Man jie irgi baisus galvos skausmas Jei būtų mažas sklypelis, gal būtų paprasčiau, o dabar
QUOTE(zmogs @ 2010 03 19, 10:23)
Oi žiūriu šiandien kažkaip aktyvi aš šitoj temoj Ką tik gavau užsakymą užauginti visokių spalvotų gėlių rugpjūčio pabaigai. Sesuo išteka, nori kad savom gėlėm salę papuoštumėm. Patarkit, ką galėčiau dabar pasėjus/pasodinus nušienauti rugpjūčio gale?
Jurginus.
tik išsidaiginti reiktų prieš sodinant lauke, tada žiedai tikrai bus gausūs tuo metu.
bus ryšku, spalvinga. galima naudoti jų žiedlapius ''barstymui''.
Ratilius - yra labai gražių, ne vien tų ''kaimiškų astrų" (nieko blogo neturiu galvoj)
pvz, ''duchesse'' arba ''hulk'' žaliažiedžiai - įdomu.
Vestuvėms gal balti ''adatiniai'' tiktų, pvz, ''unicum''
ratilius paprasta užauginti.
Rudbekijas vienmetes.
Jei kur nors auga daug Šluotelinių flioksų - tai juos nukirpti pusiau birželio mėnesį, ir jie žydės vasaros pabaigoje. labai kvepia, ryškūs.
Celiozijos puošnios ir originalios, didieji žioveiniai, saulėgrąžos įvairios, ir tt.
QUOTE(rokoko @ 2010 03 20, 23:02)
Jurginus.
tik išsidaiginti reiktų prieš sodinant lauke, tada žiedai tikrai bus gausūs tuo metu.
Ratilius - yra labai gražių, ne vien tų ''kaimiškų astrų" (nieko blogo neturiu galvoj)
Rudbekijas vienmetes.
Jei kur nors auga daug Šluotelinių flioksų - tai juos nukirpti pusiau birželio mėnesį, ir jie žydės vasaros pabaigoje. labai kvepia, ryškūs.
Celiozijos puošnios ir originalios, didieji žioveiniai, saulėgrąžos įvairios, ir tt.
Rudbekijas vienmetes.
Oi ačiū, kokia įvairovė
Merginos, norėčiau paklausti - kuri šluotelinė hortezija "Vanille Fraise" ar "Pinky Winky" atsparesnė šaltoms mūsų žiemoms ir kur jų galima įsigyti? Ačiū.
Siandien pasisejau heliotropus. O uzsispyreliai kalistemonai vistik sudygo kaip gera, kad istesejau sau zodi ir neprisisejau begales dezuciu. Kolkas sios dvi.
QUOTE(Tina* @ 2010 03 21, 23:08)
Siandien pasisejau heliotropus. O uzsispyreliai kalistemonai vistik sudygo kaip gera, kad istesejau sau zodi ir neprisisejau begales dezuciu. Kolkas sios dvi.
Aš pernai taip sakiau ,o šiemet pasisėjau vėl sinavadų,šilagėlių, vaistinio čiobrelio,eilėje laukia gencijonas ir eleborai
tik neaišku,kaip pražiemojo budlėja
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 03 20, 15:13)
Pas mane lenda zemaugiai vilkdalgiai, scyles ir dar kazkas bet jau visa aplinka plaukia, gyvenu saloj dabar
Aš pasėjau šiltnamyje salotikių , ridikėlių ,žirniukų, apklojau agroplėvele ir įšvykau pas mamą šiandiena žiūriu , kad neprieinu prie šiltnamio,vanduo ,o šiltnamyje plaukioja agroplėvelė,vienu žodžiu potvynis pas mus nerealus, vos ne kieme vanduo
As rusy zvejojau savo kanus, kardelius, o jurginai liko plaukiot neuzkisom ten tokio vamzdelio tai ir prisisunke. Bet aplink ziaurus vaizdai, kaimas skesta.
QUOTE(Tina* @ 2010 03 21, 23:32)
As rusy zvejojau savo kanus, kardelius, o jurginai liko plaukiot neuzkisom ten tokio vamzdelio tai ir prisisunke. Bet aplink ziaurus vaizdai, kaimas skesta.
Rūsio dar nepažiūrėjau , užteko to ką pamačiau šiltnamyje
QUOTE(Tina* @ 2010 03 21, 22:08)
aš jau pradėjau apsikrauti daigais - pirktais ir pačios iš auginukų.
šivakar pirmąją partiją susodinau.
QUOTE(Tina* @ 2010 03 21, 22:32)
o jurginai liko plaukiot
siaubas! kaip tu galėjai???!
Ai as jau rudeni ant tu jurginu pykau - nusibodo jie ne tik man, bet ir MB. Kasti-sodinti, kasti-sodinti. dauginasi kaip pasiute
QUOTE(zmogs @ 2010 03 20, 12:13)
O kada prognozuojamas -6-10? Kiek žiūriu prognozes, tai tik -1.
Aha, jau meteo.lt irgi maziau rodo -6 sia nakti (is pirmadienio i antradieni).