[quote=mazutesaule,2010 03 05, 11:40]
[quote=daugvaikuciu,2010 02 25, 22:32]
Reikia parasyti prasyma moketi vaiko pinigus ir pasiskaiciuot,ar vienam seimos nariui tenka maziau nei 525lt.
Visa tai galioja iki 2010 gruodzio 31d.,tas sumazinimas
o tai jus pasakykit kaip dabar yra.as turiu suneli jam 9.5 men pasalpos gaunu 580 lt.buvau nuejus i socialini susizinot tai pasake kad man nieko nepriklauso,nes virsija 525lt.bet as galvojau kad vaikas irgi yra asmuo,tai kaip dabar suprast?tai iseina as su vaiku esam VIENAS ASMUO
[/quote]
man lygiai tas pats kaip ir jums. kiek buvau nuejusi, kiek klaususi, tiek man buvo atsakyta jog niekas nepriklauso. nors ir vienam seimos nariui neiseina 525 lt. na bent jau pinigeliai nepriklasuo, o vat maisto tie paketai turetu seip priklausyti. vis sis tas
Papildyta:
QUOTE(sabalia @ 2010 03 05, 11:43)
man lygiai tas pats kaip ir jums. kiek buvau nuejusi, kiek klaususi, tiek man buvo atsakyta jog niekas nepriklauso. nors ir vienam seimos nariui neiseina 525 lt. na bent jau pinigeliai nepriklasuo, o vat maisto tie paketai turetu seip priklausyti. vis sis tas
pagal mano paskaiciavimus jums priklauso120 lt. nes vienam seimos nariui turi iseiti 350. tai dviems 700 lt. jus gaunat 580, tai jums primoketi turi 120 lt. o jei vyra paduosit alimentams, tai tada ne tik vaikui bet ir jums priklausys 120. t.y 240 lt. man taip aiskino