Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 53

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 11, 15:29)
4u.gif  merginos gal kuri ant smūgio parašytumėt ar eukaliptams ir visterijoms pas mus viskas gerai  g.gif  ta prasme auga normaliai ax.gif

Eukaliptas tik kambarį, o visterija gerai pridengta gali peržiemoti.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 03 11, 16:48)
Visterija, jeigu neklystu, neatlaikis ziemos.

QUOTE(Knifofija @ 2010 03 11, 18:22)
Eukaliptas tik kambarį, o visterija gerai pridengta gali peržiemoti.

ačiū,sakau,kad kažką esu girdėjusi,o dabar merginos vienoj temoj susiruošė pirkti sėklas,tai sakau,kad nevargtų ax.gif
Atsakyti
Pasejau kalistemona, o tas bajurybe nedygsta schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos. Ziuriu aplinka dar nelabai rupinates , bet muges tuoj prasides o as nezinau, kaip vadinasi vienas medis blush2.gif Jis auga musu miesto parke ir "ziauriai" graziai zydi pavasari wub.gif Jei galite padekite JI pazinti. Gal ka apie ji zinote ir ar verta ji sodinti namo fasadineje (pietineje) puseje. Aciu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 03 13, 10:31)
Sveikos. Ziuriu aplinka dar nelabai rupinates , bet muges tuoj prasides o as nezinau, kaip vadinasi vienas medis blush2.gif  Jis auga musu miesto parke ir "ziauriai" graziai zydi pavasari  wub.gif Jei galite padekite JI pazinti. Gal ka apie ji zinote ir ar verta ji sodinti namo fasadineje  (pietineje) puseje. Aciu.
user posted image
user posted image

Panašu, kad tai raudonlapė slyva.
Atsakyti
Knifofija, bet jos lapai zali, ji tik zydi ruzavais ziedais. Ir ant jos nebuna slyvu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 03 13, 13:09)
Knifofija, bet jos lapai zali, ji tik zydi ruzavais ziedais. Ir ant jos nebuna slyvu  g.gif  blush2.gif

O kaip atrodo vaisiai, kuriuos sis medis uzmezga?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 03 13, 12:09)
Knifofija, bet jos lapai zali, ji tik zydi ruzavais ziedais. Ir ant jos nebuna slyvu  g.gif  blush2.gif

Na dar gali būti dekoratyvinė obelis.
Atsakyti
As kazkaip apie obeli irgi pagalvojau. Pirma mintis tokia sove.
Atsakyti
Mano gelyno sveciutes smile.gif
[attachmentid=194850]
[attachmentid=194851]
Atsakyti
Grazuoles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 14, 21:57)
Mano gelyno sveciutes  smile.gif

Kaip arti prisileido blink.gif
Atsakyti