Sveikos mamytes. Nuo siu metu vasario menesio musu seima jau daugiavaike pasidare,nes gime trecias vaikelis. Norejau paklausti kaip su tuo vaiku pinigu mokejimu.Siuo metu esu nestumo ir gimdymo atostogose(iki balandzio pabaigos).Nuo Balandzio menesio jau bus man mokama motinystes(tevystes)vaiko prieziuros atostogu ismoka. Pagal istatyma vaiko pinigai iki 2m.nemokami tiems vaikams,kuriu tevai iseje vaiko prieziuros atostogu. O kaip del dekreto?Ar man iki iseinant vaiko prieziuros atostogu (uz vasari,kovair dali balandzio)bus mokami vaiko pinigai uz treciaji?Musu seimos pajamos uz praeitus metus nevirsijo 525Lt ribos.
Dar norejau paklausti,per kiek laiko nuo prasymo pateikimo yra ismokama vienkartine ismoka,gimus vaikui?
sveikutes
Si men negavau uz vaika tu 97 lituku, mums jie priklauso... gal reikejo kokius popirius tvarkytis is naujo? sausio men gavau viska tvarkingai. girdejau kad si men daug kam veluoja, tad kita men bus sumoketa uz du men...
Si men negavau uz vaika tu 97 lituku, mums jie priklauso... gal reikejo kokius popirius tvarkytis is naujo? sausio men gavau viska tvarkingai. girdejau kad si men daug kam veluoja, tad kita men bus sumoketa uz du men...
Mes irgi negavom 97lt, galvojau gal kas netvarkoj. Bet kaip supratau tai stipriai veluoja.
QUOTE(agne vaitkuviene @ 2010 02 23, 15:23)
Dar norejau paklausti,per kiek laiko nuo prasymo pateikimo yra ismokama vienkartine ismoka,gimus vaikui?
kai pateikiau prasyma,sake,jog per 10d.d.as dokumentus pridaviau vasario 10d,bet dar nesimato saskaitoj tu pinigu
QUOTE(violla @ 2010 02 23, 21:47)
Mes irgi negavom 97lt, galvojau gal kas netvarkoj. Bet kaip supratau tai stipriai veluoja.
97lt nebegausit.Bus 52lt ir tik tada,kai parasysit soc.rupyboj prasyma ir patikinsit,kad negaunat 525 lt vienam seimos nariui
susinervijau tai ne tas zodis....
truksta zodziu...
truksta zodziu...
QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 02 24, 01:49)
97lt nebegausit.Bus 52lt ir tik tada,kai parasysit soc.rupyboj prasyma ir patikinsit,kad negaunat 525 lt vienam seimos nariui
Tikrai nesigauna mums tie 525 vienam seimos nariui, o as galvojau kad 97lt kol vaikui sueis 3 metai Matyt spejo pakeist istatymus Ir taip nelengva, o dar ir tuos nueme
QUOTE(violla @ 2010 02 23, 17:47)
jum ir nebepriklauso 97 lt, jei neisnesa po 525 tai tadu gausit 52 litukus.... skriaudzia mus valstybe... gaila...
Siandien nuejau pas soc darbuotoja, uzklausiau ar reikia ka tvarkytis del tu 97 lt, ji sake kad ik 2 metu kol vaikui sueina nereikejo nieko is naujo tvarkytis, o po 2 metu del 52 reikia. tai matyt veluoja... sake daug kam visos soc pasalpos veluoja
Na va pasirašiau atleidimą iš darbo. Sakykit po 4 mėnesių mane atleis iš darbo.Buvau parašiusi vaiko auginimo atostogoms iki lapkričio, bet įsakymą gavau tik iki 31 birželio. Nors vaikeliui 2 metai sueis tik lapkrity. Gal žinot kokie pinigai man priklausys nuo liepos 1 dienos, nes birželio 31 diena mano darbo paskutinė diena, nes iš vis naikina. Ačiū
sveiki.Norejau paklausti,ar pagal nauja istatyma dar vaikai virs 18 metu gali gaut tuos 52 litus?Musu seimoje 4 vaikai.Amzius 3,6,14,20metu.ta kur 20 metu mokosi Vilniaus kolegijoje dieniniame skyriuje.gavau uz tris vaikus uz sausi po 52,o uz vyresniaja-ne Nors skaiciau istatyma,pagal ji tai jei mokosi vaikas dieniniame skyriuje,tai turetu moket iki 24 Aciu uz atsakyma.
QUOTE(jolitag @ 2010 02 25, 11:54)
sveiki.Norejau paklausti,ar pagal nauja istatyma dar vaikai virs 18 metu gali gaut tuos 52 litus?Musu seimoje 4 vaikai.Amzius 3,6,14,20metu.ta kur 20 metu mokosi Vilniaus kolegijoje dieniniame skyriuje.gavau uz tris vaikus uz sausi po 52,o uz vyresniaja-ne Nors skaiciau istatyma,pagal ji tai jei mokosi vaikas dieniniame skyriuje,tai turetu moket iki 24 Aciu uz atsakyma.
As irgi ta pati perskaiciau.Tiesiog reiketu soc.rupyboj klausti
QUOTE(jolitag @ 2010 02 25, 11:54)
Tai ji turi pasiimti iš pažymą iš kolegijos, kad mokosi dieniniame skyriuje. Ir ją pristatyti į soc.paramos skyrių.