QUOTE(Dieter @ 2010 02 26, 10:38)
Šiaip ar taip esu mačius ne vieną nuotaką, kuri užsimetus ant rankos viską tampėsi su savim. Man asmeniškai vaizdas ne koks buvo.
Na, būna, kad šleifai prisisega ties užpakaliu, bet tada vaizdas irgi ne ką geresnis.
Tiesiog norint tokios puokštelės ant rankos verta pagalvoti apie suknelę. O jei nenorit atsisakyt suknelės, tai tiesiog galbūt nedidelę puokštelę, bet laikyti rankoje.
Va, matyt mane ir traukia dėl to tos ryškios puokštės
Na, būna, kad šleifai prisisega ties užpakaliu, bet tada vaizdas irgi ne ką geresnis.

Tiesiog norint tokios puokštelės ant rankos verta pagalvoti apie suknelę. O jei nenorit atsisakyt suknelės, tai tiesiog galbūt nedidelę puokštelę, bet laikyti rankoje.

Va, matyt mane ir traukia dėl to tos ryškios puokštės

Kai ant rankos susikrovus visa kalna medziagos, tikraja to zodzio prasme, tai atrodo tragiskai, bet man gerai tuo, kad mano sleifas nusisegs ir vel prisisegs tai kai reikes eiti ilgesni atstuma jis bus tiesiog nuimamas, o jei jo nenusegsim tai bus maza kilpute is vidines puses, kuria uzsidesi ant pirsto ir viska graziai susikelsi ir nebus bardako

Vis delto jeigu floriste sutiks padaryti ant rankos tai ko noriu tai pasidarysiu nedidele, bet iskilminga puokstele ant rankos