QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2010 03 24, 23:35)
nu va ir as aplankiau savo sodeli......mano kiliminiu gelynas panasu, kad kas neisplauke, tas uzduso po vandeniu..............
vel teks pradeti rinkti viska isnaujo......
labiausiai gaila dvieju rusiu gvazdikiuku, vienos rusies is vis pas nieka nebuvau maciusi, pirkau mugeje pas toki jauna vyruka, niekas daugiau neturejo tokiu, nepaklausiau nei kas, nei is kur ir net neprisimenu kaip atrodo, suzavejo 3 cm aukscio labai smulkiu ryskiai zaliu lapu kilimelis, tai ir pagriebiau, o zydi irgi baltai smulkiai, vainiklapiai labai karpyti. bendroje sumoje su ziedais nuo zemes gal koki 6 cm. Visa vasara toks kazkoks nerealus tankus zalias ezys, birzeli dar baltais ziedais apsikaises.
viskas.... jei kas atsigaus, tai kelsiu kilimini gelyna i kita vieta, o ten bus tik vienmetes su viksvom. tepasisiuntai su tokia ziema.
Jetau, AD - kaip gaila
O gal dar yra vilties? Gal bent dalis atžels iš šaknų?Kiek laiko augalai po vandeniu maudėsi?
Man, pažiūrėjus į savo gėlynus sukaustytus po ledu irgi širdis į kulnus nukrisdavo.
Nu bet pradžiūvus, vaizdelis nėr toks blogas kaip tikėjausi
Nukentėjo tik visokios lepenybes (ir tai dar tikiuosi kai kurių atgimimo iš šaknų), bet bendrai gėlynų nereiks komplektuot iš naujo.
Tiesa, pats keisčiausias nuostolis - žiemos neatlaikė vaistutis bordiūre palei pietinę ūkinio sieną
nušalo? nudege? paskendo?
O aš jį laikiau neužmušamu