Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 19, 17:22)
g.gif iš jūsų išvardintų ko gero anemonai būtų geriausia. Nuostabi gėlė:

drinks_cheers.gif Viena iš realiausių pretendenčių puokštei manajai. Nors merginos įtikinėjo, kad lt jų tikrai yra, bet, nors užmušk, tikrai niekada gyvenime nemačiau jokioj gėlių parduotuvėj doh.gif Tikrai nebūčiau galėjus nepastebėt. Gal jas tik pagal užsakymą ir atveža? blush2.gif Gal kas žino, kokia maždaug jų kaina?

QUOTE(iena @ 2010 02 19, 18:49)
aš manau mano puokštė bus tokia

user posted image

labai myliu rožes, o čia ir žydrės labai gražiai atrodo  wub.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
Dievaž, tos mėlynos puokštės, varo mane iš proto bigsmile.gif
Prie baltos suknelės, tokia ryški ir spalvota labai gražiai, žaismingai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 19 vasario 2010 - 22:30
QUOTE(iena @ 2010 02 19, 19:49)

Na, tikrai labai graži wub.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 19, 20:49)

user posted image

labai myliu rožes, o čia ir žydrės labai gražiai atrodo  wub.gif

Dievinamo grozio puokste wub.gif manoji irgi buvo baltu roziu ir ornitogalu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 02 19, 23:29)
drinks_cheers.gif Viena iš realiausių pretendenčių puokštei manajai. Nors merginos įtikinėjo, kad lt jų tikrai yra, bet, nors užmušk, tikrai niekada gyvenime nemačiau jokioj gėlių parduotuvėj  doh.gif Tikrai nebūčiau galėjus nepastebėt. Gal jas tik pagal užsakymą ir atveža?  blush2.gif Gal kas žino, kokia maždaug jų kaina?
super  thumbup.gif

Na Kaune, tikrai mačiau, ir ne vienoj. O pas didmenininkus, tai šiuo metu tikra ivisada būna. Nepamenu kainos, parduotuvėj lygtais po 2,50 lt buvo, tai bažėje, bus kokia 1,20lt, kaip ir viedrynai. Bijau suklysti
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 02 19, 23:30)
Dievaž, tos mėlynos puokštės, varo mane iš proto bigsmile.gif
Prie baltos suknelės, tokia ryški ir spalvota labai gražiai, žaismingai atrodo bigsmile.gif  thumbup.gif

aš tai jau galutinai apsisprendžiau, kad mano batai bus mėlyni, toks kaspinas ant suknelės ir gėlės wub.gif kažkaip labai gražu pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
o mėlyna kokio atspalvio?
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 02 20, 13:32)
o mėlyna kokio atspalvio?

viskas priklausys nuo to kokius batus pavyks gauti. Norėčiau tikrą royal blue. Bet mano sunelė ne balta. O tokia gal labiau šampaninė, kaip senovinis nėrinys, pageltęs truputi. Galvojau gal pjausis, bet ne lb derinasi
Atsakyti
turėjot omeny "bet ne, labai derinasi"? man royal blue irg labai labai. noriu palto tokios spalvos...
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 02 20, 14:17)
turėjot omeny "bet ne, labai derinasi"? man royal blue irg labai labai. noriu palto tokios spalvos...

biggrin.gif aga nežiūrėdama rašau doh.gif norėjosi spalvos kažkokios,bet ne raudonos. Tai maniau gal šokoladinę arba violetinę, bet kažkodėl apsistojau prie royal blue.
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 02 12, 22:01)
as galvoju apie bijunu puokstele. tikrai nedidele, vos kelis ziedus.  Idomu ar labai sudetinga gauti butu  Vilniuje birzelio pradzioje? neturiu supratimo, nei kur ieskoti,nei kada jie zydi, ar gerai laikosi? nesiruosiu isleisti kruvos pinigu uz taip vadinamos " vestuvines puokstes" padaryma. Man tiesiog tereikia is kazkur gauti tu bijunu  unsure.gif  kuriam cia rajone Vilniuje bobutes prie namu  augina ?  smile.gif

oo Nida irgi uzsiims rankdarbiais bigsmile.gif thumbup.gif as ir galvoju pati darytis puokstele.. tik neapsisprendziu is kokiu geliu.. galvojau maisyti rugius su rugiagelem.. bet dabar manau kad dar ju nebus doh.gif o gaila.. kitas variantas bus tulpes tiesiog suristos ax.gif
Atsakyti
Kol kas aš irgi pasistojau ties Royal blue spalva smile.gif
Ji labai patinka B smile.gif
Tačiau neprarandu vilties pamatyti ir susigalvoti kažką gražaus ir su kitomis spalvomis. smile.gif
Atsakyti