Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 53

QUOTE(rokoko @ 2010 02 28, 00:42)
Merginos, ar būna bijūnų ryškiai raudonos spalvos?
na nebūtinai kaip goštautinių gaisrenų, bet, tarkim, kraujo spalvos?... na tiesiog noriu tiksliai apibūdinti  blush2.gif

turiu žurnalą apie bijūnus, ten veislių nuotraukų yra, jei greit rasiu tai parašysiu ar ten bus kažkas panašaus mirksiukas.gif
Papildyta:
radau, cituoju:
Šiuo metu pakito požiūris į raudoną spalvą. Anksčiau raudonoje gamoje vyravo melsvas atspalvis. Paprastai šviesiai avietinę, tamsiai avietinę, avietinę, avietinę su violetiniu atspalviu spalvą priskirdavo raudonai. Tik atsiradus amerikietiškos selekcijos bijūnų hibridams, atsirado raudona spalva: ugninė, kraujo, tamsiai raudona. Raudonžiedžių bijūnų yra daug mažiau, nei rausvažiedžių.
Čia pateikta lentelė, deja atspalvio nenurodo, tačiau prie šių nurodoma spalva "raudona":
The Migty Mo
Una Howard
Felix Crousse
Vostok
Victor de la Marne
Longfellow
Inspecteur Lavergne
Marchal Mac Mahon
Pobeda
Prof. K. Grybauskas (lietuviška!)
tikiuosi nurašiau be klaidų, pasigooglink kaip jos nuotraukose pasirodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 28 vasario 2010 - 00:02
O idomu kokiu atspalviu bijunu buna baltos spalvos? Gal kartais yra panasiu i sampanine spalva? Man cia aktualu prie vestuvines sukneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 28, 13:39)
O idomu kokiu atspalviu bijunu buna baltos spalvos? Gal kartais yra panasiu i sampanine spalva? Man cia aktualu prie vestuvines sukneles  smile.gif

yahoo.gif sulaukėm yahoo.gif
mano žuranale apie bijūnų baltą spalvą rašoma:
yra daug atspalvių: sniego baltumo, baltai kreminė, žalsvai balta, švelniai gelsva...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 02 27, 23:58)
Raudonžiedžių bijūnų yra daug mažiau, nei rausvažiedžių.

ačiū 4u.gif
yra prekyboje šitoj parduotuvėje tokių bijūnų, tai matyt, griebsiu biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 02 28, 12:39)
O idomu kokiu atspalviu bijunu buna baltos spalvos? Gal kartais yra panasiu i sampanine spalva? Man cia aktualu prie vestuvines sukneles  smile.gif

tai matyt reiks į svečius biggrin.gif
būna visokių atspalvių baltų bijūnų.
turiu baltų ir kreminių.

balti:
user posted image

user posted image

kreminiai:
user posted image

user posted image

kreminiai,kai išsiskleidžia,turi rausvo viduriuke:
user posted image
Atsakyti
Koks grožis , tik dabar pajutau kaip pasiilgau pavasario, gėlių .... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 02 28, 00:42)
Merginos, ar būna bijūnų ryškiai raudonos spalvos?
na nebūtinai kaip goštautinių gaisrenų, bet, tarkim, kraujo spalvos?... na tiesiog noriu tiksliai apibūdinti  blush2.gif

[

Tokio grožio dar neregėjau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 02 28, 15:08)
kreminiai,kai išsiskleidžia,turi rausvo viduriuke:
user posted image

nebuna negraziu bijunu biggrin.gif , bet sitie man patys graziausi wub.gif wub.gif wub.gif ...... galiu zavetis geltonais, raudonais, bet nuo situ tiesiog istirpstu.
Atsakyti

Ux. Kosmarelis kaip ilgai man ir SM ir sita tema uzkrauna. Norejau pasakyti, kad:

1. Daznai tie 'darzeliniai' bijunai is tiesu kreminiai, su pasteliniais vidureliais.
2. Nebutina visu detaliu, aksesuaru, geliu atspalviu taip preciziskai derinti... Ta prasme jei visa bus sampanine, tai geles gali buti baltos. Ir atvirksciai.
3. Bijunai - greitai vystancios geles. Tiesiog turek omeny, kad arba tik is pumpureliu, arba ...gali po visu ceremoniju ir makalavimosi gamtoje gerokai apvysti.
Atsakyti

Aš irgi norėjau puokštės iš bijūnų rolleyes.gif bet man sakė, kad neišsilaikys ilgai... verysad.gif
Atsakyti
Rokoko bijūnai tiesiog kraustosi iš proto wub.gif (ir mane pradeda kraustyti wub.gif ) Tiesiog užburiantis vešlumas....
O tie raudonieji irgi tokie įdomūs, neteko dar tokių užmatyt ax.gif .
Atsakyti
sveikos! noriu isipaisyti i jusu bureli rolleyes.gif
mano situacija labai kebli ir neaiski, nezinau nuo ko pradet nei rasyt, nei aplinka planuot smile.gif visada labai megau tvarkyti aplinka, su mama visa pavasari ir vasara pratupedavom darzeliuose, labai megstu zemes darbus smile.gif
esme, kad pernai isikurem tevu kieme(ukiniam pastate). ukini pastata isirengem is vidaus, bet dar nepasikeitem stogo, neapsisildinom sienu, tai dar is isores kaip ir nebaigta viskas.. taciau normalia aplinka norisi tureti, kadangi su tevais pasidalinom sklypa ir mums atiteko "darzo" dalis. tai aplink nama pas mus vien dirvonai, kuriuos pavasari reiks sutvarkyt. bet kaip tvarkyt, kai dar laukia stogo keitimas (uz metu kokiu).gal turit kas patirties, ar labai aplinka nusiniokoja keiciant stoga ir sildinant nama?
o gal tiesiog palygint, uzset zolyte ir viskas? bet po metu vel draskyt reiktu zolyte, vel per naujo daryt viska..
dabar gaunasi, kad musu ir tevu teritorija kaip ir bendra, bendras kiemas, noriu atskirti viska, todel reikia pradet tvarkytis pagal save(savas kiemas, savas darziukas, sava pieva). bendra teritorija 33 arai, musu teritorijos bus kokia 10-13 aru)
patarkit ka nors verysad.gif
Atsakyti
Eina sau - kas cia su tuo SM darosi unsure.gif

rokoko bijunai fantastiski wub.gif ar rtik neteks man ju pasiraskyti tongue.gif

Tiesa siandien radau ilagai ieskoto kano gumba pirkti. Striata. Be galo grazus jis man.
Atsakyti