Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 28, 20:41)
Kam tie siūlai?  blink.gif  schmoll.gif

lotuliukas.gif
man panasu i sviesius plaukus smile.gif
na,bet cia skonio reikalas.
Atsakyti
Siek tiek pakalnuciu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aš tokią turiu išsisaugojus. Tikrai ne pakalnutės, bet neišryškinu, kokios čia gėlės g.gif
Tulpės ir stefanočiai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 03 kovo 2010 - 08:55
as tai visai netiketai vakar apsisprendziau biggrin.gif landziojau, landziojau po interneta ir atradau kompozicijas, kurios labai panasios i viena is mano nusiziuretu puoksciu, bet, kad toli neklaidziotumet, ikeliu abi foto ax.gif

puokštė:

user posted image

kompozicijos ant stalo:

user posted image

galvoju tik pamazinti, nes labai jau ten daug tulpiu tose kompozicijose, tai, manau, kad ir vietos turetu nemazai uzimt.... g.gif deriau daugiau mazesniu, nei pora dideliu blush2.gif
Atsakyti
[quote=zzzzzvimt,2010 03 03, 13:54]
as tai visai netiketai vakar apsisprendziau biggrin.gif landziojau, landziojau po interneta ir atradau kompozicijas, kurios labai panasios i viena is mano nusiziuretu puoksciu, bet, kad toli neklaidziotumet, ikeliu abi foto ax.gif

puokštė:

user posted image

Man irgi sita puokste superine, bet man atrodo kad ilgai neatlaikys ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 03 03, 09:51)
Aš tokią turiu išsisaugojus. Tikrai ne pakalnutės, bet neišryškinu, kokios čia gėlės  g.gif
Tulpės ir stefanočiai?  g.gif

Manau,kad tulpės ir buvardija(nežinau ar tiksliai toks pavadinimas)
Atsakyti
Mmmm, tulpių puokštės ir man labai gražu. Tik aš vieno bijau - jos neišsiskleistų per dieną? Nes kol žiedlapiai suglausti, tai labai gražu, bet jei pradėtų skleistis, tai visas grožis dingtų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza28 @ 2010 03 04, 16:09)
Mmmm, tulpių puokštės ir man labai gražu. Tik aš vieno bijau - jos neišsiskleistų per dieną? Nes kol žiedlapiai suglausti, tai labai gražu, bet jei pradėtų skleistis, tai visas grožis dingtų sad.gif

Manau, nuo tulpių labai priklauso. Gavau prieš savaitę tris tulpes, tai viena nubyrėjo per kelias dienas, o kitos dvi laikosi vis dar kuo puikiausiai net neprasiskleidusios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 03 04, 20:00)
Manau, nuo tulpių labai priklauso. Gavau prieš savaitę tris tulpes, tai viena nubyrėjo per kelias dienas, o kitos dvi laikosi vis dar kuo puikiausiai net neprasiskleidusios  thumbup.gif

ot zinok dabar kurios geros biggrin.gif as irgi noreciau baltu tulpiu bet baime yra tikrai kad isizios jos doh.gif
Atsakyti
As jau puokstele uzsisakiau stai tokia

user posted image

bet uzklydus i sia tema ir as susizavejau tulpemis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Su pakalnutėmis mielos puokštelės 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą supratau, kad tulpinės puokštės yra nuostabios wub.gif noooriu biggrin.gif
Atsakyti