QUOTE(Tina* @ 2010 02 20, 09:26)
O kuris pas mus neperziemoja - mairunas ar raudonelis?
Mairūną kasmet uošvis mano pageidavimu sodina, perka daigelius. O aš nuimu derlių visada šiek tiek per vėlai
sunaudoju per žiemą visada
višt.sparnelius marinuoju su mairūnu ir sojos padažu
Vat reikia man raudonėlio užgyventi. Atsisakinėju pirktinių prieskonių, nes ten paprastai dedama to negeriečio E621. Labai valgome namie mikrobanginius karštus sumuštinius ala picas - barstom pirktinį raudonėlį. Geriau savas būtų.
QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 10:01)
oj rokoko kaip suzavejai ta "rozines pagalves" vizija
.
uždėjau krauti fotoaparato baterijas - jei rasiu apie ką kalbėjau - nufotkinsiu tau.
QUOTE(Nuk @ 2010 02 20, 10:24)
Praeitais metais stipriai diskutuotas kampas prie voljero
yra lapuočių medžių kolonine laja. tada po apačia koks daugiametis visžalis mažius arba tas pats 'Emerald Gaiety'.
šermukšnis man visai patiko. apačioj galėtų augti žemaūgės forsitijos pora krūmelių
Forsythia viridissima Bronxensis ir vasarai kupstas Saulakio
Loraine Sunchine Heliopsis helianthoides - kol nežydi, ir lapija jo graži.
na bet žiemą ten nieko įspūdingo nebūtų... BET, juk ten sniegas sniegas sniegas - baubas šiųmetinis
QUOTE(MAMICY @ 2010 02 20, 11:53)
rokoko, kas yra vėlai želiantys daugiamečiai? pvz?
kurie pavasarį vėliau nei dauguma išlenda iš žemės. arba tupi mažyčiu kupsteliu ilgai, kol ateina ''laikas'' augti.
melsvės, astilbės, rodžersijos, kvapioji našlaitė, didžiagraižės baltagalvės (ramunės), minėtas saulakis, švelniosios rasakilos, goštautinės gaisrenos, rudbekijos, kai kurie katilėliai ir tt.