turiu klausimeli... kaip manot jei is roziu ziedlapiu sudeta bus didele viena roze kaip laikytusi??? t.y. ar nenuleiptu labai greit???
na, apie ta lelijos ziedlapiu puokste man sake, kad i vakara jau paruduoja galiukai... tai gal ir roze panasiai??

QUOTE(bubosecka @ 2010 02 20, 17:06)
turiu klausimeli... kaip manot jei is roziu ziedlapiu sudeta bus didele viena roze kaip laikytusi??? t.y. ar nenuleiptu labai greit???
rožės tikrai geriau laikosi nei lelijos. Aišku jei baltos, tai irgi į vakarą galiukai gali paruduoti, net nežinau nuo ko priklauso, gal nuo rožės rūšies. Raudoną, esu dariusi iš rožių, tai niekas neparuduoja ir dar kt dieną graži būna.
Lelijų bėda tas, kad jos yra trapios, lūžta labai.
Šiandien šitą gėlę mačiau Kauno akropolyje, atrodo super, spalva gražiai gražiai žalia. Taip, kad jų yra ir LT
[attachmentid=193579]
aha, labai graži spalva

o as tikriusiai noresiu tokios puokstes... 

tikiuosi kad viena nuotaka nesupyks kad jos puokste pasiskolinsiu

tikiuosi kad viena nuotaka nesupyks kad jos puokste pasiskolinsiu

QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 20, 19:13)
rožės tikrai geriau laikosi nei lelijos. Aišku jei baltos, tai irgi į vakarą galiukai gali paruduoti, net nežinau nuo ko priklauso, gal nuo rožės rūšies. Raudoną, esu dariusi iš rožių, tai niekas neparuduoja ir dar kt dieną graži būna.
Forget The Pain, o tu floriste?? kokiame mieste dirbi??

QUOTE(MildukasK @ 2010 02 20, 21:36)
Taip floristė, bet nedirbu

QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 20, 20:50)
Tik pažįstamiems, ne komerciniais tikslais. Kaune aš. Nesturiu tiek patirties, kad galėčiau imti didelius pinigus, galiu nebent padėt ar patart 

Patark man tada... Kokios spalvos puokste tiktu prie svelniai sampanines suknytes...

QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 20, 21:50)
Tik pažįstamiems, ne komerciniais tikslais. Kaune aš. Nesturiu tiek patirties, kad galėčiau imti didelius pinigus, galiu nebent padėt ar patart 

gal ir as tada patarimo galeciau paprasyti?

Sveikos,
kol kas aš turiu entuziazmo puokštes sau ir stalo puošimui darytis pati. Gal patartumėte, kur geriausiai pirkti oazes (tas žalias floristines kempines)?
kol kas aš turiu entuziazmo puokštes sau ir stalo puošimui darytis pati. Gal patartumėte, kur geriausiai pirkti oazes (tas žalias floristines kempines)?