Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo teisė, darbo sutartys ir kt.

QUOTE(ungrida @ 2010 06 14, 22:57)
tai jei gerai jus supratau kai baigsis sutartis darbdavys tures kazkokia suma sumoket pasibaigus terminuotai sutarciai uz nepanaudotas atostogu dienas idomu kiek dienu priklausytu g.gif

Nuo kada pradėjote dirbti, koks jūsų DU, kada baigiasi terminas, tik tai žinant galima apskaičiuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
4 menesiai lygiai bus darbo,tai kiek dienu atostogu priklausytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ungrida @ 2010 06 14, 23:04)
4 menesiai lygiai bus darbo,tai kiek dienu atostogu priklausytu g.gif

9-10
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 06 14, 21:26)
O tai visai ne naujas įstatymas.
Tai dabar pabandžiau paskaičiuoti, na pvz. jeigu dirba nuo 2000-01-01 iki dabar gaunasi kompensacija apie 1000 Lt. Na ir DU už puse mėn.
Dažnai pasitaiko atvejų, kai buhalteris apgauna. Teko pačiai susidurti.
O pagal kokį str. ji buvo atleista?  g.gif

Sakė (susirinkime),kad nuo naujų metų tas įstatymas (?),bet aš internete mačiau,kad 2005m.
Negaliu pasakyti,nesakė pirmininkė.bet manau,kad ne pačiai prašant,gaila užmiršau vakar apie tai paklausti susirinkime. Tik tiksliai sužinojau,kad dirba nuo 2001-01-01iki š.m.05.31,ir atlyginimas kaip sakiau buvo tik kelis paskutinius metus 100(prieš tai 80),o gegužės mėn ji vis dėl to gavo 150lt DU.Tai tuo pasikėlė vidurkį. Kaip sakiau ,ji norėjo atlyginimo 150 į rankas,bet gyventojai nesutiko,nas gaunasi su mokesčiais dar daugiau. Dabar jau turim kitą buhalterę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 15 birželio 2010 - 07:53
MARIJA,

Patark naujos įmonės steigime, darbuotojas kol kas 1 - kokių žurnalų reikia? DS, DP išdavimo, o saugos kokių nors reikia?

VMI, Registrai jau sutvarkyta. Dar bandau aiškintis kaip su Sodra...
Atsakyti
Merginos reikia pagalbos 4u.gif turiu tokį klausimą, mano kolegė išeina atostogų birželio 21 d. (dviem savaitėm), į atostogų dieną įeina 25 d., už kurią turim atidirbti 19 d. Ar žmogui reikia vistiek 19 d. dirbti už 25 d., jei ši diena jau įeina į atostogų dieną??? g.gif buhalterė mūsų nežino blink.gif tikiuosi aiškiai parašiau 4u.gif
Atsakyti
Teko ir man aiškintis.
Jeigu tai yra darbo diena, dirba visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 06 16, 16:04)
Teko ir man aiškintis.
Jeigu tai yra darbo diena, dirba visi  smile.gif

aišku 4u.gif nes mes ir kalbam, kaip tada pildyti tabelius, jei atostogaujantis nedirba, tai nerašysi, kad jau atostogauja, nes tada prisideda viena atostogų diena ir ne poilsio diena g.gif na žiūrėsim ką valdžia pasakys ax.gif
Atsakyti
Labutis,nežinau ar tiksliai šioje temelėje užduosiu klausimuką,bet tikiuosi nenukrypsiu labai smarkiai nuo temos ir atsakymo sulauksiu 4u.gif
Taigi,laukiuosi vaikučio,iki tol dirbau,man priklauso motinystės pašalpa iki tų 2 metų.Dabar galvoju ar galėčiau vaiko auginimo atostogų metu,pradėti studijuoti tarkim valstybės finansuojamoje neakivaizdinių studijų programoje?Ar tuomet nenuimtų motinystės pašalpos?Ar jei augini vaikutį ir nedirbi,tai ir studijuoti negali? Ačiū iš anksto už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Turiu ir as klausimeli gal as zinot kaip skaiciuojasi delspinigei uz kieviena veluojama diena sumoketi iseitines?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Rassa-: 17 birželio 2010 - 10:35