Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

turiu klausimeli... kaip manot jei is roziu ziedlapiu sudeta bus didele viena roze kaip laikytusi??? t.y. ar nenuleiptu labai greit???
Atsakyti
na, apie ta lelijos ziedlapiu puokste man sake, kad i vakara jau paruduoja galiukai... tai gal ir roze panasiai?? g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad rožės žiedlapiai yra daug plonesni ir lepesni nei lelijos. smile.gif Tad manau, kad jie (rožės žiedlapiai) greičiau praras formą, nei lelijos.
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 02 20, 17:06)
turiu klausimeli... kaip manot jei is roziu ziedlapiu sudeta bus didele viena roze kaip laikytusi??? t.y. ar nenuleiptu labai greit???

rožės tikrai geriau laikosi nei lelijos. Aišku jei baltos, tai irgi į vakarą galiukai gali paruduoti, net nežinau nuo ko priklauso, gal nuo rožės rūšies. Raudoną, esu dariusi iš rožių, tai niekas neparuduoja ir dar kt dieną graži būna.
Lelijų bėda tas, kad jos yra trapios, lūžta labai.

Šiandien šitą gėlę mačiau Kauno akropolyje, atrodo super, spalva gražiai gražiai žalia. Taip, kad jų yra ir LT
[attachmentid=193579]
Atsakyti
aha, labai graži spalva smile.gif
Atsakyti
o as tikriusiai noresiu tokios puokstes... smile.gif

user posted image

user posted image

tikiuosi kad viena nuotaka nesupyks kad jos puokste pasiskolinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 20, 19:13)
rožės tikrai geriau laikosi nei lelijos. Aišku jei baltos, tai irgi į vakarą  galiukai gali paruduoti, net nežinau nuo ko priklauso, gal nuo rožės rūšies. Raudoną, esu dariusi iš rožių, tai niekas neparuduoja ir dar kt dieną graži būna.
Lelijų bėda tas, kad jos yra trapios, lūžta labai.

Forget The Pain, o tu floriste?? kokiame mieste dirbi?? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 20 vasario 2010 - 20:37
QUOTE(MildukasK @ 2010 02 20, 21:36)
Forget The Pain, o tu floriste?? kokiame mieste dirbi??  blush2.gif

Taip floristė, bet nedirbu biggrin.gif Tik pažįstamiems, ne komerciniais tikslais. Kaune aš. Nesturiu tiek patirties, kad galėčiau imti didelius pinigus, galiu nebent padėt ar patart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 20, 20:50)
Taip floristė, bet nedirbu biggrin.gif Tik pažįstamiems, ne komerciniais tikslais. Kaune aš. Nesturiu tiek patirties, kad galėčiau imti didelius pinigus, galiu nebent padėt ar patart biggrin.gif

Patark man tada... Kokios spalvos puokste tiktu prie svelniai sampanines suknytes... g.gif Baltos, gelsvos? Siaip galvoju as apie gvazdikus arba rozes....
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 20, 21:50)

gal ir as tada patarimo galeciau paprasyti? blush2.gif kokios gi gelytes tiktu prie baltos puuuustos tiulines suknytes? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

kol kas aš turiu entuziazmo puokštes sau ir stalo puošimui darytis pati. Gal patartumėte, kur geriausiai pirkti oazes (tas žalias floristines kempines)?
Atsakyti
Sveikos, tiek graziu puoksciu cia prisiziurejau wub.gif wub.gif wub.gif
Gal galit pagelbeti, radau sita nuotraukele pas save, bet nepamenu is kur ja istraukiau doh.gif blush2.gif Gal kuri zinot kokios cia geles? bigsmile.gif Man labai panasu i orchidejas, bet ar tikrai cia jos? ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti