Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(Vivgute @ 2010 03 23, 16:19)
Gal galite pasakyti, kur savivaldybe moka 1430 lt vienkartine ismoka, cia ji neatskaicius mokesciu, ar dar nuskaiciuoja ir maziau i rankas gaunasi?

Dekui 4u.gif

Tiek ir gausit.(Kiekvienam gimusiam vaikui skiriama 11 bazinių socialinių išmokų dydžio (1430 Lt) vienkartinė išmoka.) Jeigu jus apie sita ismoka turejot omeny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 23 kovo 2010 - 16:52
QUOTE(Vivgute @ 2010 03 23, 17:19)
Gal galite pasakyti, kur savivaldybe moka 1430 lt vienkartine ismoka, cia ji neatskaicius mokesciu, ar dar nuskaiciuoja ir maziau i rankas gaunasi?

Dekui 4u.gif

sita suma gauni uz tai kad lietuvai pagimdai mazyli, nieko nenuskaito, tiesiog lovytei, vezimeliui, sauskelnytems, kad pradzia kudikelis turetu.
cia placiau.
http://www.socmin.lt...x.php?533031094

Gimus vaikui

Kiekvienam gimusiam vaikui skiriama 11 bazinių socialinių išmokų dydžio (1430 Lt) vienkartinė išmoka.
Dokumentai, reikalingi išmokai gauti:

prašymas;
asmens tapatybės dokumentas;
vaiko gimimo liudijimas arba civilinės metrikacijos skyriaus išduotas dokumentas, kai vaiko gimimo liudijimas neišduodamas*.

ir gauni ja praejus 10 darbo dienu, nuo prasymo pasirasymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 23 kovo 2010 - 17:14
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 03 23, 17:50)
Tiek ir gausit.(Kiekvienam gimusiam vaikui skiriama 11 bazinių socialinių išmokų dydžio (1430 Lt) vienkartinė išmoka.) Jeigu jus apie sita ismoka turejot omeny.

Taip apie sita ismoka turejau omeny, tik suabejojau ar nenuskaito dar pajamu mokescio nuo jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivgute @ 2010 03 23, 17:07)
Taip apie sita ismoka turejau omeny, tik suabejojau ar nenuskaito dar pajamu mokescio nuo jo  ax.gif

Nenuskaito,tiek ir gausit i rankas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 03 23, 18:06)
sita suma gauni uz tai kad lietuvai pagimdai mazyli, nieko nenuskaito, tiesiog lovytei, vezimeliui, sauskelnytems, kad pradzia kudikelis turetu.
cia placiau.
http://www.socmin.lt...x.php?533031094

Gimus vaikui

Kiekvienam gimusiam vaikui skiriama 11 bazinių socialinių išmokų dydžio (1430 Lt) vienkartinė išmoka.
Dokumentai, reikalingi išmokai gauti:

prašymas;
asmens tapatybės dokumentas;
vaiko gimimo liudijimas arba civilinės metrikacijos skyriaus išduotas dokumentas, kai vaiko gimimo liudijimas neišduodamas*.

ir gauni ja praejus 10 darbo dienu, nuo prasymo pasirasymo.

DEKUI uz issamu atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivgute @ 2010 03 23, 18:24)
DEKUI uz issamu atsakyma  rolleyes.gif

ir dar tau priklausys po 97lt uz pirmus du menesiukus, kudikeliui tik gimus. tuo paciu galesi susitvarkyt. o kai pradesi gauti motinystes ismoka ir ji bus didesne nei 525lt - tada nepriklausys iki vaikuciui susies du metukai, arba kol ismoka sumazes zemiau 525lt
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 03 23, 18:31)
ir dar tau priklausys po 97lt uz pirmus du menesiukus, kudikeliui tik gimus. tuo paciu galesi susitvarkyt. o kai pradesi gauti motinystes ismoka ir ji bus didesne nei 525lt - tada nepriklausys iki vaikuciui susies du metukai, arba kol ismoka sumazes zemiau 525lt

tai ar priklauso uz tuos 2men tie pinigai ,jei gauni pinigus uz dekreta????atsakykit prasau,nes musu seniunijos soc darbuotoja man tvirtina,kad man nepriklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2010 03 23, 13:41)
Pasiskambinau i seniunija,pasirodo nuo prasymo parasymo ,tik po 2men perves pinigus doh.gif Bent jau man taip pasake.O as laukiu ,nervuojuos..

o aš praeitą mėnesį tvarkiaus dėl tų 97, 5lt ir man pasakė, kad kovą gausiu už 2 mėnesius. vis dar negaunu, tai gal ir aš be reikalo laukiu doh.gif doh.gif bet tada jau balandį už 3 mėnesius turėčiau gauti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 24 kovo 2010 - 13:39
QUOTE(Levander @ 2010 03 24, 14:39)
o aš praeitą mėnesį tvarkiaus dėl tų 97, 5lt ir man pasakė, kad kovą gausiu už 2 mėnesius. vis dar negaunu, tai gal ir aš be reikalo laukiu  doh.gif  doh.gif bet tada jau balandį už 3 mėnesius turėčiau gauti  g.gif

mes su drauge perrasem prasymus kovo 1d ir abiejom kovo 10d pervede, draugei iskart uz sausi ir vasari
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2010 03 24, 13:39)
o aš praeitą mėnesį tvarkiaus dėl tų 97, 5lt ir man pasakė, kad kovą gausiu už 2 mėnesius. vis dar negaunu, tai gal ir aš be reikalo laukiu  doh.gif  doh.gif bet tada jau balandį už 3 mėnesius turėčiau gauti  g.gif

Kaip man sake,tai balandzio men bus pinigeliai uz 3 menesius.
Atsakyti
man sake kad tik geguzi perves doh.gif o prasymo is naujo rasyt nereikejo, sake automatiskai jie ten viska mato..
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2010 03 24, 13:39)

Lygiai ta pati ir man sake.

Ziuriu cai visoms skirtingai ,vienoms is kart perveda ,kitoms tik po 2men doh.gif Bardakas kazkoks.
Atsakyti