Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(berta75 @ 2010 02 24, 23:59)
Kažkaip sunkiai  sekasi matau, toje puokštėje gerai matosi-
mėlyni ir balti irisai,violetinės eustomos,tamsiai alyviniai gvazdikai ir violetinis "limonium"(liet pavadinimo nežinau)

nu tai dėl to ir klausiam, kad prastai sekasi.
irisus ir gvazdikus kaip ir matėm visos, tik pas mus tokios spalvpos nemačiau pirkti
limonium yra kermėkas. Dažnai namie darželiuose juos visokių spalvų augina, Dieter, tas smulkus kraštuose.

O tai eustomos tos suspaustos? nepanašu man visai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 25 vasario 2010 - 00:02
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 25, 00:53)
nu tai dėl to ir klausiam, kad prastai sekasi.
irisus ir gvazdikus kaip ir matėm visos, tik pas mus tokios spalvpos nemačiau pirkti
limonium yra kermėkas. Dažnai namie darželiuose juos visokių spalvų augina, Dieter, tas smulkus kraštuose. 

O tai eustomos tos suspaustos? nepanašu man visai schmoll.gif

Tos kur puokštės apačioje ir viduryje dar aiškiai matyti eustomų pumpurai!!!
Atsakyti
Na užmušk, man ten ne eustomos. doh.gif
Man ten tik irisai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 25, 12:27)
Na užmušk, man ten ne eustomos. doh.gif
Man ten tik irisai doh.gif

Na manęs ,tai užmušt nereik,bet ten eustomų pumpurai biggrin.gif

Gali pasižūrėt www.nijolėsgeles.lt - skintos gėlės ir pamatysi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 25 vasario 2010 - 11:58
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
man graziai kalijos ir orchidejos atrodo smile.gif cia jau rimta konkurencija rozems wub.gif
Atsakyti
Man tos ryškios puokštės pačios gražiausios bigsmile.gif
O pastelinių spalvų susilieja, neišryškėja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 24, 20:01)
Jei norite tokios puokštelės ant rankos, siūlau suknelę be šleifo ir trijų metrų nuometo. Arba tiesiog viską užsimesti ir neštis (  doh.gif  ) ant kitos rankos kur nėra puokštės.

Tai tada ir nuometas ir sleifas atrodo kaip ka tik is skalbentes istrauktas smile.gif
Zurnale Vestuves buvo rasyta, kad sviesiaplaukems geriau rinktis pasteliniu spalvu puokstes, o tamsiaplaukems ryskiasnias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita969: 26 vasario 2010 - 10:32
QUOTE(Jolita969 @ 2010 02 26, 10:29)
Tai tada ir nuometas ir sleifas atrodo kaip ka tik is skalbentes istrauktas smile.gif
Zurnale Vestuves buvo rasyta, kad sviesiaplaukems geriau rinktis pasteliniu spalvu puokstes, o tamsiaplaukems ryskiasnias.
Šiaip ar taip esu mačius ne vieną nuotaką, kuri užsimetus ant rankos viską tampėsi su savim. Man asmeniškai vaizdas ne koks buvo.
Na, būna, kad šleifai prisisega ties užpakaliu, bet tada vaizdas irgi ne ką geresnis. doh.gif

Tiesiog norint tokios puokštelės ant rankos verta pagalvoti apie suknelę. O jei nenorit atsisakyt suknelės, tai tiesiog galbūt nedidelę puokštelę, bet laikyti rankoje. smile.gif

Va, matyt mane ir traukia dėl to tos ryškios puokštės biggrin.gif
Atsakyti
Grazi man ta antra ryski puokste, bet taip primena isleistuviu ax.gif Ech, norisi kazko "vestuvisko", tad teks pastelines rinktis g.gif
Atsakyti
O kas tas 'vestuviškas'? Man nė viena puokštė čia neprimena išleistuvių. Na, slankiodama po gėlių turgelį tai matau, kad ten visos ne vestuvinės biggrin.gif Tačiau čia, man visos tokios tinkančios ir nuotakai, ir dovanojimui. mastau.gif
Apskritai kai tiek daug visokiausių stilių išskirti kažką būtent vestuviško gan sudėtinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 26, 12:38)
O kas tas 'vestuviškas'? Man nė viena puokštė čia neprimena išleistuvių. Na, slankiodama po gėlių turgelį tai matau, kad ten visos ne vestuvinės biggrin.gif Tačiau čia, man visos tokios tinkančios ir nuotakai, ir dovanojimui. mastau.gif
Apskritai kai tiek daug visokiausių stilių išskirti kažką būtent vestuviško gan sudėtinga. smile.gif

drinks_cheers.gif
man tai irgi nėra skirtumo tarp vestuviškos ir nevestuviškos puokštės. kas či aper skirstymas?Pagal tokį skirstymą mano pakalnučių ir neužmirštuolių puokštė ko gero prie kaimietiškų įsirašytų biggrin.gif Kažkodėl vis dar gaji ta nuomonė, kad per vestuves viskas turi būti taaaaip įspūdinga ir taip pribloškiama, kad oi. Ir plaukai ir nagai su raštais ir tortas suknia ir dar šleifas ir nuometas ir puokštė ir makiažas toks, kad nė jaunikis kol neparodysi nepažins biggrin.gif
Kartais įspūdingumas ir yra paprastume.
Papildyta:
Nors orchidėjų nemėgstu, bet čia viskas labai elegantiškai ir puikia suderinta:
[attachmentid=193906]
Atsakyti