Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

[quote=SandritaM,2010 01 29, 16:20]
[quote=(ne)eiline,2010 01 29, 15:51]
Man tai frezijos labai gražu, tik niekur nerandu, kad vien iš frezijų puokštės būtų...

mano drauge sia vasara tekejo ir jos vestuvine puokste buvo vien is freziju smile.gif buvo lb grazu.
[/quote]

Jau įsivaizjuoju wub.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 01 29, 14:47)
siais laikais viskas imanoma  mirksiukas.gif  galima pvz ir vazoneliuose augintis  biggrin.gif

Pas mano tevą sodyboje auga tulpės,bet pavasarį.Juk viskam savas žydėjimo laikas.Nesiginčiju,bet nemanau g.gif ,kad pavyktų pražydinti rugpjūtį ir dar vazonėlyje schmoll.gif Čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 29, 17:56)
Pas mano tevą sodyboje auga tulpės,bet pavasarį.Juk viskam savas žydėjimo laikas.Nesiginčiju,bet nemanau g.gif ,kad pavyktų pražydinti rugpjūtį ir dar vazonėlyje schmoll.gif Čia tik mano nuomonė.

Aš irgi nemanau. Tikrai yra laikas kiekvienam augalui žydėti
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 29, 17:56)

tai Lietuvoje jos zydi pavasari... 4u.gif va net paskambinau pazistamui,kuris prekiauja gelemistai sake,kad tikrai galima vasara gauti ju,nzn del rugpjucio,bet liepa tai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 01 29, 20:25)
tai Lietuvoje jos zydi pavasari...  4u.gif  va net paskambinau pazistamui,kuris prekiauja gelemistai sake,kad tikrai galima vasara gauti ju,nzn del rugpjucio,bet liepa tai taip mirksiukas.gif

thumbup.gif tai labai gerai nes man liepai reikes
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 29, 00:14)
Yra biggrin.gif  Tai anemonai.Visą pavasarį jų yra,tik vasarą nėra.

Jau dabar mačiau gėlių bazėse yra. Labai graži gėlė, o raudoni primena aguonas
QUOTE(Snake @ 2010 01 29, 11:58)
Mano puokstele  rolleyes.gif

Gražu wub.gif

QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 29, 12:05)
Rugpjūtį tulpių nėra, schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif netgi olandiškų.

Viską galima gauti. Aišku reikia pas didmenininkus užsisakyti, kad atvežtų. Bet manau kad ir rugpjūtį jų tikrai gautum. Tik ar neatrodys tos tulpės ne į temą g.gif Tokia pavasariška gėlė. Rugpjūtį žydi daug nuostabių gėlių. Kam būtinai norėti to ką labai sunku gauti ir netgi prieštarauja gamtai g.gif Man ta snorėjima skažko ypatingo, kartais išeina iš krašto....

QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 29, 15:51)
Man tai frezijos labai gražu, tik niekur nerandu, kad vien iš frezijų puokštės būtų...

Kaip tik šiandien dirbau su frezijomis. Nuostabi gėlė, kvepia nuostabiai wub.gif Ir laikosi ilgai, kol visi pumpurėliai pražysta

O kaip tokia:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 29 sausio 2010 - 18:55
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 01 29, 19:25)
tai Lietuvoje jos zydi pavasari...  4u.gif  va net paskambinau pazistamui,kuris prekiauja gelemistai sake,kad tikrai galima vasara gauti ju,nzn del rugpjucio,bet liepa tai taip mirksiukas.gif

Gal ir aš galiu į tą pažįstamą kreiptis,nes aš irgi noriu tulpių.
Mane patikino,kad gėlininkai jau birželį jų nebeima prekybai,nes vysta,skleidžiasi,neturi prekinės išvaizdos.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 29, 19:55)
Mane patikino,kad gėlininkai jau birželį jų nebeima prekybai,nes vysta,skleidžiasi,neturi prekinės išvaizdos.

Nu žinokit šito tai nesuprantu g.gif Negi nėra kitų gėlių g.gif
Taip, birželį yra daug kitų gėlių ir tulpių niekas neperka. Tam ir yra sezoniškumas.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 29, 19:55)

o is kur tu esi?ir kada vestuves?galesiu duoti jo nr,bet dar reik leidima jo gauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 01 29, 19:58)
o is kur tu esi?ir kada vestuves?galesiu duoti jo nr,bet dar reik leidima jo gauti  lotuliukas.gif

Vestuvės lipą,aš iš Vilniaus. Tai tel nebūtinai reikalingas. gali parašyt kokioje vietoje yra gėlių salonas ir jei nėra problemu,nueisiu ir užsisakysiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 29, 19:57)
Nu žinokit šito tai nesuprantu g.gif Negi nėra kitų gėlių g.gif
Taip, birželį yra daug kitų gėlių ir tulpių niekas neperka. Tam ir yra sezoniškumas.

atkeiskit,bet kodel jus taip? kaip tai tulpiu niekas neperka,prasau jau kiek pirkeju temoje biggrin.gif ir kodel mes turime rinktis kazka kito,jei labai norim ir mums patinka tulpes? g.gif
Papildyta:
[quote=Forget The Pain,2010 01 29, 19:57]Nu žinokit šito tai nesuprantu g.gif Negi nėra kitų gėlių g.gif
Papildyta:
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 29, 20:02)
Vestuvės lipą,aš iš Vilniaus. Tai tel nebūtinai reikalingas. gali parašyt kokioje vietoje yra gėlių salonas ir jei nėra problemu,nueisiu ir užsisakysiu. biggrin.gif

parasiau jums az mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 29 sausio 2010 - 19:04