Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 28, 21:27)
Nors tulpės nėra "mano" gėlės, bet vis tiek labai gražu pažiūrėt. Kažin kaip jos laikosi karštą vasaros dieną?  g.gif

sako,kad nelabai jos laikosi,nes nuo karscio skleidziasi greitai g.gif bet bandau issiaiskinti,gal jas kazkaip apdirbti galima,kazkur pamirkyti ir pan ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 01 28, 21:40)
sako,kad nelabai jos laikosi,nes nuo karscio skleidziasi greitai  g.gif  bet bandau issiaiskinti,gal jas kazkaip apdirbti galima,kazkur pamirkyti ir pan  ax.gif

as ir buvau issigandus kad neislaikys visa diena o dar kai vestuves rugpjuti kai krsta, taciau mano bendradarbes mama gelininke smile.gif
tai sake dabar yra tokiu tulpiu, tik reikia zinot rusi, kurios visai neissiskleidzia ir nuvysta tokios susiskleidusios smile.gif
tai kazkaip nuramino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 28, 21:37)
Lietuvoj, spėju, šitų gėlyčių nelabai yra  g.gif

user posted image
user posted image

Yra biggrin.gif Tai anemonai.Visą pavasarį jų yra,tik vasarą nėra.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 28, 18:56)

abi nuostabios.

O aš tulpes įsimylėjus... wub.gif
Atsakyti
Mano puokstele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 01 28, 23:02)
as ir buvau issigandus kad neislaikys visa diena o dar kai vestuves rugpjuti kai krsta, taciau mano bendradarbes mama gelininke smile.gif
tai sake dabar yra tokiu tulpiu, tik reikia zinot rusi, kurios visai neissiskleidzia ir nuvysta tokios susiskleidusios smile.gif
tai kazkaip nuramino smile.gif

Rugpjūtį tulpių nėra, schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif netgi olandiškų.
Atsakyti
kaip tai nera, mes net rugsejo menesi kruva ju matem...
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 29, 12:22)
kaip tai nera, mes net rugsejo menesi kruva ju matem...

O va rugsėjį jas jau pradeda vežti iš olandijos,bet kažkur į antrą pusę.
Aš taip pat domėjausi tulpėmis,bet man rodė katalogus kur sužymėti gėlių žydėjimo laikotarpiai. Tai rugpjūtį jos nežydi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 01 29, 12:37)
O va rugsėjį jas jau pradeda vežti iš olandijos,bet kažkur į antrą pusę.
Aš taip pat domėjausi tulpėmis,bet man rodė katalogus kur sužymėti gėlių žydėjimo laikotarpiai. Tai rugpjūtį jos nežydi schmoll.gif

siais laikais viskas imanoma mirksiukas.gif galima pvz ir vazoneliuose augintis biggrin.gif
Atsakyti
Man tai frezijos labai gražu, tik niekur nerandu, kad vien iš frezijų puokštės būtų...

user posted image
Atsakyti
[quote=(ne)eiline,2010 01 29, 15:51]
Man tai frezijos labai gražu, tik niekur nerandu, kad vien iš frezijų puokštės būtų...

mano drauge sia vasara tekejo ir jos vestuvine puokste buvo vien is freziju smile.gif buvo lb grazu.
Atsakyti