Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(vikosiuks @ 2010 03 21, 18:19)
motinystes pasalpa turi nevirsyti 525lt jei nori 97lt gauti.
o 52litams motinystes pasalpa gali buti ir virs tukstancio - svarbu,kad kiekvienam seimos nariui nevirsytu 525lt

atsiprasau uz dezinformacija blush2.gif
Atsakyti
o 52litams motinystes pasalpa gali buti ir virs tukstancio - svarbu,kad kiekvienam seimos nariui nevirsytu 525lt

o tai jei as gavau 625lt ir man aiskina, kad nepriklauso tie 52lt, nes atsiet turi nevirsyti 525lt, kaip cia tai suprast? man net nesumokejo uz paskutini menesi 97 lt, nes atseit nepriklauso ir pratese mokejima tik nuo to menesio kai nebegavau motinystes pasalpos
Atsakyti
QUOTE(domiliuk @ 2010 03 21, 22:05)
o tai jei as gavau 625lt  ir man aiskina, kad nepriklauso tie 52lt, nes atsiet turi nevirsyti 525lt, kaip cia tai suprast? man net nesumokejo uz paskutini menesi 97 lt, nes atseit nepriklauso ir pratese mokejima tik nuo to menesio kai nebegavau motinystes pasalpos

o koki mokejima pratese?
Atsakyti
QUOTE(domiliuk @ 2010 03 21, 22:05)
o tai jei as gavau 625lt  ir man aiskina, kad nepriklauso tie 52lt, nes atsiet turi nevirsyti 525lt, kaip cia tai suprast? man net nesumokejo uz paskutini menesi 97 lt, nes atseit nepriklauso ir pratese mokejima tik nuo to menesio kai nebegavau motinystes pasalpos

Jeigu jūs gavote motinystės pašalpą 625, tada iki dviejų metų už vaiką mokami pinigėliai t. y. 97 lt jums nepriklauso. Jie priklauso tik tada, kai vaikas yra virš 2 metukų ir šeimos pajamos vienam šeimos nariui ne daugiau kaip 525 lt. Kokio amžiaus vaikutis? Ar jų du? Nes nežinant vaikų skaičiaus ir amžiaus labai sunku komentuoti
Atsakyti
sausio 22d suejo 2 metukai tai uz tas 22 dienas nemokejo, sumokejo tik uz likusias 9 sausio dienas jau tuos 52lt, uz vasari ir gavau 52 lt. tai uz sausi nebepriklause, nes gavau daugiau nei 525lt, nu aisku tada
Atsakyti
QUOTE(domiliuk @ 2010 03 22, 10:45)
sausio 22d suejo 2 metukai tai uz tas 22 dienas nemokejo, sumokejo tik uz likusias 9 sausio dienas jau tuos 52lt, uz vasari ir gavau 52 lt.  tai uz sausi nebepriklause, nes gavau daugiau nei 525lt, nu aisku tada

Teisingai, už sausio 22 nebepriklausė, nes jam buvo metukai o jūs gavote daugiau nei 525. O jau nuo dviejų metukų skaičiuojasi kad vienam šeimos nariui būtų ne daugiau kaip 525 4u.gif
Atsakyti

o pas mane pajamos tikrai nesiekia kiekvienam 525. ir man sake jog amn niekas nepriklauso. nieko nebesuprantu, vieni taip, kiti taip sako. tai kur pagaliau teisybe?
Atsakyti
QUOTE(sabalia @ 2010 03 22, 13:03)
o pas mane pajamos tikrai nesiekia kiekvienam 525. ir man sake jog amn niekas nepriklauso. nieko nebesuprantu, vieni taip, kiti taip sako. tai kur pagaliau teisybe?

as tvarkiausi uz du vaikus, vienam iki 2 metuku del 97lituku pasake, kad nepriklauso, nes motinystes pasalpa didesne nei 525 (skaiciuoja tik mamytes pajamas menesiui), ir liepe ateiti, kai sukaks lygiai du metukai, parasyt prasdyma, nes priklausys 52lt.
o didziajam jau virs 2 metuku moka po 52lt , nes bendrai isdalinus pajamas visai mano seimai kiekvienam netenka po 525lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 22 kovo 2010 - 12:13
QUOTE(vikosiuks @ 2010 03 22, 13:12)
as tvarkiausi uz du vaikus, vienam iki 2 metuku del 97lituku pasake, kad nepriklauso, nes motinystes pasalpa didesne nei 525 (skaiciuoja tik mamytes pajamas menesiui), ir liepe ateiti, kai sukaks lygiai du metukai, parasyt prasdyma, nes priklausys 52lt.
o didziajam jau virs 2 metuku moka po 52lt , nes bendrai isdalinus pajamas visai mano seimai kiekvienam netenka po 525lt

man soc rupyboje sake, kad isvis visos pajamos turi nevirsyti 525lt tik tada priklauso tie vaiko pinigai, o ne vienam asmeniui. tai dabar laukiu balandzio menesio ir ziuresiu ar gausiu tuos 52lt, nes mano pajamos virsys tuos 525lt
Atsakyti
QUOTE(domiliuk @ 2010 03 22, 14:02)
man soc rupyboje sake, kad isvis visos pajamos turi nevirsyti 525lt tik tada priklauso tie vaiko pinigai, o ne vienam asmeniui. tai dabar laukiu balandzio menesio ir ziuresiu ar gausiu tuos 52lt, nes mano pajamos virsys tuos 525lt

pakartosiu dar karteli:
jei nori gauti 97lt (iki 2 metuku)- skaiciuoja tavo vienos pajamas, (tai reiskia tavo motinystes ismoka negali virsyti 525lt)
jei nori gauti 52lt (virs 2 metu)- skaiciuoja, tavo ir vyro benrdas pajamas, jos neturi virsyti 525lt (tavo motinystes pasalpa gali buti kad ir 1200lt, svarbu, kad bendrai sudejus su vyru - jums 3 (nezinau tiksliai kiek vaiku turi) menesines pajamos nevirsytu 525lt kiekvienam.
o tu 52lituku kita menesi negausi, nes reikes per naujo pildyti prasyma gauti 52lt, nes pries tai kiek supratau pildei 97lt (perskaiciuos jusu pajams ir pasakys ar priklauso)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 22 kovo 2010 - 13:38
QUOTE(vikosiuks @ 2010 03 22, 14:34)
pakartosiu dar karteli:
jei nori gauti 97lt (iki 2 metuku)- skaiciuoja tavo vienos pajamas, (tai reiskia tavo motinystes ismoka negali virsyti 525lt)
jei nori gauti 52lt (virs 2 metu)- skaiciuoja, tavo ir vyro benrdas pajamas, jos neturi virsyti 525lt (tavo motinystes pasalpa gali buti kad ir 1200lt, svarbu, kad bendrai sudejus su vyru - jums 3 (nezinau tiksliai kiek vaiku turi) menesines pajamos nevirsytu 525lt kiekvienam.
o tu 52lituku kita menesi negausi, nes reikes per naujo pildyti prasyma gauti 52lt, nes pries tai pildei 97lt (perskaiciuos jusu pajams ir pasakys ar priklauso)

ne ne, pildziau del ismokos vaikui apskritai tai jau buvo 2 metukai sueje vaikui ir sake atseit dabar skaiciuojama yra kitaip, turi nevirsyti 525lt isvis, o as auginu viena pati viena vaikuti ir nedirbu dabar, na man sitaip sake ne as pati taip sugalvojau, bet tai dabar liepe tik po metu ateit, nes tada vel reiks prasyma rasyt ir is naujo skaiciuos ar priklauso tai turetu visus tuos metus moket nepriklausomai nuo mano pajamu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(domiliuk @ 2010 03 22, 14:40)
ne ne, pildziau del ismokos vaikui apskritai tai jau buvo 2 metukai sueje vaikui ir sake atseit dabar skaiciuojama yra kitaip, turi nevirsyti 525lt isvis, o as auginu viena pati viena vaikuti ir nedirbu dabar, na man sitaip sake ne as pati taip sugalvojau, bet tai dabar liepe tik po metu ateit, nes tada vel reiks prasyma rasyt ir is naujo skaiciuos ar priklauso tai turetu visus tuos metus moket nepriklausomai nuo mano pajamu ar ne?

jums tada tikrai priklauso, jei vaikui virs 2 metuku
ir pajamas tikrai skaiciuoja 525lt kiekvienam- taigi jusu pajamos gali buti ne didesnes nei 1050lt (2 asmenims)
nebent esat vedusi ir neissiskyrusi ir panasiai (arba seimos sudetyje yra irasyta dar kas nors- sugyventinis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 22 kovo 2010 - 13:52