Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 53

Man jie irgi baisus galvos skausmas doh.gif Jei būtų mažas sklypelis, gal būtų paprasčiau, o dabar mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 03 19, 10:23)
Oi žiūriu šiandien kažkaip aktyvi aš šitoj temoj  blush2.gif Ką tik gavau užsakymą užauginti „visokių spalvotų gėlių“ rugpjūčio pabaigai. Sesuo išteka, nori kad savom gėlėm salę papuoštumėm. Patarkit, ką galėčiau dabar pasėjus/pasodinus „nušienauti“ rugpjūčio gale?

Jurginus.
tik išsidaiginti reiktų prieš sodinant lauke, tada žiedai tikrai bus gausūs tuo metu.
bus ryšku, spalvinga. galima naudoti jų žiedlapius ''barstymui''.

Ratilius - yra labai gražių, ne vien tų ''kaimiškų astrų" (nieko blogo neturiu galvoj)
pvz, ''duchesse'' arba ''hulk'' žaliažiedžiai - įdomu.
Vestuvėms gal balti ''adatiniai'' tiktų, pvz, ''unicum''
ratilius paprasta užauginti.

Rudbekijas vienmetes.

Jei kur nors auga daug Šluotelinių flioksų - tai juos nukirpti pusiau birželio mėnesį, ir jie žydės vasaros pabaigoje. labai kvepia, ryškūs.

Celiozijos puošnios ir originalios, didieji žioveiniai, saulėgrąžos įvairios, ir tt.

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 03 20, 23:02)
Jurginus.
tik išsidaiginti reiktų prieš sodinant lauke, tada žiedai tikrai bus gausūs tuo metu.
bus ryšku, spalvinga. galima naudoti jų žiedlapius ''barstymui''.

Ratilius - yra labai gražių, ne vien tų ''kaimiškų astrų" (nieko blogo neturiu galvoj)
pvz, ''duchesse'' arba ''hulk'' žaliažiedžiai - įdomu.
Vestuvėms gal balti ''adatiniai'' tiktų, pvz, ''unicum''
ratilius paprasta užauginti.

Rudbekijas vienmetes.

Jei kur nors auga daug Šluotelinių flioksų - tai juos nukirpti pusiau birželio mėnesį, ir jie žydės vasaros pabaigoje. labai kvepia, ryškūs.

Celiozijos puošnios ir originalios, didieji žioveiniai, saulėgrąžos įvairios, ir tt.

Oi ačiū, kokia įvairovė bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, norėčiau paklausti - kuri šluotelinė hortezija "Vanille Fraise" ar "Pinky Winky" atsparesnė šaltoms mūsų žiemoms ir kur jų galima įsigyti? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Siandien pasisejau heliotropus. O uzsispyreliai kalistemonai vistik sudygo bigsmile.gif kaip gera, kad istesejau sau zodi ir neprisisejau begales dezuciu. Kolkas sios dvi.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 21, 23:08)
Siandien pasisejau heliotropus. O uzsispyreliai kalistemonai vistik sudygo  bigsmile.gif kaip gera, kad istesejau sau zodi ir neprisisejau begales dezuciu. Kolkas sios dvi.

Aš pernai taip sakiau ,o šiemet pasisėjau vėl sinavadų,šilagėlių, vaistinio čiobrelio,eilėje laukia gencijonas ir eleborai g.gif
tik neaišku,kaip pražiemojo budlėja schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 03 20, 15:13)
Pas mane lenda zemaugiai vilkdalgiai, scyles ir dar kazkas  smile.gif bet jau visa aplinka plaukia, gyvenu saloj dabar  doh.gif

Aš pasėjau šiltnamyje salotikių , ridikėlių ,žirniukų, apklojau agroplėvele ir įšvykau pas mamą šiandiena žiūriu , kad neprieinu prie šiltnamio,vanduo ,o šiltnamyje plaukioja agroplėvelė,vienu žodžiu potvynis pas mus nerealus, vos ne kieme vanduo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 21 kovo 2010 - 22:29
As rusy zvejojau savo kanus, kardelius, o jurginai liko plaukiot doh.gif neuzkisom ten tokio vamzdelio tai ir prisisunke. Bet aplink ziaurus vaizdai, kaimas skesta.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 21, 23:32)
As rusy zvejojau savo kanus, kardelius, o jurginai liko plaukiot  doh.gif neuzkisom ten tokio vamzdelio tai ir prisisunke. Bet aplink ziaurus vaizdai, kaimas skesta.

Rūsio dar nepažiūrėjau , užteko to ką pamačiau šiltnamyje verysad.gif
Atsakyti
Ojoi, kokie nuostoliai.. Pas mus tai palyginus nieko, pievalė pažliugus, kelios balos ir viskas. Tiesa dar šulinys baisiai susidrumstė, vanduo dabar geltonas ir trenkia papuvusiais lapais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 21, 22:08)
Siandien pasisejau heliotropus. O uzsispyreliai kalistemonai vistik sudygo  bigsmile.gif kaip gera, kad istesejau sau zodi ir neprisisejau begales dezuciu. Kolkas sios dvi.

aš jau pradėjau apsikrauti daigais - pirktais ir pačios iš auginukų.
šivakar pirmąją partiją susodinau.

QUOTE(Tina* @ 2010 03 21, 22:32)
o jurginai liko plaukiot 

siaubas! kaip tu galėjai???!
Atsakyti
Ai as jau rudeni ant tu jurginu pykau - nusibodo jie ne tik man, bet ir MB. Kasti-sodinti, kasti-sodinti. dauginasi kaip pasiute blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 03 20, 12:13)
O kada prognozuojamas -6-10? Kiek žiūriu prognozes, tai tik -1.

Aha, jau meteo.lt irgi maziau rodo -6 sia nakti (is pirmadienio i antradieni).
Atsakyti