Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 53

QUOTE(Zaneta75 @ 2010 02 24, 14:47)
jei toki ar kitoki augala matau per langa pas kaimyne - nafik man ji tada sodinti smile.gif as tada kitoki jamu smile.gif

Tai juk čia mūsų, lietuvių, nacionalinis bruožas - kad tik nebūtų kaip pas kaimyną biggrin.gif
Draugai, viešėdami Norvegijoj, užklausė šeimininko, kas juos verčia savo namelius dažyti vis ta pačia ryžai raudona spalva (gal kokie įstatymai, taisyklės, ekonominiai sumetimai, nes juk tiek gražių spalvų yra pasaulyje). Norvegas klausimo nesuprato.....
O pas mus estetinis chaosas priemiesčiuose (ir ne tik) jau tapo nepajudinama norma. Noras išsiskirti ir pasirodyti prieš kaimyną, paliko bendruomenės jausmą ir tradicijas toli toli......
Turbūt kažkada per ilgai buvome privaloma tvarka lyginami, ir dabar pasireiškia nutrūkusio nuo grandinės šuns sindromas......
Atsiprašau už tokį lyrinį nukrypimą, netaikau niekam asmeniškai blush2.gif ir tas pabodęs gluosnis čia visai niekuo dėtas tongue.gif

Bet, gal geriau apie ką nors pavasariško:
Pakilnojau kelis grumstelius šiltnamyje wub.gif neužilgo jau bus galima suleist letenas į lysves bigsmile.gif
Na, ir užfiksavau pirmus nuostolius - šiltnamyje žiemojęs šalavijas 'Tricolor' angel_sadangel.gif (nors pernykščius šalčius atlaikė kuo puikiausiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 24 vasario 2010 - 15:29
QUOTE(bitule @ 2010 02 24, 15:27)
Tai juk čia mūsų, lietuvių, nacionalinis bruožas - kad tik nebūtų kaip pas kaimyną  biggrin.gif
Draugai, viešėdami Norvegijoj, užklausė šeimininko, kas juos verčia savo namelius dažyti vis ta pačia ryžai raudona spalva (gal kokie įstatymai, taisyklės, ekonominiai sumetimai, nes juk tiek gražių spalvų yra pasaulyje). Norvegas klausimo nesuprato.....
O pas mus estetinis chaosas priemiesčiuose (ir ne tik) jau tapo nepajudinama norma. Noras išsiskirti ir pasirodyti prieš kaimyną, paliko bendruomenės jausmą ir tradicijas toli toli......

kad butu kaip pas kaimyna, bet tik geriau, daugiau, brangiau ir auksciau lotuliukas.gif ....

nera to blogo, kas neiseitu i gera - nuostoliai issaukia pokycius ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 vasario 2010 - 15:43
QUOTE(vida777 @ 2010 02 24, 16:43)
kad butu kaip pas kaimyna, bet tik geriau, daugiau, brangiau ir auksciau  lotuliukas.gif ....

nera to blogo, kas neiseitu i gera - nuostoliai issaukia pokycius  ax.gif .

as asmeniskai taip darau visai ne del siu priezasciu - augalu tiek daug, kam prisisodinti tokiu kuriais gali geretis kad ir kaimynes kieme tongue.gif As tiek visko noriu - o plotai tai riboti... doh.gif
Atsakyti
bitules paminetas lietuvio budo nusakymas mane tiesiog is proto varo. Amzinos lenktynes be finiso linijos schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena.Prieš dvi dienas pastebėjau baltosios eglės"Conica"spygliukai parudavę ir byra(pietinėje pusėje),pasodinta prieš tris metus,rudenį buvo sveika,ar galėjo ji nušalti?
blink.gif Gal kas turite daugiau patirties 4u.gif ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Pas mane irgi parudus siuo metu. Merginos sake jog tai gali buti erkute unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 25, 21:18)
Pas mane irgi parudus siuo metu. Merginos sake jog tai gali buti erkute  unsure.gif

Mano pernai pavasarį sodinta irgi ruda unsure.gif Tikiuosi, kad pavasarį pažaliuos
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2010 02 25, 18:32)
Laba diena.Prieš dvi dienas pastebėjau baltosios eglės"Conica"spygliukai parudavę ir byra(pietinėje pusėje),pasodinta prieš tris metus,rudenį buvo sveika,ar galėjo ji nušalti?
blink.gif Gal kas turite daugiau patirties 4u.gif ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

su maniške baltąja egle pernai pavasarį panašiai darėsi, tai dėl viso pikto nupurškiau kažkokiu fungicidu nuo erkutės... nors bandžiau įžiūrėti lyg jokių gyvių ten nesimatė, tai ir nežinia ar buvo ten erkutė ar irgi žiemos ar saulės išdaigos unsure.gif na bet paskui vasarą atsigavo ir viskas ok. O dabar ji visiškai po sniegu likusi, tai kažin kaip tie sniego patalai ar turės kokios įtakos... g.gif
Atsakyti
Mano irgi paskui buna salotine zalia, bet i vasaros pabaiga nezymiu parudavimu atsiranda. erkutes irgi neradau kiek ziurejau. tai taip ir neaisku iki galo kas ten su ja...
Atsakyti
Pas manają irgi pavasarį kažkokie parudavimai išlenda unsure.gif Bet vėliau dingsta savaime. Aš tai nurašau saulės nudeginimams ax.gif . Juk ir šiemet jau buvo kelios saulėtos šaltos dienos, matyt tiek ir tereikia.
Atsakyti
Truputi nuraminot,po sniegu graziai zalia(atkapsciau paziureti ax.gif )Belieka tiketi kad isgyvens.Aciu mergaites uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar būna bijūnų ryškiai raudonos spalvos?
na nebūtinai kaip goštautinių gaisrenų, bet, tarkim, kraujo spalvos?... na tiesiog noriu tiksliai apibūdinti blush2.gif

http://meilandbv.nl/...a red charm.JPG kaip realybėje kaži g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 27 vasario 2010 - 23:42