Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(MildukasK @ 2010 02 22, 10:10)
cia gal tu sitoj foto?? nes kitoj temoj kaip tik dejo linka i tavo parduodama suknia, o as i puokste uzsiziurejau biggrin.gif kokia ji man grazi...  wub.gif

Taip, cia as smile.gif Aciu, man taip pat puokštė patiko - lengvutė, paprastutė 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes...

as turiu nusiziurejusi tokia puokste... tokia turejo viena forumiete, tai tikiuosi nesupyks kad jos foto apkarpiau blush2.gif tiesiog neradau grazesnes...
Gal kas zinote mazdaug kaina ir kaip ji laikosi??

Atsakyti
cia irgi matyt ta Glomelija, t.y. gele padaryta ir lelijos ziedlapiu smile.gif Vienam salone man atrase, kad ju kaina nuo 200 lt.! o va kur ievune idejo savo foto su tokia gelyte is rozes ziedlapiu, tai sake mokejo 45 lt. thumbup.gif
Man tai irgi tokios gelytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 02 22, 13:23)
Sveikutes...

as turiu nusiziurejusi tokia puokste... tokia turejo viena forumiete, tai tikiuosi nesupyks kad jos foto apkarpiau blush2.gif  tiesiog neradau grazesnes...
Gal kas zinote mazdaug kaina ir kaip ji laikosi??

tai čia ta pati mūsų apkalbėta glamelija iš lelijos lapų. Paskaitykit paskutinius psl atgal mirksiukas.gif
kaip sakė ievunė, jei nedidelė galima ir pigiai surasti.

Kartu su Milduku parašėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 22 vasario 2010 - 12:39
http://pics.gallery....og08.jpg.resize
man cia pamergiu puoksteles grazios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiminga_saule: 22 vasario 2010 - 16:53
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 02 22, 17:51)
http://pics.gallery....og08.jpg.resize
man cia pamergiu puoksteles grazios smile.gif

O man pamergiu bateliai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O gal man gali kas patarti kokia puokste prie tokios sukneles tiktu...

user posted image
Atsakyti
čia gi gana klasikinė suknelė, tad ir pasirinkimas puokščių platus. Svarbu, ko norisi - ar subtilaus balto/rausvo derinio, ar spalvotos, ryškesnės puokštės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 02 22, 20:23)
O gal man gali kas patarti kokia puokste prie tokios sukneles tiktu...

user posted image

Man kažkaip čia labiausiai derėtų nedidukė apvali puokštė,nes pati suknelė pusta, tai puokštės man jau didelės ar kokiso svyrančios nebesinorėtų prie jos.
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 02 22, 20:15)
čia gi gana klasikinė suknelė, tad ir pasirinkimas puokščių platus. Svarbu, ko norisi - ar subtilaus balto/rausvo derinio, ar spalvotos, ryškesnės puokštės smile.gif

Na as galvoju kadangi suknele bus su sidavriniu siuvinejimu tai gal balta su sidabru derinti.. bet sidabriniu geliu kazkaip neteko matyti.

Nors siaip man ir tos dideles tokio ramunes... kazkokia spalva pasirinkus, tai viena dar i plaukus isekti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 02 22, 19:09)
O man pamergiu bateliai  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Aha, priderinti prie jaunosios puokštės bigsmile.gif Nors tas derinukas žalia-orandžinė/raudona gan rėžiantis akį g.gif
Atsakyti
gal kas žinot kokios gėlės paveikslėlyje?
Atsakyti