Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(cipendeile @ 2010 03 31, 17:24)

kažkodėl nerodo.. g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 03 31, 17:30)
kažkodėl  nerodo.. g.gif  unsure.gif

Tai man atrodo čia komentavo jūsų įmestą pavyzdį su tais geltonais bumbuliukais biggrin.gif atsimenu iš pavadinimo billy balls biggrin.gif
Atsakyti
http://www.nzflowers...dding-bouquets/

ta visurine tokia miela labai 4u.gif
Atsakyti
user posted image

O čia plumerija? Ta havajietiška vestuvių gėlė? Ji kitokia nei tas lietuviškas kambarinės atitikmuo (pamiršau kaip vadinas)?
Atsakyti
O as siandien ejau pasveikint drauges prie zakso, tai ji turejo paprasciausiai tris baltas kalijas. kotukai dviejose vietose apvynioti auksine vielute su perliukais. labai kukliai ir labai grazu man buvo. As mastau gerberus tris su frezijom keliom taip padaryt. Pasibandysiu kadanors nusipirkus sau geliu ir ziuresiu kaip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 03 31, 22:59)
O as siandien ejau pasveikint drauges prie zakso, tai ji turejo paprasciausiai tris baltas kalijas. kotukai dviejose vietose apvynioti auksine vielute su perliukais. labai kukliai ir labai grazu man buvo. As mastau gerberus tris su frezijom keliom taip padaryt. Pasibandysiu kadanors nusipirkus sau geliu ir ziuresiu kaip atrodo  rolleyes.gif

Aš tai visada už paprastumą. ir įsivaizduok po kokių 20 metų tavo puokštė bus skoninga, o ne koks tortas biggrin.gif Mano mamos vestuvinės nuotraukos tokios, kad aš db taip norėčiau. Irgi 3 baltos kalijos, be jokių netgi kaspinų. Ir trumputė pusta suknelė. Iki kelių biggrin.gif kaip dabartinės mados visas įvaizdis. taip, kad manau paprastumas visada pasiteisina.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 31, 22:39)
user posted image

O čia plumerija? Ta havajietiška vestuvių gėlė? Ji kitokia nei tas lietuviškas kambarinės atitikmuo (pamiršau kaip vadinas)?

Čia stefanotis mirksiukas.gif, plumerijos didesnės
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 31 kovo 2010 - 22:54
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 03 30, 22:05)
Teipas yra speciali floristinė juostelė, kuri dalinai sulaiko drėgmę. Jo būna žalios spalvos keleto atspalvių, baltų ir kitokių spalvų  smile.gif
http://www.geliusala.../taipas_001.jpg
Kalijų galite niekuo neapdoroti, jos ir taip labai gyvybingos, tik kol jas turėsite namuose, tai merkite tik 2 cm į vandenį ir jį keiskite kas dvi dienas, kotelių galiukus vis pakirpdama  4u.gif

ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipendeile @ 2010 03 31, 22:10)

man irgi labai jau mielai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 04 01, 13:32)
man irgi labai jau mielai atrodo wub.gif

Labai mielutė ir paprastutė tokia wub.gif
Beje, Stephanotį galima ir namie ant lango užsiauginti, tik labai jau sunku pražydinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 04 01, 00:52)
Čia stefanotis  mirksiukas.gif, plumerijos didesnės
user posted image

kokia nuostabi puokste wub.gif wub.gif jei tekeciau dar karta, tai net nedvejodama tokia rinkciausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti