Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(timotey @ 2010 02 11, 13:23)
Db. 97 jau nemokes niekam,tik 52,jei negauni is sodros ir pajamos nevirsija 525lt.52LT JAU GAVAU SIANDIEN RYTE.

97 litai bus mokami tevams auginantiems vaikus iki 2 metu ir negaunantiems ismokos is sodros,i seimos pajamas neatsizvelgiant. O del 52 tai jus teisi.
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2010 02 11, 16:41)
O sakykit dėl tų 525lt  - vyro pajamas skaičiuot kiek jis gauna į rankas iš darbo ar kiek ant popierių rašo?  4u.gif

Kiek gauna į rankas
Atsakyti
Jeigu auginu du vaikus ir pajamos kiekvienam šeimos nariui neviršija 525Lt. tai tų 52lt negausiu g.gif
Atsakyti
hmmm sveikos,gal is vis nebemokes vaiko pinigu,? ar gal zinot kodel neperveda?
Atsakyti
jus mergaites man isaiskinkite,auginu tris vaikucius,vyriausiam suejo 18metu pries kelis men,bet jis mokosi mokykloje,dieniniam skyriuje,ne bendrojoje mokykloje,stipendiju negauna.ar man uz ji priklauso dar gauti ar ne? nes sake kad ne lito nemokes,nes jam jau18 g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2010 02 11, 17:59)
Jeigu auginu du vaikus ir pajamos kiekvienam šeimos nariui neviršija 525Lt. tai tų 52lt negausiu g.gif

as ir prisidedu prie sito klausimo. noreciau atsakymo sulaukt. aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Dar iskilo klausimas:Jei mano vyras nedirbo per praeitus metus visai ir birzoje nestovejo,tai skaiciuosis tiki mano atlyginimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 02 11, 19:34)
hmmm sveikos,gal is vis nebemokes vaiko pinigu,? ar gal zinot kodel neperveda?

Todel, kad reikia is naujo eit i soc. prasyma rasyti, as skambinau klausiau man taip isaiskino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2010 02 11, 17:59)

as augini tris vaikucius ir musu pajamos vienam nevirsyja tu 525 lt,ir tai nueme,nebegausiu.siaube kaip pasiutis ima,ir uz ka tie turtingi ponai ten kur seime sedi skriaudzia musu vaikucius atimdami paskutinius kasnius? kad mes nebeistengtumem nupirkti ka nors gero musu vaikuciams? ar jiems dar pinigeliu maza? revoliucija reikia daryt biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(arriele @ 2010 02 11, 20:21)
Todel, kad reikia is naujo eit i soc. prasyma rasyti, as skambinau klausiau man taip isaiskino 4u.gif

o man sake kad nereikia eiti,nes jie patys mato visas pajamas,ir jokio naujo prasymo rasyt nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 02 11, 21:19)
o man sake kad nereikia eiti,nes jie patys mato visas pajamas,ir jokio naujo prasymo rasyt nereikia g.gif

cia turbut kiekvienam mieste vis kitokie reikalavimai g.gif man dar tik vienakart pervede sausio men 97lt, bet as kaip suprantu cia uz gruodi g.gif jei nesulauksiu greit, reiks vel pedint i soc skyriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 01 28, 16:26)
o pas Jus kitaip?

pasirašykite, jei dar nepasirašėte:

http://www.peticijos.lt/visos/3110

gal ką išpešim mirksiukas.gif

Atleiskite jei pasielgsiu netaktiskai, bet peticija kalba tik apie daugiavaikes seimas, o tos kurios turi 2 maziukus ir sunkiai gyvena, ir del keliu litu virsyjimo atima vaiko pinigelius tai ka toms seimoms daryti....
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 02 01, 13:07)
Laikini (iki 2011 12 31), bet kaip sakoma - nėra nieko pastovesnio už laikiną rolleyes.gif

Geras kaip tik baigsis tada kai vaikui sueis 2 metai, tai ko velniai negali grazinti to kas priklause ir ateme is vaiku veliau, kai is tos neva krizes islips....
Atsakyti