Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(jurgitaz @ 2011 04 04, 11:45)
Jei šlaunys yra nors truputį apvalesnės - tikrai matysis apsirengus aptemptus džinsiukus. Aš tai esu suknelių ir sijonų megėja, tai man daug paprasčiau.

va va ir as taip galvojau, o kazi is po trumpo sportisko sijonuko neriniai nelys lauk? ax.gif
ot mes mergaites turim reikalu, berniukam tai viskas daug paprasciau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaske @ 2011 04 04, 10:48)
Mes palatoi buvom keturios ir tris is ju operavo tas pats gydytojas. Tai dabar galvoju kiek jis ten ta diena musu sutvarke  biggrin.gif 

O kiek jis ta diena uzdirbo!!!! biggrin.gif

Mane operavo po 10.00 val. Radau israse parasyta, kad nedarbinguma testi 04 06. Kaip keista, jums 7 diena, o man 6 d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2011 04 04, 15:15)
O kiek jis ta diena uzdirbo!!!! biggrin.gif

Mane operavo po 10.00 val. Radau israse parasyta, kad nedarbinguma testi 04 06. Kaip keista, jums 7 diena, o man 6 d. g.gif

Nu jooo mes irgi sakem kad visi nieko profesija smile.gif

Tai gal jums operacija dare 03.30 o ne 31d.
Beje sake pas savo gydytoja eit ar pas kuri nors kita?
Kaip siaip melynes?
Atsakyti
QUOTE(jurgitaske @ 2011 04 04, 18:25)
Nu jooo mes irgi sakem kad visi nieko profesija smile.gif

Tai gal jums operacija dare 03.30 o ne 31d.
Beje sake pas savo gydytoja eit ar pas kuri nors kita?
Kaip siaip melynes?

As pastebejau, jis mazai sneka smile.gif Slaugytoja mane informavo, kada reikes isimti siulus, kad reikes pratesti biuleteni...Daugiau nieko...visiskai...Atsimenu, sake, daugiau i ligonine tikrai vaziuoti nereikes. O as buvau lengvam soke pries ir po operacijos, todel nieko neklausinejau. Sitoje temoje ir suzinojau, ka geriau pirkti ( pedkelnes, kojines...) ir kaip aplamai elgtis po tokios operacijos.

Melynes dar yra. Jauciu tik viena diskomforta: subintuota koja labai niezti, ypac nakti biggrin.gif negaliu ramiai miegoti.
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2011 04 04, 20:47)
As pastebejau, jis mazai sneka smile.gif Slaugytoja mane informavo, kada reikes isimti siulus, kad reikes pratesti biuleteni...Daugiau nieko...visiskai...Atsimenu, sake, daugiau i ligonine tikrai vaziuoti nereikes. O as buvau lengvam soke pries ir po operacijos, todel nieko neklausinejau. Sitoje temoje ir suzinojau, ka geriau pirkti ( pedkelnes, kojines...) ir kaip aplamai elgtis po tokios operacijos.

Melynes dar yra. Jauciu tik viena diskomforta: subintuota koja labai niezti, ypac nakti biggrin.gif  negaliu ramiai miegoti.

O man labai niesti randukai kirksnyje, nezinau ar galiu jau nuimti tuos didelius pleistrus, labai nepatogu, ir labai dideles melynes.
Siaip jo gydytojas nekalbus bet labai konkretus smile.gif
Atsakyti
o sakykit, neskauda galvos, nugaros? Nes kaip minėjau, broliukui darė dalinę nejautrą (leido vaistus į nugarą), po operacijos praėjo 4 dienos, o skundžiasi galvos ir nugaros skausmais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariDona: 04 balandžio 2011 - 20:31
QUOTE(MariDona @ 2011 04 04, 21:30)
o sakykit, neskauda galvos, nugaros? Nes kaip minėjau, broliukui darė dalinę nejautrą (leido vaistus į nugarą), po operacijos praėjo 4 dienos, o skundžiasi galvos ir nugaros skausmais g.gif

ne neskauda, bet po operacijos mane ispejo, nekilnot galvos ir kuo maziau vartytis ar raitytis lovoje, nes nuo galvos kilnojimo po to ji skauda kokias penkias dienas, o nuo raitymosi skauda nugara keleta dienu. Tai as dantis sukandusi kenejau smile.gif, nes nuo gulejimo vienoj padety ilgesni laika taip pat skaudziai ima smilkti strenos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaske @ 2011 04 04, 20:37)
ne neskauda, bet po operacijos mane ispejo, nekilnot galvos ir kuo maziau vartytis ar raitytis lovoje, nes nuo galvos kilnojimo po to ji skauda kokias penkias dienas, o nuo raitymosi skauda nugara keleta dienu. Tai as dantis sukandusi kenejau smile.gif,  nes nuo gulejimo vienoj padety ilgesni laika taip pat skaudziai ima smilkti strenos.

Dėkui smile.gif Sakė ir jam daktaras tą patį. Bet jaunai sielai buvo labai sunku ramiai lovoje išgulėt, tai greičiausiai to pasekmes dabar ir kenčia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2011 04 04, 21:30)

O man dare pilna narkoze, nes as labai prasiau. Tai man visiskai niekas neskaudejo, tik gal truputi skaudejo gerkle kita diena.
Papildyta:
QUOTE(jurgitaske @ 2011 04 04, 20:57)
O man labai niesti randukai kirksnyje, nezinau ar galiu jau nuimti tuos didelius pleistrus, labai nepatogu, ir labai dideles melynes.
Siaip jo gydytojas nekalbus bet labai konkretus  smile.gif

Aisku, kad galite nuimti didelius pleistrus. As jau nuemiau. Pleistras ant puses kojos, o po juo tik mazas siuliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2011 04 04, 20:56)
O man dare pilna narkoze, nes as labai prasiau. Tai man visiskai niekas neskaudejo, tik gal truputi skaudejo gerkle kita diena.

Neskaudėjo ir jam (po operacijos, kol ligoninėje gulėjo). O kai pasiėmėm namo, kitą dieną prasidėjo skausmai. Bet išgėrė Nimesil'io vakar, tai sakė nebeskauda ir šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2011 04 05, 11:12)
Neskaudėjo ir jam (po operacijos, kol ligoninėje gulėjo). O kai pasiėmėm namo, kitą dieną prasidėjo skausmai. Bet išgėrė Nimesil'io vakar, tai sakė nebeskauda ir šiandien bigsmile.gif

Nu va dziaugiuosi kad viskas gerai, o kaip jam su tirpstanciais siulais susiuvo ir su pleistriukais, ar kaip? Ar nuemet ir jei nuemet po kiek laiko didziuosius pleistrus.

Beje kiek metu jusu broliukui ?
Atsakyti
QUOTE(jurgitaske @ 2011 04 05, 11:55)
Nu va dziaugiuosi kad viskas gerai, o kaip jam su tirpstanciais siulais susiuvo ir su pleistriukais, ar kaip? Ar nuemet ir jei nuemet po kiek laiko didziuosius pleistrus.

Beje kiek metu jusu broliukui ?

Netirpstančiais siūlais siuvo, penktadienį trauks siūles. O pleistras kirkšnyje pradėjo atsilupinėti, tai apklijavo pleistriukais. Ir sakė niežtėt jau pradėjo, bet kolkas nenuiminėjo nieko, gal pakentės keletą dienų.
O metų jam 19, gal jau ir visas brolis, bet man vistiek broliukas biggrin.gif
Atsakyti