Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(zmonele @ 2010 03 01, 13:53)
Norejau pasiklaust. Jei dabar busiu isdirbus ne metus, o apie 6-7 men. ar gausiu pinigus uz vaika iki 2m?

kiek zinau, ismoka vaikui iki 2metu nepriklauso nuo darbo stazo, ja galesit gauti tik tuo atveju jei negausite motinystes paslapos, arba jei ji nedidesne nei 525lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 03 01, 13:55)
Nuo 7 metu mokama tik daugiavaikem seimom doh.gif  Mano dukrytei irgi isduodami taloneliai del nemokamo maitinimo mokykloje ir gauname maisto labdara,taciau mergytei uejo 7metai ir 52Lt. nebeismoka unsure.gif

doh.gif Ačiū, tikra nelaimė gyventi musu vaikams Lietuvoje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 03 01, 14:55)
Nuo 7 metu mokama tik daugiavaikem seimom doh.gif  Mano dukrytei irgi isduodami taloneliai del nemokamo maitinimo mokykloje ir gauname maisto labdara,taciau mergytei uejo 7metai ir 52Lt. nebeismoka unsure.gif

Ir tai ne visom. Mūsų pajamos 536 kiekvienam ir iš vis nieko negaunu.
Nu bet pagalvojus nu ir kurijozai Lietuvėlėje. Kadangi nuo liepos naikina mano darbuką, tai liksiu be darbo. Tai va man dabar nepriklauso nei vienas litas pašalpos ir nei viena kruopa. Va, kai liksiu be darbo iš soc aš gausiu 1300, nes pajamos tik alimentai liks. Dabar iš darbo gaunu 1700. Negana to aš gausiu kompensaciją ir kruopas, o vaikai nemokamą maitinimą mokykloje. Nu ***** kam dirbti doh.gif Ne neįsivaizduoju kur jie taip nuvadovaus šita mūsų valdžia doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rainie2636 @ 2010 03 01, 15:29)
doh.gif  Ačiū, tikra nelaimė gyventi musu vaikams Lietuvoje schmoll.gif

Tai, kad pasirodo laimė, o ir dirbti nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 25, 15:23)
sveikos, mano drauges vaikui dar nera 2m, pagal naujausia istatyma nuo 2010m vistiek dar turetu gauti tuos 97.50lt, taciau si menesi nebegavo..... ji nedirbanti, vyras taip pat... gal zinote kas atsitiko, gal kazkas dar pasikeite, gal reikia pateikti kokia papildoma info?

va, va ir man keista g.gif dukrytei dar nera 3metuku unsure.gif o jau negaunam pinigeliu doh.gif ir prasyma buvau parasiusi, kad mums priklauso pasalpa ax.gif
ar 2010 m. reikia eiti is naujo prasyma rasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 03 01, 16:33)
va, va ir man keista g.gif dukrytei dar nera 3metuku unsure.gif o jau negaunam pinigeliu doh.gif ir prasyma buvau parasiusi, kad mums priklauso pasalpa ax.gif
ar 2010 m. reikia eiti is naujo prasyma rasyti g.gif

reikia eiti is naujo rasyti mirksiukas.gif as siandien buvau perasiau prasyma nuo balandzio sake mokes man 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mama4XL @ 2010 03 01, 14:48)
Ir tai ne visom. Mūsų pajamos 536 kiekvienam ir iš vis nieko negaunu.
Nu bet pagalvojus nu ir kurijozai Lietuvėlėje. Kadangi nuo liepos naikina mano darbuką, tai liksiu be darbo. Tai va man dabar nepriklauso nei vienas litas pašalpos ir nei viena kruopa. Va, kai liksiu be darbo iš soc aš gausiu 1300, nes pajamos tik alimentai liks.

O uz ka gaunate tokia didele soc pasalpa 1300lt? ar daugiavaike esat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra20081026 @ 2010 03 01, 12:01)
o as kai skambinau i seniunija,man pasake,jeigu gauni daugiau negu 525 lt,nesvarbu ar si suma yra vienam seimos nariui ar dviem,tai nei 95 ar tie 52 lt nepriklauso,

o pas mane vienam seimos nariui iseina apie 300 lt. ir man pasake kad man niekas nepriklauso g.gif nesuprantu. vieni sako kad priklauso, kiti sako kad nepriklauso. keik vaiksciojau po savivaldybes visi kitaip kalba.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 03 01, 19:00)

O uz ka gaunate tokia didele soc pasalpa 1300lt? ar daugiavaike esat  bigsmile.gif

Taip daugiavaikė.
Papildyta:
QUOTE(sabalia @ 2010 03 01, 20:10)
o pas mane vienam seimos nariui iseina apie 300 lt. ir man pasake kad man niekas nepriklauso g.gif  nesuprantu. vieni sako kad priklauso, kiti sako kad nepriklauso. keik vaiksciojau po savivaldybes visi kitaip kalba.... doh.gif

Na, tai Jūs matomai dar dirbate kažkur, kad kažkokie pinigai yra pas Jus, kad ir 300 litų. Aš viena,vaikai gauna alimentus 500 litų ir viskas.pakolkas dirbo vieta dar yra, bet nuo birželio mano darbo nebeliks, o man dar už mažiuką kaip ir priklausytų motinystės pašalpa, tai buvau paklaust, tai man ten paskaičiavo. Tai toks juokas suėmė,kad kam dirbti tada?nes nedirbant dar daugiau pinigėlių. Nu kažkas nerealaus. Kai dirbi niekas nepriklauso, nei maitinimas niekas ir nesvarbu, kad namuose "nuosavas"darželis. Nedirbi-prašom pinigų, kompensacijų. Na dabar jau supratau ką reiškia vaikai, tai "verslas" doh.gif
Na aš nežinau, bet man tai išaiškino, kad jeigu šeimai kiekvienam neišeina po 315 litų, tai priklauso pašalba. Bet Jūs ne į rankas gaunamus pinigus skaičiuokit o "popierinius"
Atsakyti
o tai kaip yra istikro skaiciuojama kiek per 2009m gavau i rankas ar nea.na kad gauti ta 52lt.man osc,skyriuje istrauke is kompo darbuotoja per 2009m pajamas ka sodra rodo kad pasiskaiciuociau tai tenai rodo kad kiek i rankas gavau.sako va pasiskaiciuoki namie.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 03 02, 10:46)
o tai kaip yra istikro skaiciuojama kiek per 2009m gavau i rankas ar nea.na kad gauti ta 52lt.man osc,skyriuje istrauke is kompo darbuotoja per 2009m pajamas ka sodra rodo kad pasiskaiciuociau tai tenai rodo kad kiek i rankas gavau.sako va pasiskaiciuoki namie.

tai taip skaiciuoja kiek gavot ant ranku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinkaja18: 02 kovo 2010 - 10:52
QUOTE(malinkaja18 @ 2010 03 02, 11:51)

na o man, tai apie popierinį kalbėjo.
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2010 03 02, 12:51)

aisku na tada pas mus 420lt turetume gauti ta 52lt. g.gif na as manau jei butu tas popierinis skaiciavimas tai soc darbuotoje butu kitokia pazyma istraukus is sodros man.o dabar parode visas pajamas kaip i rankas ir pasake apsiskaiciuoki.kam jei meluoti,kox tolkas. unsure.gif tai kova tureciau gauti uz sausi ir vasari tada jei nemokejo man tu po 52lt?
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 03 02, 11:07)
aisku na tada pas mus 420lt turetume gauti ta 52lt. g.gif  na as manau jei butu tas popierinis skaiciavimas tai soc darbuotoje butu kitokia pazyma istraukus is sodros man.o dabar parode visas pajamas kaip i rankas ir pasake apsiskaiciuoki.kam jei meluoti,kox tolkas. unsure.gif tai kova tureciau gauti uz sausi ir vasari tada jei nemokejo man tu po 52lt?

taip gausit uz sausi,vasari.net nezinau jau cia ne vienai kila problemu su tom soc.darbuotojom.istatyme parasyta kad skaiciuojasi pinigai gaunami ant ranku
Atsakyti