Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(krantasss @ 2010 02 27, 13:42)
O Klaipedoje kas zinote ar panasiai ar daugiau dokumentu reikia pateikti?

na man keista eina mamos del to pacio tik kituose miestuose.kokie dar galetu buti kitokie reikalavimai.visur vienodai turetu buti,prisimasto tiktai tie darbuotojei.seip kiek man aiskino tai patys tevai apsiskaiciuoja,jei nevirsija ateina paraso pareiskima ir viskas.o jau veliau ten patikrins kaskokia instancija ir jei virsys lieps grazinti pinigelius nuo sausio men sumoketus tevams
Atsakyti
QUOTE(RasaP @ 2010 02 25, 15:34)
Esate gausi šeima - jums turėjo likti ir išmoka už pilnametį vaiką. Tiesiog reikia pristatyti pažymą iš mokymosi įstaigos, kad jis mokosi ir negauna stipendijos.

gausių šeimų vaikams, mokama tik iki 18 m. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Mamukai reikia pagalbos

MB isejes vaiko prieziuros atostogu ir kovo 16d. skris i Londona gal paviks surasti darbo. Tai nezinome ka daryti ar reikia pranesti sodrai, ar pranesti tik tada kairas ten darba unsure.gif patarkyte kaip geriau daryti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pagelbekit, turiu 2 mazus vaikus , dabar uz sunu bus ne 97 lt o 50 lt ( kada sis istatymas isejo, nes dar sausi buvau gavus 97 lt?), bet del ju reikia kreiptis is naujo kaip supratau, o mazajai priklauko 97 lt, bet si men gavau 0 lt uz du vaikus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JarasieneO: 27 vasario 2010 - 17:49
QUOTE(vaidavel @ 2010 02 27, 18:18)
kaip tai niekas negavo blink.gif visi gavo, kurie parašę prašymus  biggrin.gif

Truputeli nesuprantu, tai ta prasyma reikia rasyti jei tavo vaikui daugiau nei 2 metai ir jei 3 men? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2010 02 27, 19:12)
Truputeli nesuprantu, tai ta prasyma reikia rasyti jei tavo vaikui daugiau nei 2 metai ir jei 3 men?  g.gif

kiek as supratau, visiems kam priklauso is naujo reik rasyti prasyma doh.gif isskyrus tas seimas, kurioms priklauso socialine pasalpa smile.gif net ir del vaiku iki 2metu, nors spc internetiniam psl aiskiai parasyta, kad nereik is naujo prasymo rasyt g.gif
Atsakyti
nuo sausio reikia visiems iš naujo rašyti prašymus, nebent seniūnijoj pasakytų kitaip...nesvarbu, kad prašymas buvo rašytas rudenį, dabar reikia rašyti naują...kai parašysit, gausit pinigėlius už 2 mėnesius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2010 01 28, 15:38)
mamos pajamos+tecio pajamos, viska sudejus dalinat is zmoniu skaiciaus,bet ne is kiekio lotuliukas.gif

o as kai skambinau i seniunija,man pasake,jeigu gauni daugiau negu 525 lt,nesvarbu ar si suma yra vienam seimos nariui ar dviem,tai nei 95 ar tie 52 lt nepriklauso,
Atsakyti
QUOTE(sandra20081026 @ 2010 03 01, 12:01)
o as kai skambinau i seniunija,man pasake,jeigu gauni daugiau negu 525 lt,nesvarbu ar si suma yra vienam seimos nariui ar dviem,tai nei 95 ar tie 52 lt nepriklauso,

dabar jei priklausys tai bus tik 52.apie 97 jau pamirskit.kaip nesvarbu?tai jei si suma-525 kiekvienam iseina-tai negausit vaiko pinigu,o jei 525 dalinti is 2 tai lieka po 267,50-tada gausit.ar dabar aiskiau,jus arba manes arba seniunijoj nesupratot.
Atsakyti
g.gif nieko nesuprantu... blush2.gif turim dvi paaugles... mokykloje valgo nemokamus pietus, gaunam soc. parama (kruopas) tai tvarkiausi sausy popierius... socialiniam,ar turiu dar eiti rašyti prašyma del vaiko pinigu?
Atsakyti
Norejau pasiklaust. Jei dabar busiu isdirbus ne metus, o apie 6-7 men. ar gausiu pinigus uz vaika iki 2m?
Atsakyti
QUOTE(rainie2636 @ 2010 03 01, 12:44)
g.gif  nieko nesuprantu... blush2.gif  turim dvi paaugles... mokykloje valgo nemokamus pietus, gaunam soc. parama (kruopas) tai tvarkiausi sausy popierius... socialiniam,ar turiu dar eiti rašyti prašyma del vaiko pinigu?

Nuo 7 metu mokama tik daugiavaikem seimom doh.gif Mano dukrytei irgi isduodami taloneliai del nemokamo maitinimo mokykloje ir gauname maisto labdara,taciau mergytei uejo 7metai ir 52Lt. nebeismoka unsure.gif
Atsakyti