Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Dieter @ 2010 02 26, 10:38)
Šiaip ar taip esu mačius ne vieną nuotaką, kuri užsimetus ant rankos viską tampėsi su savim. Man asmeniškai vaizdas ne koks buvo.
Na, būna, kad šleifai prisisega ties užpakaliu, bet tada vaizdas irgi ne ką geresnis. doh.gif

Tiesiog norint tokios puokštelės ant rankos verta pagalvoti apie suknelę. O jei nenorit atsisakyt suknelės, tai tiesiog galbūt nedidelę puokštelę, bet laikyti rankoje. smile.gif

Va, matyt mane ir traukia dėl to tos ryškios puokštės biggrin.gif

Kai ant rankos susikrovus visa kalna medziagos, tikraja to zodzio prasme, tai atrodo tragiskai, bet man gerai tuo, kad mano sleifas nusisegs ir vel prisisegs tai kai reikes eiti ilgesni atstuma jis bus tiesiog nuimamas, o jei jo nenusegsim tai bus maza kilpute is vidines puses, kuria uzsidesi ant pirsto ir viska graziai susikelsi ir nebus bardako biggrin.gif
Vis delto jeigu floriste sutiks padaryti ant rankos tai ko noriu tai pasidarysiu nedidele, bet iskilminga puokstele ant rankos blush2.gif
Atsakyti
user posted image

kaip vadinasi tie zali augaleliai/gelytes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 27, 13:18)
Kaip vadinasi tie zali augaleliai/gelytes? g.gif
Jie yra sukulentai arba jų giminės smile.gif
Atsakyti
wow.orginalu
Atsakyti
o, vienas is puokstes augalu auga pas mane ant palanges lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Smagios 3 daili smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 27, 14:18)
kaip vadinasi tie zali augaleliai/gelytes? g.gif

neisivaizduoju kaip puokste padaryta.. juk iskart yra ju saknys.. g.gif
visi cia pavaizduoti yra laukiniai augalai... vasara kiekvienam turguj pardavineja po 1 lt kainuoja biggrin.gif pigi vestuvine puokste butu, bet tikrai originali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2010 03 01, 08:47)
neisivaizduoju kaip puokste padaryta.. juk iskart yra ju saknys..  g.gif
visi cia pavaizduoti yra laukiniai augalai... vasara kiekvienam turguj pardavineja po 1 lt kainuoja  biggrin.gif pigi vestuvine puokste butu, bet tikrai originali  thumbup.gif

Padaryti tikrai nesunku. galima pritaisyti vielytes, ir tie žiedai išsidėlios kaip nori. čia ne gėlė, jis nenuvys, nesuluš. Turi būti labai gražu ir originalu.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 28, 21:49)
o, vienas is puokstes augalu auga pas mane ant palanges  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Novia @ 2010 03 01, 08:47)
neisivaizduoju kaip puokste padaryta.. juk iskart yra ju saknys..  g.gif
visi cia pavaizduoti yra laukiniai augalai... vasara kiekvienam turguj pardavineja po 1 lt kainuoja  biggrin.gif pigi vestuvine puokste butu, bet tikrai originali  thumbup.gif

aha tikrai pigiai gautusi rolleyes.gif
Atsakyti
idomu ar kam teko matyti pakalnuciu puokste smile.gif su sniegiais arba tulpemis smile.gif ar krokais smile.gif

Labai grazios puokstes yra su kalijom bet man pati gele yr asalta tokia tai nelabai patinka sad.gif
Atsakyti