Sveikos mamytes,jokiu prasymu rasyti nereikia,jie visus duomenys mato,todel patys kam priklauso prates,o kam ne-tai ir nemokes daugiau.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 03 02, 17:15)
Sveikos mamytes,jokiu prasymu rasyti nereikia,jie visus duomenys mato,todel patys kam priklauso prates,o kam ne-tai ir nemokes daugiau.
na nereikia jau taip sakyti jog nereikia nes tai netiesa.tiek man nepervede uz sausi net iki vakar negavau.o kai nuejau pasake kad reikia rasyti prasyma.tiek su keliom draugem kalbejausi is kitu miestu jos taip pat pasake kad reikejo rasyti prasymus.taip kad jei jums 1 nereikejo rasyti nereiskia kad niekam nereikes.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 03 02, 17:15)
neklaidinkit mamu.prasymus reikia rasyti na gal ne visoms kaip jums bet reikia.as pati ejau rasiau kad gauciau tuos 52lt.nes man kitaip niekas nebutu mokeje be prasymo.cia gi ne joms reikia o mums ir vaikuciams
jei gal nereikejo nes mergaite jos maza dar neturinti 2m o gal ir is sodros nedaug gauna tai ir nereikejo rasyti prasymo kad gauti ta 97lt
Prasymus raso visos,o visa kita mato kompe pas save,tad kaip anksciau minejau tik viena kita mama pasiskambinusi i seniunija prasymu neraso tiesiog uztenka skambucio,man irgi taip buvo.
"Šeimoms ar bendrai gyvenantiems asmenims, kurie augina ir (ar) globoja vaiką nuo gimimo dienos iki 2 metų ir už tą vaiką negauna socialinio draudimo motinystės (tėvystės) pašalpos arba ją gauna, tačiau ši pašalpa mažesnė negu 1,5 valstybės remiamų pajamų (šiuo metu 525 Lt) dydžio, nuo 2010 m. sausio 1 d. išmokos vaikui mokėjimas bus tęsiamas be naujo asmens prašymo. "
tai vat o jus pasiskaitykite ka pirmiau parasete.jus parasete kad jokiu pazymu rasyti nereikia.jus neapibendrinote kam,kodel o parasete bendrai.taip ir kitas suklaidinate.jei visko nnz mergaites 100proc geriau tada nei nerasykite nesamoniu.
Labai atsiprasau,kad suklaidinau.Ziuriu,kad visi cia labai pykti,bet issiliet ant kitu nereikia.
Taip įdomiai sausio mėn. pervedė, o vasarį jau nebe. Reikės pasiskambinti
QUOTE(PostFactum @ 2010 03 02, 18:19)
Taip įdomiai sausio mėn. pervedė, o vasarį jau nebe. Reikės pasiskambinti
tai sausį gaunat už gruodį