Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Ornitogalų puokštė labai graži. Paprasta. Šitos gėlės geros tuo, kad galima segti į plaukus mažus žiedeliu ir jie puikiai išsilaiko, be jokio vandens. Tik jei pačios darysite, turėkit omeny, kad pardavime ji parduodama(pas didmenininkus) neprasiskleidus, tai kad gražu būtų reikia nusipirkti prieš kokias 3 dienas ir pamerkti į šiltą vandenį smile.gif

va dar su frezijomis:
[attachmentid=193791]

ant rankos:
[attachmentid=193792]

gėlės būna va tokias kotais:
[attachmentid=193798]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 24 vasario 2010 - 12:04

ant rankos:
[attachmentid=193792]

Kaip tik galvojau kad noreciau nedideles puokstytes ant rankos, kad butu patogu ir nereiktu visada laikyti ir sitas variantas man visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2010 02 24, 12:37)
Man sakė, kad paukštpienės. O lotyniškai tai nežinau

atsiprasau kad biski ne i tema, bet kaip Derra tavo didzioji dienele praejo? blush2.gif
Atsakyti
Man teke buti pamerge kai puoksteles-apyrankes risosi ant ranku, tai vasara yra patogu, o kai vesiau ir reikia ka nors apsirengti tai ja greitai sulauzyti gali, nes kiekviena karta nenusirisinesi kai rengsiesi verysad.gif
Gal galite kuri nors jau buvusi nuotaka papasakoti kaip su tomis apyrankemis kai reikia ir sleifa ir nuometa dar ant rankos uzsideti ar jos netrukdo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita969: 24 vasario 2010 - 18:22
QUOTE(Jolita969 @ 2010 02 24, 18:22)
Man teke buti pamerge kai puoksteles-apyrankes risosi ant ranku, tai vasara yra patogu, o kai vesiau ir reikia ka nors apsirengti tai ja greitai sulauzyti gali, nes kiekviena karta nenusirisinesi kai rengsiesi verysad.gif
Gal galite kuri nors jau buvusi nuotaka papasakoti kaip su tomis apyrankemis kai reikia ir sleifa ir nuometa dar ant rankos uzsideti ar jos netrukdo? g.gif
Jei norite tokios puokštelės ant rankos, siūlau suknelę be šleifo ir trijų metrų nuometo. Arba tiesiog viską užsimesti ir neštis ( doh.gif ) ant kitos rankos kur nėra puokštės.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 22, 22:59)
Vienos iš jų yra irisai mastau.gif Kitų nelabai įžiūriu.

čia truputį didesnė foto, nors irgi ne itin didelė:
QUOTE(pobeda @ 2010 01 31, 19:27)

čia gal gvazdikų kokia rūšis g.gif tie šviesiai violetiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 24 vasario 2010 - 20:08
QUOTE(Irėja @ 2010 02 24, 20:08)
čia truputį didesnė foto, nors irgi ne itin didelė:
čia gal gvazdikų kokia rūšis  g.gif tie šviesiai violetiniai.
Tos 'raukšlėtos' man irgi panašiausios į gvazdikus. smile.gif

Ale, ot sunku moterytėm su gėlių pavadinimais. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 02 24, 13:37)
ant rankos:
[attachmentid=193792]

Kaip tik galvojau kad noreciau nedideles puokstytes ant rankos, kad butu patogu ir nereiktu visada laikyti ir sitas variantas man visai patiko smile.gif

Labai graži puokštė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 24, 21:16)
Tos 'raukšlėtos' man irgi panašiausios į gvazdikus. smile.gif

Ale, ot sunku moterytėm su gėlių pavadinimais. hihihi.gif

biggrin.gif tai, kad dedat visokias egzotines ir mėlynas rožes biggrin.gif LT parduodamas daug maž visas žinau. Man irgi lb panašu į gvazdikus g.gif kaip mėlyni, žali būna, tai ir tokios spalvos manau yra.
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 02 24, 14:53)
atsiprasau kad biski ne i tema, bet kaip Derra tavo didzioji dienele praejo? blush2.gif

Ačiū, labai fainai viskas buvo. Ir oras visai geras buvo. Užtai galėjom daugiau po miestą pasivaikščiot ir gražių nuotraukų padaryt. Šiaip labai ramiai atšventėm. Bet darėm šventę daugiau sau, todėl kvietėm tik kelis artimiausius draugus. Muzikantų nesamdėm, bet tikrai buvo linksma, ir pašokom, ir pabendravom gerai. Ryt išskrendam į Egiptą į povestuvinę kelionę. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 24, 21:39)
biggrin.gif tai, kad dedat visokias egzotines ir mėlynas rožes biggrin.gif LT parduodamas daug maž visas žinau. Man irgi lb panašu į gvazdikus g.gif kaip mėlyni,  žali būna, tai ir tokios spalvos manau yra.

Kažkaip sunkiai sekasi matau, toje puokštėje gerai matosi-
mėlyni ir balti irisai,violetinės eustomos,tamsiai alyviniai gvazdikai ir violetinis "limonium"(liet pavadinimo nežinau)
Atsakyti
O kur čia tos eustomos? blink.gif Nes pvz aš jų čia visai nematau, kaip ir tų limonium. g.gif
Atsakyti