Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 53

QUOTE(leliumai @ 2010 02 07, 16:59)

aš norėjau pasakyt, kad 'red pillar' išsiskiria savo forma iš "eilinių" raugerškių:

As perskaiciau tai, ko nera. Man pasirode, kad cia vida rase, todel gavosi nesusipratimas. Nesupratau kodel siulai raugerski:)
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 02 07, 19:39)
jeigu tau nuo to palengvetu, tai pasakysiu, kad ir as ligone. Ir turbut daug didesne, nes tam savo mazam plotely susiruosiau set laukines aguonas. Kai nuvaziavau i sodu centra nesusilaikiau. Vos save suturejau, kad neprisipirkciau skirtingu rusiu. Kokio tik grazumo tu aguonu nebuvo  wub.gif

O as is vejos jas "raviu". Baisiai sunkiai atsikratyt ju, kai yra nepageidaujamos.
Atsakyti
Gal kuri numanote, ar čia sodinti vadinamieji "medžių lizdai" (t.y. keli sodinukai į vieną duobę)? Gal turit kokių praktinių pastebėjimų apie tokius "medžių lizdus"?
Mane konkrečiai domintų beržų trijulės "medžių lizdas" arba kelių beržų tankus susodinimas (a la miškelis) - kokį minimalų atstumą reiktų išlaikyti norint estetiško vaizdo?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 08, 09:28)
O as is vejos jas "raviu". Baisiai sunkiai atsikratyt ju, kai yra nepageidaujamos.

Man jos labai grazios. Gal turi nuotrauka su aguonom vejoj?
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 02 08, 12:22)
Gal kuri numanote, ar čia sodinti vadinamieji "medžių lizdai" (t.y. keli sodinukai į vieną duobę)? Gal turit kokių praktinių pastebėjimų apie tokius "medžių lizdus"?
Mane konkrečiai domintų beržų trijulės "medžių lizdas" arba kelių beržų tankus susodinimas (a la miškelis) - kokį minimalų atstumą reiktų išlaikyti norint estetiško vaizdo?

Pamenu, kad skaiciau apie keliu medeliu sodinima i viena duobe. Taip sodindavo parkuose. Jei prisiminsiu kur, parasysiu.
Jei tu nori medziu grupes, t.y. pvz 10-15 berzeliu, tai arboretrume, maciau, kas mazdaug iki 1m atstumais susodinta. Tik norint isgauti naturalistini vaizda, reikia nedaryti vienodu visai atstumu, nesodinti eilemis ar kaip nors kitaip taisyklingai.
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 02 08, 11:22)

sodinami trys medeliai į vieną duobę. O, kad gautųsi natūralus vaizdas, kai tik medeliai prigyja, jie atlenkiami į šonus. Taip mačiau japoniškuose soduose darant.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 02 08, 11:58)
Man jos labai grazios. Gal turi nuotrauka su aguonom vejoj?

Bandau atminty atgamint, kad gal ne g.gif nebent kur atsitiktinai i kadra papuole. Kai jos manes nezavejo, tai ir nefotkinau smile.gif
Atsakyti
jau graži pievelė su raktažolėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 02 07, 19:19)
ligonė, blyn, vis traukia link sėklų parduotuvių, ir nors sau žadu, kad tik pasižiūrėti užsuksiu, bet imu ir nusižiūriu kažką doh.gif

pasidalinsiu neeiline patirtimi, kaip pasveikti nuo seklu pirkimo lotuliukas.gif :
paskutini karta seklu prisipirkau pries pora metu gausiai, dar turejau is anksciau viena kita pokeli uzsilikusi, ir nei vienu nepasejau hihihi.gif . Stovi graziai suguldytos - pilna dezute. Atsidarau, pasiziuriu, pavartau, vel padedu - seklu yra, pirkti vadinasi nereikia, o ir i parduotuve nebetraukia, net pasiziureti....
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 02 08, 16:25)
pasidalinsiu neeiline patirtimi, kaip pasveikti nuo seklu pirkimo  lotuliukas.gif :
paskutini karta seklu prisipirkau pries pora metu gausiai, dar turejau is anksciau viena kita pokeli uzsilikusi, ir nei vienu nepasejau  hihihi.gif . Stovi graziai suguldytos - pilna dezute. Atsidarau, pasiziuriu, pavartau, vel padedu - seklu yra, pirkti vadinasi nereikia, o ir i parduotuve nebetraukia, net pasiziureti....

šit kur atsakymas thumbup.gif taigi ne taip seniai kaip tik prakrėčiau tokią savo dėžutę ir paaiškėjo, kad daug ką reikia išmesti, nes galiojimas pasibaigęs net ne šiemet, o prieš x metų. Gal klaidą padariau, gal reikėjo užsimerkti ir palikti tą optinę apgaulę, kad atseit visko turiu doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
tas pats sodas įvairiais metų laikais:
pavasaris
vasara I
vasara II
ruduo
šis sodas man įspūdingiausias rudenį.
Atsakyti
Parkiukas

http://www.flickr.co...052680892/show/
Atsakyti