Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

Sveiki, turiu ir aš tokią problemą kaip ir Jūs. Ėjo kalba apie tradicinę ir lazerinę operaciją, taigi artimam žmogui buvo daryta tradicinė operacija, tai tikrai tai yra operacija, žmogus jautėsi kaip po operacijos ir pamačiusi kaip tai atrodo, tai visai tokios nenorėčiau rinktis, na nebent nebūtų jokių finansinių galimybių rinktis lazerinę oepraciją (man net nekyla noras ją vadinti operacija bigsmile.gif )

Taigi dariausi lazerines abiems kojoms pas R.D. ir buvau tikrai patenkinta, iki tol skaudėdavo kojas, (ypač vieną) po didesnio krūvio kojoms, naktimis būdavo nerasdavau kur pasidėti koją, tepdavau ir liotonais ir ant pagalvėlių dėjau, ir ko nedariau. Po operacijos buvo viskas puiku. Kas man nepatiko, tai, kad po operacijos reikėjo leistis vaistus į šlaunį, nepamenu jau kokius, o nuo jų man gavosi baisingos kraujosrūvos, net guzais nuėjo, bet čia matyt mano organizmas taip sureagvo. Dar kaip ir rašėte kai kurios, tai ties čiurna buvo diskomfortas, kažkoks skausmas/patinimas, laikėsi gal apie 2 mėn. Po pirmos operacijos (vėl man nesinori jos taip vadinti biggrin.gif ) ėjau į darbą sekančią dieną, bet vėliau pasigailėjau, nes į dienos pabaigą apsunkdavo koja ir norėdavosi ją ant stalo užsikelti biggrin.gif , o estetiniais sumetimai darbe to negalėjau daryti lotuliukas.gif Tad po kitos operacijos pasiėmiau savaitę nedarbingumo.

Gyvenau ramiai virš 2 metų, tada nėštumas, gimdymas ir žiūriu, kad ant vienos kojos pradeda lįsti vena, taip norėčiau išsisukti su skleroterapija, bet įtariu, kad neužteks jos. Konsultuoti nebėgu, nes vasarą vis tiek nieko turbūt negalima bus daryti?

Rolandai:
po lazeriavimo ant vienos kojos pasidarė poroje vietų tokie smulkūs ir tankūs kraujagyslių raizginukai, vienoje vietoje net labai krenta į akis. Kažin kaip juos galima būtų panaikiti?

Ai, čia buvo labai diskusijos dėl daktaro konsultavimo SM, na tai ir aš noriu pasisakyti biggrin.gif Man tai šaunu, paskaičiau, pamačiau kaip kainos pasikeitė (GK psl to nėra), merginoms atsako į klausimus žmogus su konkrečia darbo patirtimi. Ir dar kiek suprantu, tai jis operuoja ir tradiciniu, ir lazeriniu būdu, tad gali objektyviai įvertinti jų naudą, efektyvumą ir skirtumus. O kaip chirurgai, kurie niekada nedirbę su lazeriu aiškina, kad efektyvus tik tradicinis operacijos būdas tai aš šito nesuprantu g.gif biggrin.gif Iš kur jie žino, jei operuoja tik vienu būdu, o apie lazerinį girdėję geriausiu atveju tik per kokias konferencijas? Taip, R.D. vykdo ir netiesioginį marketingą čia, kas turėtų būtų labai teigiamai įvertinta ir jo vadovybės biggrin.gif Tačiau tai gali daryti ir kitų klinikų atstovai, kuo daugiau nuomonių, tuo smagiau, bet kažkodėl nei vienas neįlenda čia ir nieko mums įdomaus nepapasakoja. Kitą vertus, visos mes turime savo galvas ir planus, todėl renkamės kas mūsų galva yra patogiau ir naudingiau 4u.gif Ieškodama bet kokių atsakymų į savo klausimus, kurie susiję su mano ar mano šeimos sveikata, aš visada domiuosi pirmoje vietoje medikų atsakymais, o tada ir kitų tėvų patirtimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rolandas_d @ 2011 06 26, 22:47)
Atsineškit viską (medicininę dokumentaciją), ką turite, bet specialiai darytis tyrimų nereikia. Kokių tyrimų reiks, spręsime vietoje.

Ir kokia kaina pas jus konsultacijos?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 06 27, 12:24)

Rolandai:
po lazeriavimo ant vienos kojos pasidarė poroje vietų tokie smulkūs ir tankūs kraujagyslių raizginukai, vienoje vietoje net labai krenta į akis. Kažin kaip juos galima būtų panaikiti?

Pašaudyt lazeriu arba pasklerozuot. Bet tik tai rudeni.

Konsultacijos su ultragarsiniu dvigubo skenavimo tyrimu kaina Vilniuje 240 lt, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Marijampolėje 200 lt.

P.S. Jei pulsit mušti dėl kainų, tai ne aš jas nustatinėju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rolandas_d @ 2011 06 27, 22:31)

P.S. Jei pulsit mušti dėl kainų, tai ne aš jas nustatinėju  4u.gif

Ačiū, teks pasirodyti rudenį 4u.gif

Prajuokinot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 06 27, 13:24)
Sveiki, turiu ir aš tokią problemą kaip ir Jūs. Ėjo kalba apie tradicinę ir lazerinę operaciją, taigi artimam žmogui buvo daryta tradicinė operacija, tai tikrai tai yra operacija, žmogus jautėsi kaip po operacijos ir pamačiusi kaip tai atrodo, tai visai tokios nenorėčiau rinktis, na nebent nebūtų jokių finansinių galimybių rinktis lazerinę oepraciją (man net nekyla noras ją vadinti operacija  bigsmile.gif )

o tai kaip atrodė smile.gif pati dariausi tradicine ir ne kiek nesigailiu,kiek nepatogumu buvo kol siuliukus ištraukė,randeliai mikro tai nieko baisaus man neatrodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2011 06 28, 12:24)
o tai kaip atrodė smile.gif pati dariausi tradicine ir ne kiek nesigailiu,kiek nepatogumu buvo kol siuliukus ištraukė,randeliai mikro tai nieko baisaus man neatrodė ax.gif

Na narkozė tada buvo pilna, žmogus kol atsipaipaliojo, koja visa papjaustyta nuo kirkšnies iki kauliuko, pjūviukai apie 1, na gal net 1,5cm, na kai pamačiau, tai silpna pasidarė. Šiaip ir sunkiai vaikščiojo, tikrai mėnesio nedarbingumo reikėjo žmogui atsigauti. O aš po operacijos nukūriau pasivaikščiodama namo, na jautėsi diskomfortas, nesakau, kad visai neskaudėjo, bet jokių pjūvių (tik kaip adatytėm pabadyta), normaliai vaikščiojau, paipaliotis nereikėjo. Man baisiai viskas pasirodė toje tradicinėje operacijoje g.gif Gal pačiai venos mažesnės buvo ar kaip, na nežinau g.gif Bet lazerinė operacija man tokia tikrai žmoniškesnė pasirodė. Kiekvienas renkamės kaip norime, kaip galime, bet tradicinės operacijos aš tikrai labai labai labai bijočiau... rinkčiausi ją tik jei nebūtų kitos galimybės. Bet čia mano nuomonė, Jums va viskas normalu buvo, Jūs patenkinta, tikiu, kad gali ir taip viskas gerai būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 06 28, 13:34)
Na narkozė tada buvo pilna, žmogus kol atsipaipaliojo, koja visa papjaustyta nuo kirkšnies iki kauliuko, pjūviukai apie 1, na gal net 1,5cm, na kai pamačiau, tai silpna pasidarė. Šiaip ir sunkiai vaikščiojo, tikrai mėnesio nedarbingumo reikėjo žmogui atsigauti. O aš po operacijos nukūriau pasivaikščiodama namo, na jautėsi diskomfortas, nesakau, kad visai neskaudėjo, bet jokių pjūvių (tik kaip adatytėm pabadyta), normaliai vaikščiojau, paipaliotis nereikėjo. Man baisiai viskas pasirodė toje tradicinėje operacijoje  g.gif  Gal pačiai venos mažesnės buvo ar kaip, na nežinau  g.gif  Bet lazerinė operacija man tokia tikrai žmoniškesnė pasirodė. Kiekvienas renkamės kaip norime, kaip galime, bet tradicinės operacijos aš tikrai labai labai labai bijočiau... rinkčiausi ją tik jei nebūtų kitos galimybės. Bet čia mano nuomonė, Jums va viskas normalu buvo, Jūs patenkinta, tikiu, kad gali ir taip viskas gerai būti  4u.gif

tai jetus labai dideli pjuviai čia gal labai seniai darė,pas mane apie 5mm pjuviukai tik kiršnyje didesnis apie 2cm
kad kiekvienas renkamės kas geriau tai tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=rolandas_d,2011 06 27, 23:31]

Tai gal vasarą lazerinės venų operacijos nėra daromos? O jeigu daromos tai kiek laiko po konsultacijos pas Jus tektų luktelti iki operacijos lazeriu?
Atsakyti
Ar kenkia pirtis sergant venų varikoze?
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdutee @ 2011 06 29, 14:23)
Ar kenkia pirtis sergant venų varikoze?

Kenkia bet koks kaitinimasis.
Papildyta:
QUOTE(Tomas.K @ 2011 06 28, 22:21)

Tai gal vasarą lazerinės venų operacijos nėra daromos? O jeigu daromos tai kiek laiko po konsultacijos pas Jus tektų luktelti iki operacijos lazeriu?

Daromos ir vasarą, bet yra nepatogumas per karščius nešiot storą kompresinę kojinę. Operacijos ilgai laukt nereiktu. Dabar "nesezonas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rolandas_d @ 2011 06 30, 00:18)
Kenkia bet koks kaitinimasis.
Papildyta:
Daromos ir vasarą, bet yra nepatogumas per karščius nešiot storą kompresinę kojinę. Operacijos ilgai laukt nereiktu. Dabar "nesezonas" smile.gif

O kiek laiko po lazerinės operacijos reikia nešioti kompresinę kojinę?

Atsakyti
QUOTE(rolandas_d @ 2011 06 30, 01:18)

Aciu uz atsakyma. 4u.gif Ir dar tada klausimas, ar sportuojant, vaziuojant dviraciu reiktu kojas bandazuotis? Kad su svarmenimis negalima, tai zinau blush2.gif
Atsakyti