, už Lukoilo, kuris lieka kairėje, ties šviesoforu reikia sukti į dešinę - "link oro uosto ir Salininkų." ORO UOSTAS TIESIAI, SALININKAI PO KAIREI LIEKA... Tuoj ir Statoilas dešinėje pusėje. Pavažiavus keletą šimtų metrų (kaip nevairuojanti nelabai "jaučiu" atstumą, bet maždaug ), neprivažiavus didelio pastato (jame anksčiau buvo didelė baldų parduotuvė, dabar 1a. Saulutė, atrodo) yra posūkis "į dešinę." I KAIRE Ties tuo posūkiu jau matosi ale angaras už krūmų, o ant jo yra užrašas, bylojantis, kad ten prekiaujama sodo prekėmis. Kiek suprantu, elos minima parduotuvė yra kažkur už jo. NUO GATVES ZIURINT TIESIAI UZ SODININKU PASTATO YRA GELIU BAZE

P.S. už posūkio pirmoj stotelėj reik lipti ir pereit gatvę į kitą pusę.Sotelės pavadinimo nepamenu.
Atsakyti
su frezijom man šita graži wub.gif
Atsakyti
mergaites,gal kuri turite info kuri menesi kurios geles zydi?gal imestumete? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 01 31, 18:06)
su frezijom man šita graži wub.gif

aš tarp frezijų ir tulpių neapsisprendžiu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2010 01 31, 20:01)
aš tarp frezijų ir tulpių neapsisprendžiu..  g.gif

Patvarumo prasme, frezijos tikrai geriau. Skaniai kvepia, ilgai laikysis, galima gražiau suformuoti puokštę, nes jos smulkesnės. Tulpių bėda ta, kad jei bus karšta diena, nuo rankų šilumos jos tau gali išsižioti ir po pusvalandžio.
Atsakyti
Kelios, mano manymu, grazios puokstes smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
balti narcizai tikrai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 31, 20:12)
Patvarumo prasme, frezijos tikrai geriau. Skaniai kvepia, ilgai laikysis, galima gražiau suformuoti puokštę, nes jos smulkesnės. Tulpių bėda ta, kad jei bus karšta diena, nuo rankų šilumos jos tau gali išsižioti ir po pusvalandžio.

vestuvės bus kovo mėn., tai tulpės neišsiskleistų nuo šilumos..bijau, kad nenušaltų..
Jaučiu, kad frezijas lengviau formuot būtų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 01 31, 18:27)

thumbup.gif spalvyte labai tiktu prie nuotakos suknytes.tokia ryski,bet pati puokste paprastute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 31, 14:53)
Tarp tų pigių galima labai gerų gėlių rast, ypatingai jei daug reikia.

Žiūrėk Vilniuje ką radau:

Pravažiavus Naujininkus, už Lukoilo, kuris lieka kairėje, ties šviesoforu reikia sukti į dešinę - "link oro uosto ir Salininkų." ORO UOSTAS TIESIAI, SALININKAI PO KAIREI LIEKA... Tuoj ir Statoilas dešinėje pusėje. Pavažiavus keletą šimtų metrų (kaip nevairuojanti nelabai "jaučiu" atstumą, bet maždaug ), neprivažiavus didelio pastato (jame anksčiau buvo didelė baldų parduotuvė, dabar 1a. Saulutė, atrodo) yra posūkis "į dešinę." I KAIRE Ties tuo posūkiu jau matosi ale angaras už krūmų, o ant jo yra užrašas, bylojantis, kad ten prekiaujama sodo prekėmis. Kiek suprantu, elos minima parduotuvė yra kažkur už jo. NUO GATVES ZIURINT TIESIAI UZ SODININKU PASTATO YRA GELIU BAZE

P.S. už posūkio pirmoj stotelėj reik lipti ir pereit gatvę į kitą pusę.Sotelės pavadinimo nepamenu.

Aš gėlėmis taip pat domėjausi,nes norėčiau salėje paprastai į vazas sumerkt,bet man pasakė,kad be patento bazėse neparduoda. g.gif
Papildyta:
QUOTE(pobeda @ 2010 01 31, 20:27)
Kelios, mano manymu, grazios puokstes smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ta kur gelsvos ir bordinės gėlės,tai dirbtinės doh.gif
Atsakyti