Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 53

gal zinote kiek laiko pusys gali buti povandenines? doh.gif paskendo tiek, kad net virsugalvio nesimato. o kada tas kataklizmas baigsis tik dievulis tezino unsure.gif
Papildyta:
gal zinote kiek laiko pusys gali buti povandenines? doh.gif paskendo tiek, kad net virsugalvio nesimato. o kada tas kataklizmas baigsis tik dievulis tezino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2010 03 23, 18:09)
gal zinote kiek laiko pusys gali buti povandenines? doh.gif paskendo tiek, kad net virsugalvio nesimato. o kada tas kataklizmas  baigsis tik dievulis tezino unsure.gif
Papildyta:
gal zinote kiek laiko pusys gali buti povandenines? doh.gif paskendo tiek, kad net virsugalvio nesimato. o kada tas kataklizmas  baigsis tik dievulis tezino unsure.gif

Savaitę gali, o daugiau tai klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 03 23, 19:48)
Savaitę gali, o daugiau tai klausimas.

4u.gif
po biski jau senka unsure.gif bet jei prades lyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2010 03 23, 19:14)
4u.gif
po biski jau senka unsure.gif  bet jei prades lyti g.gif

Na svarbu, kad nors puse išlystų, nes visai apsemta greit uždus.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 03 23, 11:51)
Na siemet buvo daugiau nei -15. Ar laukiat stebuklo:)?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 03 23, 20:17)
Na svarbu, kad nors puse išlystų, nes visai apsemta greit uždus.

schmoll.gif koks puse metro po vandeniu... per dvi dienas du sprindzius nuseko...abejoju per savaite ar islys i pavirsiu. na, pamatysim koks ju atsparumas... ax.gif
Atsakyti
Na musu sklype jau nuslugo vanduo, isniro mano gelynai pagaliau smile.gif Ir keramzitas (kiek per langa maciau) lygtais neisplauke. Matyt sunkesnis dregmes prigeres.
Atsakyti
Tina, o jūsų namo neapsėmė? Išskyrus rūsį, apie kurį jau minėjai blink.gif Ten Kaune baisu kas daros, mano tėvai vos nepateko į Nerį, per vieną kaimyną tik nebuvo apsemti.
Atsakyti
Ne, mes kitoj vietoj gyvenam, kur upes vanduo mums negresia. Vandens daug buvo, nes staigiai tirpo sniegas ir dar buvo isalas. Dabar jau susigere viskas.

Kaip tik ana diena teko vaziuot pro ta apsemta gyvenviete, tai baisu kaip gamta gali virsti stchija. Tokios Neries dar nebuvau macius blink.gif Bet kita vertus, kai kurie per arti upes, pazeisdami reikalavimus, yra susistate savo namukus. tad paskui ir nukencia.
Atsakyti
Aš vėl su klausimu dėl tų pačių kalninių pušelių... atsibosiu tuoj blush2.gif
Skaičiau, kad sodinti reikia balandžio pab. - gegužės pradžioj ir rugsėjį - spalį. Kokia tikimybė, kad normaliai prigis liepą? Ar čia jau rizika susigadint viską? ax.gif bėda, kai neturim galimybių patys pavasarį to padaryt, pas kitus prašinėt reikia doh.gif Ar kas nors esate sodinę jas vasarą???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2010 03 24, 16:11)
Aš vėl su klausimu dėl tų pačių kalninių pušelių... atsibosiu tuoj  blush2.gif
Skaičiau, kad sodinti reikia balandžio pab. - gegužės pradžioj ir rugsėjį - spalį.  Kokia tikimybė, kad normaliai prigis liepą? Ar čia jau rizika susigadint viską?  ax.gif  bėda, kai neturim galimybių patys pavasarį to padaryt, pas kitus prašinėt reikia  doh.gif  Ar kas nors esate sodinę jas vasarą????  4u.gif

Jei iš vazonų galima sodinti visą vasarą, bet kastų iš dirvos ne. Jas tik anksti pavasarį arba rugpjūčio - rugsįjo mėn.
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti kaip jūsų knipofijos peržiemojo/ maniškėms ko gero amen verysad.gif Buvau apdengus eglišakėmis ir skroteles aprišus, kad vandens nepatektų į skroteles, o šiandien tik patraukiau už lapelių ir or liko viskas saujoj. įdomu ar turiu vilties, kad iš šaknų atžels?
Atsakyti